Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ: ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ, ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ...ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ!!!!!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΕ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΠΟΥΛΛΙΕΤΑΙ Η ΑΤΕ) ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕ ΑΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκοςQuantcast

“Επίσημο” πωλητήριο στην ΑΤΕ Ασφαλιστική
Πωλητήριο στην ΑΤΕ Ασφαλιστική βάζει και επισήμως με δηλώσεις της η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας. Mάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας και με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες. Γράφει ο Σάκης Νικολάου
Η δήλωση περί αποχώρησης από χρηματοοικονομικές συμμετοχές δείχνει ότι έχει αποφασιστεί η πώληση της ασφαλιστικής. Συγκεκριμένα, φήμες φέρνουν την Groupama να επιστρέφει εκ νέου στην διεκδίκηση της Αγροτικής Ασφαλιστικής με προσφορά όμως σημαντικά χαμηλότερη απ’ αυτή της περιόδου 2007-2008 που ήταν περίπου 100 εκατ. ευρώ.
Η Groupama εκτός από το κοινό χαρακτηριστικό της ‘αγροτικής’ προέλευσης (όπως η ΑΤΕ Ασφαλιστική δηλαδή) αναζητεί διακαώς τραπεζικό δίκτυο για συνεργασία. Στην περίπτωση αυτή η ΑΤΕ αποτελεί μία πολύ θετική επιλογή για την γαλλική εταιρεία.
Ενδιαφέρον για την Αγροτική Ασφαλιστική αναμένεται να εκδηλώσει και η έτερη γαλλική εταιρεία, η ΑΧΑ, η οποία αναζητεί τρόπου αύξησης μεριδίου στην ασφαλιστική αγορά. Πάντως, στελέχη της εταιρείας, αλλά κυρίως ο -ισχυρός- σύλλογος των εργαζομένων στην περίπτωση πώλησης της εταιρείας έχουν δηλώσει ότι η πρώτη επιλογή θα έπρεπε να είναι η Εθνική Ασφαλιστική.
Αυτοί θέλουν την ΕΕΓΑ (Εθνική Ασφαλιστική), και την «μαμά» ΕΤΕ τις ρωτήσανε;;;;;
Αναρτήθηκε από το FMVOICE.GR

=============================================
Πρόκειται για την ίδια διοίκηση ηλιθίων, που έμαθε από τις εφημερίδες ότι η κυβέρνηση των εβραιομασόνων του Τζέφρι Παπανδρέου συζητά με τον Σάλα τη πώληση της ΑΤΕ!!!!!!!!!
Στελέχη της εταιρείας , αλλά κυρίως ο -ισχυρός- σύλλογος των εργαζομένων στην περίπτωση πώλησης της εταιρείας έχουν δηλώσει ότι η πρώτη επιλογή θα έπρεπε να είναι η Εθνική Ασφαλιστική.
Σύμφωνα με ειδικό στον χώρο των ασφαλιστικών εταιρειών, πράγματι Πωλείται η ΑΤΕ Ασφαλιστική.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
* Χρονια τώρα, πρόεδρος του “ισχυρού” συλλόγου των εργαζομένων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, είναι ο κ. Γιώργος Συκαμιάς, κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-Γραμματέας Τ.Ο Καισαριανής (ακούγεται και γιά υποψήφιος δημαρχος), πολιτικός φίλος των κ.κ Χρ. Πρωτόπαππα, Γ. Κουτρουμάνη, Λούκα Κατσέλη (ακύρωσε την προσπάθεια Μηλιάκου για πώληση), του Τριαντάφυλου Λυσιμάχου (διορατικός μάνατζερ με ειδικότητα τις δύσκολες αποστολές) (http://www.insuranceworld.gr/default.phppname=Article&art_id=571&cat_id=14), του Π. Λάμπρου, κλπ.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ:
1)Υπέρ της Εθνικής Ασφαλιστικής πρέπει να είναι: Τα στελέχη της ΑΤΕ Ασφαλιστικής(CEO ο κ. Ιορδάνης Χατζηϊωσήφ,κύπριος την καταγωγή και κολλητός του κ. Λυσιμάχου) , ο σύλλογος των εργαζομένων(ταιριάζουν τα ασφαλιστικά τους ταμεία-25 και 45 έτη-και τα συνταξιοδοτικά τους προγράμματα με τις πλούσιες παροχές,κλπ), οι επίγονοι του Καρατζά-κολλητού τουΣημίτη- [κ.κ Πανταλάκης,Λυσιμάχου,Παπανίκος Ιωαν.(πρώην γενικός επιθεωρητής της Εθνικής Τράπεζας και τώρα αντιπρόεδρος του Τ.Π.Δ)Φιλίππου Κώστας (αντιπρόεδρος Δ.Σ ΑΤΕ Ασφαλιστικής και μέλος Δ.Σ ΑΤΕ Bank)] , κ.α.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
2)Υπέρ της Πειραιώς πρέπει να είναι: Ο Σάλλας, ο Πανταλάκης, ο Λυσιμάχου(πρώην CEO ΑΤΕ Ασφαλιστικής και τωρα Γ.Δ. ασφαλιστικών εργασιών Πειραιώς)
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΧΑ ή της GROUPAMA
3)Υπέρ της ΑΧΑ ή της Groupama ή …. πρέπει να είναι: Η Τρόϊκα και συνεπώς η κυβέρνηση,ο Λυσιμάχου(αν ενδιαφερθούν οι Γερμανοί….)
Μπερδεμένα πράγματα – Έμπλεξαν τα μπούτια τους στα πράσινα λειβάδια.
Το σίγουρο είναι ότι αν η ΑΤΕ Ασφαλιστική δοθεί στην Εθνική ή την Πειραιώς θα πρόκειται για “αιμομιξία”, ελέω Golden Boys, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τσέπη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου