Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΟΜΠΑΜΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΕΙ 12ΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

H εξαγόμενη “δημοκρατία” των ΗΠΑ: 12χρονες πόρνες στο Ιράκ και το Αφγανιστάν

 Νέες αποκαλύψεις για το ρόλο των «εδικών» δυνάμεων των ΗΠΑ στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, αποκαλύπτει σήμερα η ιταλική “Reppublica” στο άρθρο της με τίτλο: «Δούλες του σεξ σε Ιράκ και Αφγανιστάν» (Schiave del sesso in Iraq e Afghanistan)

«Το κοριτσάκι των δώδεκα χρόνων υποχρεώνεται στην πορνεία, στο ημιυπόγειο της Βαγδάτης, ενώ οι αμερικανοί ιδιωτικοί φρουροί μαζεύουν χρήματα και μπαίνουν στη σειρά…».
«Το εργοστάσιο του σεξ είναι περισσότερο ισχυροποιημένο στο Αφγανιστάν…».
Πρόκειται για την ειδική μονάδα των ΗΠΑ με την ονομασία «Blackwater» (Blackwater America's Private Army), υπεύθυνη για τις σφαγές αμάχων σε Ιράκ και Αφγανιστάν, σε μια «προσπάθεια» της μεγάλης δυτικής «δημοκρατίας» των ΗΠΑ να «εξάγει» τη δική της «δημοκρατία», δολοφωνόντας και υποτάσσοντας λαούς.
Το τελευταίο φρικιαστικό έργο των δίδυμων πολέμων του Barack Obama, έχει ώρα πρωταγωνίστριες τις γυναίκες, τη λευκή σάρκα, το χρήμα… γράφει η εφημερίδα.
Στη χώρα μας, δεν έχουν πλέον ανάγκη τις ειδικές δυνάμεις του Ιράκ και του Αφγανιστάν, δεν έχουν πλέον ανάγκη δικτάτορες για να υποδουλώσουν λαούς στην Ευρώπη.
Έχουν το ΔΝΤ και αγοράζουν διαφθαρμένους ευρωπαίους πολιτικούς, που εξυπηρετούν τις πολιτικές τους…
 
Αναρτήθηκε από σίβυλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου