Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΟΦΟΡΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΠΑΣΟΚ

Comodo
Σύμφωνα με αποκλειστική ανακοίνωση-δήλωση, του ίδιου του καραγκιόζη της Αλεξανδρούπολης και πρώην σκανδαλοφόρου Υφυπουργού Οικονομικών και Οικονομίας, το βράδυ του Σαββάτου, δέχθηκε
ως γνήσιος Απόστολος Φωτιάδης, επίσημη επίσκεψη αποκριάτικης ληστείας συναδέλφων του, οι οποίοι και φορούσαν τις γνωστές αποκριάτικες μάσκες του.
Ο πρώην Υφυπουργός και ληστοεισπράκτορας του Σημίτη, καταλήφθηκε από την γενναιότης του και αξιοποιώντας τη πολύχρονη εμπειρία του με ληστοσυμμορίες, αντεπιτέθηκε (πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση που μοίρασε στο σύμπαν) και εξουδετέρωσε τους πράσινους συναδέλφους του και παρότι ο γενναίος γιος του τον είχε εγκαταλείψει πηδώντας απ' το παράθυρο και κάτι που έμοιαζε με τη Φιλιππινέζα του.
Ένας από τους συναδέλφους του θύματος, για να αποφευχθούν αι συγκρούσεις και αι αιματοχυσίαι και για να μη χυθούν στο χαλί αίματα αθώων ληστοσυμμοριτών, έδωσε το κινητό του στη σύζυγο και κυρία πρώην υφυπουργού, για να ειδοποιήσει τα εκατά και το ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης που κάνει μόνο λευκές απεργίες.
Αφού εν τέλει τα βρήκαν και ομονόησαν, ο αρχηγός των ληστών συναδέλφων του θύματος, θέλοντας να δείξει τη μεγαλοαποτέτοια του, χάρισε στη Φιλιππινέζα του Φωτιάδη, το ζεύγος των πλαστικών γαντίων που αποφόρεσε, μετά ενός κυτίου αμεταχείριστων STOP και απήλθεν ειρηνικώς!!!! χάριν του εθνικού συμφέροντος της παραμεθορίου του Έβρου!!!!!
Εγώ απ' τη πλευρά μου, καλός γνώστης της Αλεξανδρούπολης και νομοταγέστατος κάθε ανίκανης αρχής, μάζεψα έξω από κάδους σκουπιδιών, 6 από τις μάσκες του Φωτιάδη που χρησιμοποίησαν οι 2 ένοπλοι με νεροπίστολα ληστές της πράσινης λαχανίδας, τις ντοκουμεντάρησα και στις χαρίζω άνωθεν. Ακριβή αντίγραφα των ίδιων μασκών, πωλούνται σωρηδόν σε άπαντα τα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία της Θράκης!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου