Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-BLOGGER, ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ

…...Αόριστος φόβος 
.…..Κακή ενέργεια 
….. Αποθάρρυνση και ανία
….....ΘΑΝΑΤΟΣ

---- Οι άνθρωποι έπλεκαν(έπλεαν) ακυβέρνητοι μέσα στην αποθάρρυνση, την ανία και το φόβο.
Μέσα τους είχαν κάτι τι ανήσυχο, επίβουλο, κάτι επεριπετούσεν ολόγυρά τους, ο εφιάλτης του θανάτου αδάμαστος εκαθόταν στην ψυχή και την ανάγκαζε να ποθεί αόριστα και ασυμβίβαστα με τη ζωή και την αποστολή της.
Πουλιού ευτυχισμένου κελάδημα δεν αντιλαλούσε πουθενά, μόνον κάποτε ολότρεμος ίσκιος ιχνογραφούσε ψηλά το εχθρικό πέταγμα του όρνιου και πάλιν έφευγε μακράν, σαν να ετρόμαζε την κακή ενέργεια τέτοιας ατμοσφαίρας και κάτω από μακρινόν ξέρακα έβγαινε θανατική κραυγή, άγρια και ξαφνική.
Και οι άνθρωποι, όλοι με χαύνα πρόσωπα, έδειχναν πως είχαν αποκάμει και σιχαθεί πλέον την εντολή και τη μοίρα τους κι επάσχιζαν να διώξουν την ασφυξία που θανατική τους ετριγύριζε.
[Ανδρέας Καρκαβίτσας.]

"Καρτέρι θανάτου στο δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια

Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι στον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια έξω από το σπίτι του στην οδό Δαιδάλου στην Ηλιούπολη.
Ο δημοσιογράφος, πατέρας ενός παιδιού δύο ετών, εκτελέστηκε στις 05:25 το πρωί.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, άγνωστος τον κάλεσε τηλεφωνικώς ή του χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος και του ζήτησε να βγει στην είσοδο. Μόλις βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του δεν είναι σε θέση να δώσει ακριβείς πληροφορίες, εκτιμάται ωστόσο ότι δράστες είναι τρία άτομα που διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.
Στον τόπο της δολοφονίας βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνούν την υπόθεση, ενώ εξετάζονται τα κίνητρα της δολοφονίας.
Λίγο μετά τις 07:10 το πρωί η αστυνομία βρήκε μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας ένα καμένο ΙΧ.
O Σωκράτης Γκιόλιας ήταν διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού "Θέμα 9.89" και εκ των ιδιοκτητών του blog Troktiko. Eπίσης, υπήρξε για χρόνια στενός συνεργατής του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.---- ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ"
================================================== 
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ "ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου