Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ???????

Περί τα μέσα Απριλίου 2010, μέσω Μεγάλης Βρετανίας, έμαθαν και οι πτωχοί πλην τίμιοι ιθαγενείς της μακρινής και ξωτικής ντεμόκρασι of Botsovalia, ότι 20 τουλάχιστον μεγαλοντοκτόροι, ορθοπεδικοί φίλοι και συνοδοιπόροι-φοροκλέφτες και συνδιαφθορείς, εισέπρατταν κατάμαυρο χρήμα από την De Puy, θυγατέρα της αμαρτωλής Johnson & Johnson!!!!
Από αυτούς, μέσω της επιλεκτικής αντικειμενικότητας του Χατζηνικολάου, πληροφορηθήκαμε από τη Real News στις 11-7-2010, τα 12 μόνο ονόματα δωροεισπρακτόρων γιατρών της αδήλωτης και αφορολόγητης ορθοπεδικής μίζας από την De Puy, που είναι οι:
Παναγιώτης Σουκάκος, Παναγιώτης Κοροβέσης, A. Χριστοδούλου, Σ. Τσιφετάκης, Α. Τουλιάτος, Ι. Πουρνάρας, Ν. Ευσταθόπουλος, Λ. Συρμάλης, Ε. Πλατιάς, Γ. Παπαχρήστου, Γ. Μπάμπης, Ι. Χριστοφίδης!!!!!
Το μυστικό της πρεμούρας του σάπιου πολιτικοοικονομικού συστήματος, βρίσκεται στη παρακάτω λίστα ληστών φοροφυγάδων, που από μόνη της δε λέει και πολλά, γιατί αφορά κλεισμένες οικονομικές χρήσεις έως και 1997!!!!!!!!!!!!!!!!! Εύκολα λοιπόν, θα μπορούσε να οδηγηθεί ένας "καθώς πρέπει" δικαστής του σάπιου συστήματος, στο σφαλματερό συμπέρασμα και να πάθει δικαστικό πλάνεμα, ότι οι ληστείες της φοροκλοπής έχουν δυστυχώς .....παραγραφεί, που να παραγραφεί διά παντός η γουρουνομούρη τους. Σε διαφορετική περίπτωση, εγώ φυσικά και δεν πιστεύω, ότι τα αληταριά του Υπουργείου Οικονομικών και της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, στη ....μακρινή και μαρτυρική και εξωτική δημοκρατία of Botsovalia, ότι θα την έδιναν στη δημοσιότητα. Όταν δημοσιεύθηκε η λίστα των 30 εκ των χιλιάδων φοροληστών, όλοι επικεντρωθήκαμε στον γνωστό και μη εξαιρετέο ΦΟΥΣΤΑΝΟ.
Όμως για τον φοροκλέφτη που φυγουράρει στο Νο 16 της παρακάτω λίστας (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΟΥΚΑΚΟ - ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΙΑΤΡΟ), το θέμα περιπλέκεται και δυσκολεύει, λόγω της νέας εμπλοκής στο σκάνδαλο δωροδοκιών της De Puy (θυγατρικής της Johnson & Johnson για τα ορθοπεδικά κόλπα).
>>>>> Δείτε την προϋπάρχουσα λίστα "επαγγελματικής ...εμπειρίας" -στο Νο 16- και συνεχίζουμε:

1.*
Παναγιώτης Καραγιάννης (μαθηματικός, καθηγητής δημοσίου, Αλεξανδρούπολη). Διαπιστώθηκε η λειτουργία φροντιστηρίου από το Σεπτέμβρη του 1997.

2.*
Τριαντάφυλλος Ιωάννης: (γιατρός ΕΣΥ, διευθυντής κλινικής νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης). Διατηρούσε ιδιωτικό γραφείο.

3.*
Ανδρέας Γεωργιόπουλος: (γιατρός ΕΣΥ, γυναικολόγος Καλαμάτα). Διαπιστώθηκε η λειτουργία ιδιωτικού ιατρείου στην κατοικία του.

4.* Ελένη - Νάκη - Ζαλίκη (συμβολαιογράφος - Λαμία. Κατηγορείται για απόκρυψη εισοδήματος.....41 εκατ. δραχμών.

5.* Νικόλαος Διαμαντόπουλος: (παιδίατρος, γιατρός ΕΣΥ, Πάτρα). Διαπιστώθηκε η λειτουργία ιδιωτικού ιατρείου από το 1997.
6.* Γεώργιος Φραγκάκης (συμβολαιογράφος - Λαμία). Kατηγορείται για απόκρυψη εισοδήματος 46 εκατ. δραχμών.

7.* Ανδρέας Φουστάνος (πλαστικός χειρούργος)
. Sτα έτη 1995 - 1998 εισέπραξε αμοιβές για υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής ύψους 1.250.000, 1.200.000, 870.000, 780.000 για τις οποίες είχε εκδώσειανακριβείς αποδείξεις 100.000 και 200.000 δραχμών.

8.* Θεόδωρος Βουκίδης: (γιατρός, πλαστικός χειρουργός - Αθήνα). Κατηγορείται πως την περίοδο 1993 - 1997 απέκρυψε φορολογητέο εισόδημα 32 εκατομ. δραχμών.

9.* Ηλίας Ηλιακόπουλος (δικηγόρος - Αλεξανδρούπολη). Dεν εξέδωσε αποδείξεις σε 21 περιπτώσεις μεταξύ 1995 και 1998.
10.*
Δημήτριος Γιώρτσος (συμβολαιογράφος - Ρόδος). Kατηγορείται ότι την περίοδο 1993 - 1996 απέκρυψε εισόδημα 83 εκατ. δραχμών.
11.* Νικόλαος Θάνος: (γιατρός μαιευτήρας, γυναικολόγος - Λάρισα). Κατηγορείται πως την περίοδο 1993 - 1997 απέκρυψε φορολογητέο εισόδημα 90 εκατομ. δραχμών.

12* Παράσχος Κωστάκης: (γιατρός καρδιολόγος - Κομοτηνή). Kατηγορείται πως την περίοδο 1993 - 1997 απέκρυψε φορολογητέο εισόδημα 33,5 εκατομ. δραχμών.

13.*
Εμμανουήλ Κουτσούκος (Δικηγόρος - Ρόδος). Την περίοδο 1993 - 1997 απέκρυψε φορολογητέο εισόδημα 30 εκατ. δραχμών.
14.* Γρηγ. Μαλεφάκη - Αποστολάκη (συμβολαιογράφος - Χανιά). Κατηγορείται για απόκρυψη 174 εκατ. δραχμών.

15.* Νικόλαος Ζάχαρος (γιατρός - Λάρισα). Kατηγορείται ότι το 1995 απέκρυψε έσοδα 50 εκατ. δραχμών.

16.* Παναγιώτης Σουκάκος (γιατρός - καθηγητής (τότε, 1993-1997) ορθοπεδικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων). Κατηγορείται για απόκρυψη εισοδήματος 31 εκατ. δραχμών κατά την περίοδο 1993 - 1997.

17.* Ηλίας Ηλιακόπουλος (δικηγόρος - Αλεξανδρούπολη). Δεν εξέδωσε αποδείξεις σε 21 περιπτώσεις μεταξύ 1995 και 1998.

18.* Ευστράτιος Ηλιογραμμένος (δικηγόρος - Μυτιλήνη). Το 1996 απέκρυψε εισόδημα 16 εκατ.
δραχμών.

19.* Γεώργιος Κουλαλης (γιατρός ΕΣΥ - διευθυντής ορθοπεδικής κλινικής νοσοκομείου Αγ. Δημήτριος Θεσ/νίκη). Aσκούσε ιδιωτική ιατρική και δεν είχε δηλώσει έναρξη ελεύθερου επαγγέλματος στην Εφορία.

20.* Ιωάννης Δάλλας (γιατρός - μικροβιολόγος - Γιάννινα). Tην περίοδο 1993 - 1997 παρουσίασε ανύπαρκτες και πλασματικές δαπάνες 85 εκατ. δραχμών προκειμένου να μειώσει το φορολογητέο εισόδημα.
.* Βασίλειος Στεφανόπουλος: (γιατρός μικροβιολόγος - Λιβαδειά). Κατηγορείται πως την περίοδο 1993 - 1996 απέκρυψε φορολογητέο εισόδημα 92 εκατομ. δραχμών.
22.* Αχιλλέας Πιρπιρης (δικηγόρος - Κομοτηνή). Στα έτη 1994 - 1998 σε 552 περιπτώσεις δεν εξέδωσε αποδείξεις προς τους πελάτες του.

23.* Σταύρος Κοτσώνης (δικηγόρος - επίκουρος καθηγητής Παντείου - Λαμία). Το 1997 απέκρυψε φορολογητέο εισόδημα 36 εκατ. δραχμών.

24.* Κωνσταντίνος Δεληγιάννης: (Συμβολαιογράφος - Γιαννιτσά). Κατηγορείται πως την περίοδο 1993 - 1997 απέκρυψε φορολογητέο εισόδημα 66 εκατομ. δραχμών.

25.* Χριστόδουλος Σιούτης (γιατρός μικροβιολόγος - Ιωάννινα). Την περίοδο 1993 - 1997 αποκρύβησαν εισοδήματα 45 εκατ. δραχμών.

26.* Αντώνης Παπαγιάννης: (γιατρός - ακτινολόγος - Αθήνα). Κατηγορείται ότι την περίοδο 1995 - 1997 απέκρυψε φορολογητέο εισόδημα 89 εκατομ. δραχμών.

27.* Δημήτριος Σιώκος: (οφθαλμίατρος - Ρόδος). Κατηγορείται για απόκρυψη φορολογητέου εισοδήματος 37 εκατομ. δραχμών την περίοδο 1993-1997.

28.* Φαίδων Γιαννακόπουλος: (γιατρός χειρουργός - Αθήνα). Κατηγορείται πως την περίοδο 1993 - 1997 απέκρυψε φορολογητέο εισόδημα 253 εκατομ. δραχμών.

29.* Γεώργιος Ζάβαλης (Λογιστής - Ζάκυνθος). Kατηγορείται για εικονική λήψη δανείου 150 εκατ. δραχμών.

30.* Ευάγγελος Τζωρακολευθεράκης (Γιατρός - αναπληρωτής καθηγητής χειρουργικής του Πανεπιστημίου της Πάτρας). Για τα έτη 1997 και 1998 δεν καταχώρησε 726 επισκέψεις στο βιβλίο ασθενών.!!!!!
====== Όπως σωστά καταλαβαίνετε αγαπημένοι μου και υψηλού επιπέδου αναγνώστες του ΜπαρμπαΝίκειου ....Ιδρύματος, τα συμβάντα για τον ευϋπόληπτο Παναγιώτη Σουκάκο είναι ιδιαίτερα περιπεπλεγμένα στη μακρινή και ξωτική ντιμόκρασι οφ Μποτσοβάλια, μη πω, ότι κάτι τις μου λέει και έτερον ορθοπεδικό ακόμα, ένεκα συγγένειας.
Στεκόμαστε προς το παρόν και αγναντεύουμε τα μάτια και τους οφθαλμούς του Παναγιώτη Σουκάκου, αυτόν που ζήλεψε και έγινε και μίμος του ....Ζολώτα στα ελληνοεγγλέζικα, γιατί το όργιο φημών για υψηλότατου επιπέδου παρεμβάσεις σωτηρώματός του, όχι δεν σταματούν, όχι δεν κωπάζουν, αλλά θυελώνονται και καταιγίζονται, ώδε και τυφωνίζουν ακατάπαυστα, εξομοιούμενες με πάμπολλες θύελες Κατρίνες-Κατρίνες!!!!!
Λέγει μου και περιλαλεί μου το πουλίον, ότι τάχατες ο πρώην Γλύξμπουργκ και κοκός μας και ηλίθιος δυνάστης μας, νιάστηκε και ενδιαφέρθηκε τα μάλλα, τόσο στας Μεγάλας Βρετανίας, όσο και ενθακείθεν της μακρινής και ξακουστής και ξωτικής ντεμόκρασι οφ Μποτσοβάλια, και ωθεί, για να περικουκουλωθεί το νέο σκάνδαλο
ορθοπεδικών μιζών "De Puy" επιπέδου Siemens, δηλώνων προστάτης και νταβατζής κάθε ορθοπεδικού είδους και εμφυτεύματος!!!!!!
Επειδή ελάχιστοι δίνουν μιας πεντάρας σημασία στον μαλάκα τον Κοκό, μας προέκυψε και άλλη μεγαλειώτατη κρυφοπαρέμβαση!!!!!
Ο ίδιος ο ανώτατος άρχων και δυνάστης και αρχηγός της διαφθοράς των γνωστών εγκληματιών-αρχινονών Papouia-Papouia, της μακρινής και ξωτικής ντεμόκρασι οφ Μποτσοβάλια, έκανε (λέει το ίδιο πουλίον) τις αναγκαίες παρεμβάσεις του με την ανώτατη σφραγίδα διαφθοράς του, για να κουκουλωθούν οι μίζες, γιατί (λέει) μπορεί και να τις παρεξηγήσουν με την άλληνε φοροφευγάλα οι ληστευμένοι και νηστικοί Μποτσοβαλιώτες και θα δυσανασχετίσουν κατά τη διάρκεια της καταλήστευσής τους από τους πρασινοκυβερνητικούς (πλέον) ληστοσυμμορίτες.
Κι εκεί που μας έδωσαν τα ΜΜΕ την "είδηση", αφού στη Βρετανία το θέμα είχε φτάσει στο τετέλεσται, σωπάσαν και βουβαθήκαν, μα και το βούλωσαν όλοι, του Χατζηνικολάου που έχει πολύ πράμα, μη εξαιρουμένου. Θα φάγαν παραπάνω κι' έσκασαν κι εκάτσαν κάτου στις πράσινες λαχανίδες να χωνέψουν.
Και λέει μου ο πούλιος γκρέκος, ότι η συμμαθήτευση του Κοκού Γλύξμπουργκ με τον επιφανή ορθοπεδικό φοροκλέπτη, στη σχολή Αναβρύτων των πουστοπαίδων, ήταν το αίτιο της γενναίας του συστράτευσης.
Και ξαναλέει μου ο πούλιος γκρέκος, ότι ο διεθνής Carlos, ο αρχηγός των Papοuias της διαφθοράς, στη ξωτική Μποτσοβάλια (ο και φερετζές κάθε λήσταρχου πρωθυπουργού και πούστη), τον γιγνώσκει τον φοροκλέφτη και απατεώνα ορθοπεδικό του φίλο και ματασυστρατεύεται μετ' αυτού ο άναρχος Άναξ της διαφθοράς, επειδή (μαθές τα και παθές τα) ο ορθοπεδικός του φίλος καθηγήτευσεν στο παρελθόν του την ορθοπεδικήν στα ξακουστά Gian Ne Na (ΓιανΝεΝα) και ξανά ΝΑ μαλάκαααααα..... απ!!!!!
......άπ!!!!! και τους φάγαμε τους πούστηδες στην ορθοπεταλιά!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου