Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΣΑΛΑΣμένο ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟ ΕΚΚΟΛΑΨΗ

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος στις 15 Ιουλίου 2010

ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Με τις πλάτες του ψευτοσοσιαλιστή Τζέφρι και με 701 ψωροεκατομμύρια, ο Σάλας θέλει να εξαγοράσει ταυτόχρονα δύο από τις μεγαλύτερες Ελληνικές Τράπεζες!!!!! λες και αγοράζει ποδοσφαιρική ομάδα!!!!!

Τη Κυριακή, 11 Απριλίου 2010, με αφορμή τη συνεχή παρενόχληση της Πειραιώς, για δήθεν επιλογή ως νικητή, του λογαριασμού μου, που …. ποτέ μου δεν είχα στη Πειραιώς, έγραψα: ΤΟΥ ΣΑΛΑΨΕ ή ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΛΤΟ ΠΥΡΑΜΙΔΑΛΕ?????, στοΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ“.

Σήμερα, ο πρόεδρος της σχεδόν πτωχευμένης τράπεζας (σύμφωνα με τα στοιχεία που δείχνει), μετά τη νέα πολιτικοοικονομική αλητεία της “οικογένειας ΤΣΑΝΤ” δια στόματος Παπακωνσταντίνου, βγαίνει και αμολάει μια κλανιά με θερμοκρασία 39 βαθμούς c!!! Με φαιδρά στοιχεία Α’ τριμήνου 2010 δήθεν ανάκαμψης της τράπεζας των καρχαριών, αντί δεδομένα αποτελέσματα των τελευταίων οικονομικών χρήσεων, προσπαθεί ο Σάλας να δείξει, ότι η Πειραιώς έχει τα φόντα για τέτοιο άλμα

Ο βιτρίνας και φερετζές κυρίως “Ελλήνων” μεγαλοκαρχαριών, που συναποτελούν το κογκλάβιο της Πειραιώς, ενώ η συγκεκριμένη Τράπεζα μετράει ελλείματα στις κλεισμένες χρήσεις που …προσπαθεί να τα κλείσει (επιτυχώς ως λέγει κι ο ίδιος), λέει σήμερα, τον καιρό της (κυρίως ως μας παραμύθιαζαν) Τραπεζικής κρίσης, πως δίνουν 700 εκατομύρια για να εξαγοράσουν το 77% της Αγροτικής Τράπεζας  και του 33% του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που κατέχει το Ελληνικό Δημόσιο.

Η μεθοδευμένη πολιτικοοικονομική απάτη και αλητεία είχε σαν αποτέλεσμα, τη διακοπή της διαπραγμάτευσης των μετοχών Αγροτικής, Ταχ. Ταμιευτηρίου και Πειραιώς, τη στιγμή που γλύφουν πάτο στο μπουρδέλο του χρηματιστηρίου, ώστε η άκερδος τράπεζα να τις πάρει για λογαριασμό των εβραιομασόνων, για ένα κομάτι ψωμί και χωρίς το παραμικρό όφελος για το Ελληνικό δημόσιο!!!!!
Εκτός από τη φαιδρότητα της “προσφοράς” της ξεφτίλας (701 εκατομμύρια), το γελοίο του θέματος συμπληρώνεται με τη βαρύγδουπη μπούρδα του Σάλα, ότι δεν χρειάζεται καν να κάνουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη Πειραιώς!!!!!! Και το πιο γελοίο??? Οι διοικήσεις των υπό εξαγορά Τραπεζών, ακόμα δεν ξέρουν τίποτα!!!!!!! Και το πιο φαιδρό ακόμα???? Ο πολιτικός αλήτης Παπακωνσταντίνου, ανακοίνωσε αμέσως, ότι μελετά τη κλανιά του Σάλα!!!!!!! Ο ορισμός του πολιτικοοικονομικού σκανδάλου, ξανά στα μάτια μας. Η πουστιά δεν έχει χρώμα. Είναι πάντα γαλαζοπράσινη πουτάνα!!!!!!

Και γιατί να κάνεις αύξηση ρε ψευτόμαγκα, τι στιγμή που η κυβέρνηση των εβραίων της Αθήνας, μόλις εκλέχθηκε σας μοίρασε 28-30 δισεκατομμύρια, πριν ανακοινώσει τη …..πτώχευσή μας!!!!!
Τέλος, για να μην αναφερθεί στα πραγματικά οικονομικά μεγέθη της Τράπεζας και για να αποφύγει να πει ότι με ξένα κόλυβα πάει να μας κάνει και τσάμπα μνημόσυνο (τα 701 εκατομμύρια προέρχονται από τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων που έλαβε κρατική ενίσχυση), η προεδράρα της Πειραιώς, είπε σε αντιγραφή και επανάληψη και σλοουμόουσον, 2-3 γνωστές μαλακίες, από αυτές που είπαν τις τελευταίες μέρες και ώρες (για τον καλό δρόμο της απάτης), ο Τζέφρι Παπανδρέου, ο Παπακωνσταντίνου, ο Στρος Καν και ο Τρισέ.
Φίλοι μου αφήστε τον καναπέ. Η μάχη για αξιοπρεπεί διαβίωση θα κριθεί στους δρόμους. Οι Τραπεζίτες είναι εχθροί μας και εχθροί της πατρίδας μας. Δεν αξίζει να ζούμε ξαυτιλισμένοι. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πλέον. Ας κερδίσουμε τουλάχιστον την αξιοπρέπειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου