Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ

Είχαμε τον Μητσοτάκη, που δεν δίσταζε να βγάζει μπροστά και τη κουτσή Μαρίκα, αν ήθελε να αντιμετωπίσει τον πολιτικό του αντίπαλο.
Ξαναείχαμε τον Καραμανλή, που δεν δίσταζε να φτιάχνει εικόνα, στη πλάτη των δίδυμων παιδιών και της νηπιαγωγού Νατάσας.
Ξαναείχαμε τον Τζέφρι-Γιώργο Παπανδρέου, που δεν δίσταζε να βγαίνει προεκλογική βόλτα με τη κόρη του Μαργαρίτα στο πεζοδρόμιο του Κολωνακίου με έναν λόχο κυπατζήδες.
Μας προέκυψε το καρέ του τρόμου και της αλητείας του πολιτικού αμοραλισμού, με συμπλήρωμα τον λήσταρχο της πολιτικής σκηνής Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Αυτός δε ο πολιτικός ξεφτίλας, θέλει να μας δείξει ότι τους ξεπέρασε όλους. Αυτό το πολιτικό κάθαρμα, που καθημερινά σκοτώνει τα παιδιά μας και εκτελεί καθημερινά εμάς, εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους κλέβοντας μισθούς και συντάξεις, έφτασε στον πολιτικό ξεπεσμό της αισχρής εκμετάλλευσης των παιδιών του, που τα έκανε προεκλογικές αφίσες για να ξεγελάσει τους ψηφοφόρους ώστε να βγει απατεώνας βουλευτής!!!!!!! Αυτές οι αφίσες κυκλοφόρησαν και τοιχοκολήθηκαν σε ολόκληρο τον Νομό Κοζάνης.
Έχουμε πλέον τη προσωποποίηση του όρου "ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ" στο πρόσωπο ενός νέου πολιτικού απατεώνα. Ο πιο αδίστακτος όλων των εποχών, χωρίς φραγμούς, χωρίς αρχές, χωρίς ηθική.
Θέλει να ξαναβγεί???????????????
Τον περιμένω σε μια γωνιά, για να τον φτύσω κατάμουτρα.
ΠΗΓΗ φωτογραφιών:
από την ιστοσελίδα του ίδιου του Γ. Παπακωνσταντίνου http://www.gpapak.gr/category/multimedia/ ΚΛΙΚ στη λέξη "φωτογραφίες" και βγαίνεις στο αρχείο που η Υπουργάρα της πράσινης λαχανίδας έχει στο flickr >>>>>>>
>>>>> http://www.flickr.com/photos/33249336@N04/page19/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου