Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ - ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ

Έλαβα e-mails για βοήθειες, έλαβα και ....προφυλακτικά. Προσοχή τις γιορτινές μέρες!!!!
Πολλοί επιτήδειοι απατεώνες, εκμεταλλεύονται την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, απλώνονται σαν τη χολέρα κι ότι αρπάξουν ότι μπορούν. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και κάποιοι από περισσή αφέλεια, αναπαράγουν αυτά τα
e-mails, ακόμα κι αν είναι ιδιαίτερα μπαγιάτικα.
Σήμερα, χρονιάρα μέρα, ήταν άμεση η αντίδραση από το apneagr, στο οποίο και έβαλα το παρακάτω σχόλιο:
"ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ" ΚΑΚΟΣ, ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΗΨΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ, ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΜΑΓΑΛΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ. ΝΑΙ.!!! ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ. ΝΑΙ.!!! ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΚΑΚΙΑ "ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΡΙΞΤΟ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ". ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ. ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΑΓΚΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-"ΕΚΚΛΗΣΗ" ΒΟΗΘΕΙΑΣ.".
Επίσης, σας συνιστώ να επισκεφθείται την ανάρτηση
στο apneagr, >>>>

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009 Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την υπόθεση "Μερισιώτης" και το ανήλικο κοριτσάκι

Στο taxalia ασχοληθήκαμε πολλές φορές με το μήνυμα "σκουλήκι", για τον υποτιθέμενο "Βαγγέλη Μερισιώτη, που χρειάζεται 40 φιάλες αίμα " και μάλιστα σε πολύ σκληρό τόνο (π.χ. Όχι άλλο "Βαγγέλης Μερισιώτης", ρε μαλάκες!!!! Όχι άλλο Τις τελευταίες ημέρες, το μήνυμα αποσύρθηκε, αλλά είδε το φως μια άλλη υπόθεση, ακόμη χειρότερη: αυτή της εξαφάνισης μιας μικρής από τη Θεσσαλονίκη.............. .................. ...................... .........................
για να καταλάβετε το μέγεθος και το θράσος της απάτης.
Τέλος, δεν θα σας πω με ποιο τρόπο δίνω κατά περίπτωση την όποια μικρή βοήθεια μπορώ εκεί που πρέπει, αλλά δεν διστάζω να γνωστοποιώ την αντίθεσή μου, σε οποιαδήποτε βοήθεια σε ιδρύματα ιδιοκτησίας Βαρδινογιάννη, Κυριακού, Μητσοτάκη, Στάη κλπ αργόσχολων κυριών, που με σιγουριά ενισχύονται από κρατικά και κοινοτικά ταμεία και πουλάνε μούρη (προβολή), χωρίς αντιστοίχηση των τεράστιων εσόδων τους με ανάλογη ανταποδοτικότητα σε υποτιθέμενα προστατευόμενα από αυτούς πρόσωπα. Αυτά που βλέπω, είναι τεράστιες σπατάλες κοινωνικών πόρων για έξοδα μισθοδοσίας διοικητικών (και συγγενικών) υπαλλήλων και κυρίως για έξοδα προβολής και διαφήμισης.
ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
Αν θέλω κι αν μπορώ να αναλάβω την αναδοχή ενός παιδιού και μάλιστα της Αφρικής, δεν χρειάζομαι νταβατζιλίκη της κόρης αυτουνού που κατάντησε τους Έλληνες, σε βιοτικό επίπεδο κατώτερο των αφρικάνων και που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να μας πεθάνει από πείνα και δυστυχία. Κι αν μπορώ για το παιδί της Αφρικής, γιατί να μη μπορώ να δω τα Ελληνόπουλα που εξ αιτίας τους λιμοκτονούν???
Λοιπόν, για να μη πλατειάζουμε, να προσέχουμε για να μη μας πιάνουν τον κώλο οι μεγαλόσχημοι κι μεγαλοάσχημες, που έτσι κι αλλιώς μας κλέβουν από παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου