Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΖΑΝ 19-2-2010 ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ, ΣΥΚΑΜΙΑΣ & ΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ Σ' ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΣΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ...

....ΝΑΙ, ΤΗ ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΑΧΑΝΙΔΑΣ ΣΤΟ 45ο ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!!!!! >>>>> Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Ο οοοοοοοοοοοοο ου ου

Πρόσκληση (ΠΡΟΚΛΗΣΗ)

H Συντονιστική Επιτροπή της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Καισαριανής, με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό της, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Δωδεκάθεο»

στην πλατεία Καισαριανής.

Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Για προσκλήσεις τηλ.: 6932724746

Η Σ.Ε της Τ.Ο - ΠΑΣΟΚ Καισαριανής

===============================

Ετήσιος χορός Συντονιστικής Επιτροπής Τ.Ο Καισαριανής

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης Καισαριανής

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Δωδεκάθεο».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Κουτρουμάνης Γιώργος και οι Βουλευτές κ.κ Γείτονας Κώστας, Πρωτόπαπας Χρήστος, Χαραλαμπόπουλος Γιώργος-Ερνέστος, Δημαράς Γιάννης, Βούρος Γιάννης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Συντρόφους και φίλους για την συμμετοχή τους.

===============================

....ΚΑΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΗΣ GREEN ΛΑΧΑΝΙΔΑΣ:

===>>> Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων της Αγροτικής Ασφαλιστικής

Ν.ΣΜΥΡΝΗ, 22/2/2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 3/2010

Συνάδελφοι,
Πραγματοποιή
θηκε την Παρασκευή 19/2/2010 συνάντηση αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας με τον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Κουτρουμάνη(στην συνάντηση αυτή συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας (ΣΥΚΑΜΙΑΣ), ο οποίος είχε ήδη συναντηθεί με τον Υφυπουργό την Πέμπτη 11/2 για τα θέματα που μας απασχολούν) και τέθηκε το θέμα των αλλαγών που συζητούνται στις διατάξεις του ΤΣΕΑΠΓΣΟ.

Μετά από διαλογική συζήτηση καταλήξαμε στα εξής:
1. Δεν είναι στις προθέσεις του Υπουργείου να τροποποιηθεί (άρα θα ισχύει) η διάταξη για την αποχώρηση μετά την συμπλήρωση της ηλικίας των 45 ετών και της προϋπηρεσίας των 25 ετών έως την 31/12/2010, σε εφαρμογή του Καταστατικού του Ταμείου.
2. Στο αίτημά μας για την δυνατότητα παράτασης της αποχώρησης και μετά από αυτή την ημερομηνία, ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε να το εξετάσει σοβαρά.

Ο στόχος μας είναι να δοθεί η δυνατότητα όσοι έως την 31/12/2010 έχουν συμπληρώσει τις προϋποθέσεις(των 45 ετών ηλικία και 25 ετών προϋπηρεσία) να μπορούν να αποχωρήσουν και μετά την 1/1/2011, σε εφαρμογή των όσων προβλέπει το Καταστατικό του ΤΣΕΑΠΓΣΟ».

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. - Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - Γ. ΣΥΚΑΜΙΑΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

============================================

Τώρα μεθοδεύουν να σπρώξουν τον Γραμματέα της τοπικής Συκαμιά, σαν πολιορκητικό κριό, για την άλωση του ηρωικού Δήμου Καισαριανής!!!!!!! ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ....

Πρόκειται για τον ίδιο Συκαμιά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής!!!!!

=Διαβάστε παρακάτω γιά να δείτε πως "παίζεται", το "κόλπο της 25ετίας"

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

http://archive.enet.gr/online/online_text/c=114,dt=26.06.2007,id=9812004

«….Προς τούτο γίνεται κατάχρηση της πρόβλεψης του καταστατικού(του ΤΑΥΣΟ) για συνταξιοδότηση των υπαλλήλων με 25ετία χωρίς όριο ηλικίας στην περίπτωση απόλυσης ή κατάργησης της (προσωποπαγούς) θέσης. Έτσι, όταν χρειάζεται να γίνει μια εξυπηρέτηση προς «φίλιες δυνάμεις», με απόφαση των οικείων διοικητικών συμβουλίων των επιχειρήσεων (σημ.: στους ασφαλισμένους και πολλοί υπάλληλοι των συνεταιρισμών της Αγροτικής Ασφαλιστικής, της ΣΕΚΑΠ, κ.λπ.), «καταργούνται» οι θέσεις διά της... μετονομασίας των. Κατ' αυτόν τον τρόπο ο λογαριασμός των εξυπηρετήσεων μεταβιβάζεται στους φορολογούμενους, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν, μέσω προϋπολογισμού, τα ρουσφέτια και τις λεγόμενες αναδιαρθρώσεις….»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου