Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΝΟΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ "ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ"

Το πρωί-πρωί, ώρα 7.30'π.μ.στο περίπου, παρακολουθούσα το MEGA Σαββατοκύριακο, όπου έναντι του Χασαπόπουλου και του Αναγνωστάκη, είχε εδραιώσει τον διαμπερή του, ένας πουστοειδής τύπος, όστις και αυτοπροσδιορίσθηκε ως καθηγητής και οικονομολόγος.
Για να μη με προστρέξουν όσοι δεν είδαν τον οπισθόφιλο "καθηγητή", οφείλω να τους ενημερώσω, ότι ο περί ου ο λόγος, όταν μιλούσε, πέραν της έντονης και επιδεικτικής θηλυπρέπειάς του, με αηδίασε ο τρόπος που ανοιγόκλεινε τα χείλη του.
Και όταν λοιπόν ένας κίναιδος, δεν είναι σε θέση να ελέγξει την ανωμαλία του και αισθάνεται την ανάγκη να τη προβάλει παντοιοτρόπως και τηλεοπτικώς και προκλητικώς, τότε, πάσα κρίση και κριτική, καλόν είναι επί του προσωπικού του ιδιομορφώματος της σεξουαλικής του επίδειξης, να απευθύνονται προς τον επιδειξία πούστη και όχι σε μένα που απλά επισημαίνω τη δημόσια πρόκληση ενός ανώμαλου και "καθηγητή" του κώλου.
Τώρα, έρχομαι επί του επιστητού και επιστημονικού
Ο προφέσορας, αφού είπε 2-3 μαλακίες για τον φίλο του τον Αλογοσκούφη, ήθελε σώνει και καλά να ρητορεύσει για τις απόψεις του επί της οικονομικής κρίσεως που μας μαστίζει τους μαστούς. Η όλη θεωρία του άσχετου και "καθηγητή", επικεντρωνόταν, στο ότι η Γερμανία δια της Μέρκελ, είναι (λέει ο επιστημονικός κόπανος) προσκολλημένη στη διατήρηση του σκληρού Ευρώ,
ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!!
Η Γερμανία, με όλα τα επίσημα στόματά της (που είναι πολλά και αχόρταγα), διαδηλώνει επισήμως και ανεπισήμως σε όλα τα οικονομικά φόρα, την ανάγκη για διολίσθηση του Ευρώ έναντι του Δολαρίου, γιατί το παρατράβηξε η σκληρότης του και αυτό είναι πολύ κακό για τις Ευρωπαϊκές (Γερμανικές) εξαγωγές!!! Κι αν οι εξαγωγές της Γερμανίας αρχίζουν να έχουν πρόβλημα, τότε σύντομα θα έχει πραγματικό πρόβλημα και η οικονομία της.
Να μη τα πολυλογώ, αλλού θέλω να σταθώ. Επειδή δεν επρόκειτο για φραστικό λάθος, αλλά για προετοιμασμένη ρητορική ενός άσχετου, που ήταν επικεντρωμένη στο τι θέλει η Γερμανία εντός της ΕΕ, πρέπει να δούμε την επικινδυνότητα αυτουνού του άσχετου βολεμένου, γιατί είναι σε μια θέση, από την οποία πρέπει να διδάξει και να φτιάξει τους αυριανούς οικονομολόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου