Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

BRAVO GIORGO!!! ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ GOLDMAN SACHS!!! ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΪΡΚΕΛ!!!

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΣ
ΥΠΟΘΕΣΗ "FOCUS" ΤΕΛΟΣ.
Ο πρωθυπουργός της πλατείας "Άνευ Συντάγματος" Τζέφρι, με τη σύμφωνη γνώμη του Προέδρου Πλατείας Κολωνακίου Παπούλιαστα, προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου πράξη γενναίου αυτοξευτιλισμού.
Ο Εμπορικός Αντιπρόσωπος της GOLDMAN SACHS και όχι μόνο, για να μας ανακουφίσει από το παρατεταμένο κωλοδάχτυλο των αφεντικών του και να αποκαταστήσει τη Γερμανική αλήθεια, αφού μας χάρισε τα μέτρα και τα σταθμά του, ανακοίνωσε δια του γελαδαρού εκπροσώπου της απρόσωπης κυβέρνησής του, ότι η Μέϊρκελ δεν είχε ουδεμία μέχρι και καμία σχέση, σεξουαλική ή άλλη, με το περιοδικό
"FOCUS-FOCUS".
Ξεπεταλώνοντας δε ο Πεταλωτής μας τη Γερμανική Αλήθεια, μας ενημέρωσε δακρύζοντας, ότι η μεγίστη Οβραία της Βόνης και του Βερολίνου, την αποφράδα ημέρα ή νύχτα, που συντακτογραφόταν το αισχρό κωλοδάχτυλο, η Μέϊρκελ, ήταν ινγκόγνιτο καλεσμένη σε Ελληνικότατο μπουζουξίδικο της Αστόρια με Εβραίο διαχειριστή, όπου sexαλλη κατάσταση γλεντοκοπούσε συμ-πτωματικά με τον Τζέφρι μέχρι πρωίας και συνέχισε.
Σαν από θαύμα, ή σαν από πρόβα εορτασμού κάποιας μέρας εβραίικης σωτηρίας, επίσης συμ-πτωματικοί, συνευρέθησαν (με τη καλή έννοια), ο Ομπάμας, ο Ομπάμιας Καραμανλής, η Ντόρα, ο Χριστοφοράκος και άλλες σελέμπριτις. Η μόνη σελέμπριτι που απουσίαζε εκείνη τη μέρα για εθνικούς λόγους, ήταν η Νίκους Παπανδρέους. Γνωστός διανοούμενος και ακτιβίστας του κώλου, αν και δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο στο Γιουνανιστάν, δεν μπορούσε να μη κάνει την υπακοή στη μαμά Μαργαρίτα και πήγε μέχρι το επίσης φαληρισμένο Ντουμπάϊ, για το ξεπούλημα κρατικού ναυπηγείου "μας".
Αφού είπε κι άλλες πολυσύνθετες μαλακίες, ο εκπρόσωπος με το μάτι της γελάδας τίγκα στη συγκίνηση, μας φιλοδώρησε με τη φωτογραφία που αποκλειστικά δημοσιεύουμε πρώτοι, γιατί δεν το μπορούμε το κακό και τ' άδικο για την Εβραία κόρη της Γερμανίας.
Στην άκρια, ο υπόμονος Ομπάμας, παίζει ασταμάτητα το απ αυτό του και περιμένει τη παραγγελιά του παραχορεύοντος Τζέφρι, για ΔΝΤ, για GOLDMAN SACHS κι ότι τραβά η μαύρη η ψυχή του.
Η φωτογραφία ήταν δάνειο από taxalia που της άλλαξα τα φώτα.

1 σχόλιο:

  1. Διάβασα χθες σε κάποιο μπλόγκ ότι στην παραπάνω "τοκογλυφική"και τεράστια
    πολυεθνική εταιρία GOLDMAN SACHS προσελήφθη και εργάζεται και ο υιός πρώην Υπουργού των Οικονομικών!Προφανώς για το Καλό μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή