Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Μου ήλθαν κάποιες πληροφορίες για τον αλευροβιομήχανο Κωνσταντίνο Λούλη και εκεί που άρχισα τις διασταυρώσεις στοιχείων και πληροφοριών, το μάτι μου πέφτει πάνω στο εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών του.
Αν δεν είχα να κάνω με τον πρώην Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους, εύκολα θα έλεγα κι εγώ, ότι η ομοιότητα του εμποροβιομηχανικού σήματος, με την εφτάφωτη σιωνιστική λυχνία, θα ήταν συμπτωματική.
Επιπροσθέτως, η συλλογή πρόσθετων πληροφοριών, ενισχύουν τις ενδείξεις σχετικότητας. Η οικογένεια Λούλη δεν κατάγεται από την Ήπειρο. Μας προέκυψε περίπου το 1908-1911, από το
Fieri της κεντρικής Αλβανίας, και κατά δήλωσή τους, κατάγονται από τη Ρουμανία. Δύο φορές καταστράφησαν ολοσχερώς και κάθε φορά σε διάστημα ενός χρόνου, εμφανίζονταν με τεράστια χρηματικά αποθέματα (ρευστό) και αγόραζαν αλευροβιομηχανίες σαν στραγάλια.
Η σχέση της οικογένειας με τη πολιτική, είναι ταυτισμένη και εξ αρχής, με το που εμφανίσθηκαν στον Ελλαδικό χώρο, ανέπτυξαν στενότατους δεσμούς με Ελ. Βενιζέλο, με Γεώργιο Παπανδρέου, με Κωνσταντίνο Μητσοτάκη κλπ.
Ένα καλό ενημερωτικό άρθρο, θα βρήτε ΕΔΩ και με λίγο ψάξιμο, θα βρήτε πολύ πράμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου