Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΛΑΠΤΟΠ !!!!!
Άναυδο με άφησε, με παραλίγο δεύτερο έμφραγμα, η νέα πατριωτική- κομματική και κατ' επέκταση εθνική πρωτοβουλία του εθνάρχη από κούνια-κούνια, ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, γιου του γνωστού μαλάκα και ληστή Κώστα.
Μετά την αρχική αμηχανία, ο εθνάρχης Αλέκος, μάζωξε στη πλατέα της κοιτίδας του Καραμανλικού εθναρχισμού, όλα τα τέκνα (γιους και θυγατέρες όπου δεν υπήρχαν γιοι) πρώην ληστών-υπουργών της Καραμανλικής συνιστώσας ΝΔ, μπροστά στον αδριάντα του νόθου αρχιεθνάρχιδος.
Εκεί, μετά από ενός λεπτού σιγή Καραμανλικού ιχθύος, ο ένδοξος χωρίς αμφιβολία φυσικός εθνάρχης Αλέκος και αφού έξυσε τη μύτη του (αφού κι αυτός δεν διαθέτει τα προς ξύση), με φωνή που παλλόταν από κομματική συγκίνηση, είπε κανα-δυο μαλακίες για το ληστρικό έργο του πατέρα του, σηκώνοντας ψηλά τη πλαστική σημαία, έδειξε το Καρπενήσι στον πέτρινο χάρτη της ληστρογόνου Ευρώπης και ανέκραξε:
"ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, όλοι μας, κι οι πρώτοι απ' τη Πρώτη, κι οι δεύτεροι και τρίτοι, είμαστε μαζί σου στη κάθε μαλακία σου. Τούτη την ιστορική στιγμή, όχι απλά στεκόμαστε στο πλευρό σου, αλλά ομόφωνα αποφασίσαμε να σου προσφέρουμε και τη δημαρχεία της ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, μαζί με ένα επιδοτούμενο λάπτοπ!!!!! Κώστα Μπακογιάννη, θα αγωνιστούμε για πάντα μαζί σου, ώστε μετά από εσένα να μην υπάρξει άλλος Δήμαρχος Καρπενησίου, γιατί μόνο εσύ αξίζεις αυτή τη τιμή!!!! ΑΙΩΝΙΑ σου η Δημαρχία λοιπόν τρισένδοξε γιε της Ντόρας"!!!!!
Ύστερα, ένας-ένας τα μπάσταρδα της πολιτικής καταδίκης μας αποχώρησαν και το άγαλμα έμεινε μόνο του με τις σκουριές του να σαπίζει, μπροστά στη πέτρινη εικόνα της πουτάνας της Ευρώπης.
Από τη πλευρά της η ΜπακοΝτόρα, μόλις την ενημέρωσε το ασοσιέϊτεντ-πρες, σκούπισε επιδεικτικά ένα δάκρυ που κύλησε στο τραβηγμένο της μάγουλο συγκινημένη, γιατί με το αλάνθαστο και χαμένο πολιτικό της ένστικτο κατάλαβε, ότι ο Αλέκος Καραμανλής δεν είναι σαν τον πατέρα του. Είναι χειρότερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου