Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ....ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ...

Απίστευτο!!! - Υποβάλλεις βιογραφικό ως υδραυλικός και καταλήγεις τραπεζικό στέλεχος, με 7.000 ευρώ μηνιαίως!!!
Σε 1 με 2 τράπεζες συμβαίνουν πράγματα εξωπραγματικά. Παρουσιάζουμε τέσσερις πέρα για πέρα πραγματικές ιστορίες που έχουν λάβει χώρα στο τραπεζικό σύστημα και ο καθείς ας εξάγει τα συμπεράσματα του.
Πρώτη ιστορία
Υποβάλλει το βιογραφικό του στο οποίο αναφερόταν ότι έχει γνώσεις υδραυλικού. Πέραν από γνώσεις υδραυλικού είχε και πολύ καλές σχέσεις με την κυβερνώσα παράταξη. Σύντομα η τράπεζα αξιοποίησε τις δυνατότητες του όχι ως υδραυλικό προφανώς και πλέον λαμβάνει 7.000 ευρώ μηνιαίως. Το συμπέρασμα την επόμενη φορά που εσύ αγωνιστή έλληνα και ελληνίδα υποβάλλεις τα χαρτιά σου για μια θέση στην τράπεζα χρησιμοποίησε ως παραπεμπτικό πιθανές γνώσεις σε κομμωτική, κηπουρική ή μπάρμαν ή μπαργούμαν προφανώς σχετίζονται με το τραπεζικό αντικείμενο.

Δεύτερη ιστορία
Σε θυγατρική τράπεζας έχει προσδιοριστεί ο κατώτατος μισθός 1500 ευρώ.
Παπαρήγα του ΚΚΕ μην κατηγορήσεις άλλη φορά τις τράπεζες.
Το παράδοξο δεν είναι ο κατώτατος μισθός που τον χαρακτηρίζουν και μισθό φτώχειας, να τα βλέπεις εσύ πρωτοδιόριστε τραπεζοϋπάλληλε με τα 780 ή 800 ευρώ αλλά κάποιοι εξ αυτών απεχώρησαν από την ενεργό …αργομισθία λαμβάνοντας πέραν του εφάπαξ και extra 200 χιλ ευρώ ο καθένας.

Τρίτη ιστορία
Πρόεδρος γνωστής εταιρίας δεν είχε αποδώσει στο παρελθόν φόρους και δεν έχει καλύψει υποχρεώσεις προς το κράτος.
Ο πρόεδρος της εταιρίας αυτής που είναι θυγατρική σε τράπεζα δεν καλύπτεται με όρους τραπεζικούς ή οικονομικούς αλλά κομματικούς.
Μπράβο σου Ελλάδα με την αξιοκρατία σου.

Τέταρτη Ιστορία
Ξέρετε ότι υπάρχει ενεργό τραπεζικό στέλεχος που κατέχει μια σημαντική θέση σε μια τράπεζα και ταυτόχρονα κατέχει και μια εξίσου σημαντική θέση σε άλλη τράπεζα οι οποίες δεν συνδέονται μεταξύ τους π.χ. θυγατρική ή συνδεδεμένη εταιρία.
Αν σκεφθείτε λίγο θα είναι εύκολο να βρείτε τι εννοούμε.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου