Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ σπιτΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ

***** Το "πτωχικό σπίτι" του ξεβράκωτου πρίγκιπα ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΚΗ, αυτό που βλέπει από τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου τη θλιβερή πρώην Ακρόπολη, ανήκε το διάστημα 1999-2003, στην OFF SHORE εταιρεία "TORCASO INVESTMENTS" της Κύπρου.
Το ίδιο χρονικό διάστημα, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της OFF SHORE εταιρείας "TORCASO INVESTMENTS", ήταν ο "αυτοδημιούργητος" επιχειρηματίας ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΗΓΡΑΣ.
Ο "αυτοδημιούργητος" ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΗΓΡΑΣ υπήρξε ανέκαθεν κι αντάμ-παπαντάμ, ...ξάδελφος του ξεβράκωτου πρίγκιπα ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!!
Οι σάπιες αρχές της Κύπρου, αρνήθηκαν να ανοίξουν τους τραπεζικούς κλπ λογαριασμούς της OFF SHORE εταιρείας "TORCASO INVESTMENTS", με το γελοίο επιχείρημα, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία, για εμπλοκή της εταιρείας μαϊμού, με τους Κύπριους γκάγκστερς του Βατοπεδίου.
Ενδιάμεσος "ιδιοκτήτης" του πτωχικού, του επίσης "αυτοδημιούργητου" χωρίς επίσημη δουλειά, κορυφαίου πάμπλουτου καραγκιοζΑΚΗ, εμφανίζεται ο αμφισβητούμενος πανταχόθεν (κι από τον εαυτό του) Γ. Σαχπατζίδης, ο οποίος "φαίνεται" ιδιοκτήτης της OFF SHORE εταιρείας "TORCASO INVESTMENTS", από το 2006.
Ο Γ. Σαχπατζίδης, είναι αυτός που εμπλέκεται στον εικονοκό διαγωνισμό, για τη μεταπώληση του Ολυμπιακού ακινήτου των Θρακομακεδόνων, του ανακατέματος των σάπιων "ανταλλαγών" με τη λίμνη Βισθωνίδα των Κύπριων γκάγκστερ του .....Βατοπεδίου!!!!
Τις μέρες εκείνες των σάπιων "ανταλλαγών", έγινε και η ύποπτη "δωρεά" των 9.000.000€ προς τη Μονή ....Βατοπεδίου, από την άλλη εμπλεκόμενη εταιρεία NOLIDEN, που .....αγόρασε το Ολυμπιακό ακίνητο των Θρακομακεδόνων!!!!!!!!!
Κατά τα άλλα, δεν αποδείχθηκε "ροή μαύρου χρήματος" από τις σάπιες Κυπριακές αρχές*****.
Αυτά διαπίστωσε και έφερε από τη Κύπρο και κατάθεσε στην Προανακριτική της Βουλής, ο επικεφαλής της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση του Βατοπεδίου και για τον έλεγχο της διακίνησης μαύρου χρήματος, Στυλιανός Γκρόζος!!!!!!!!

Κακόβουλεεεεεεεε, σταμάτα να κλείνεις το αριστερό μάτι με νόημα.................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου