Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ: ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ - ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!

Σήμερα, μπροστά στο διεφθαρμένο κενοβούλιο των λήσταρχων του 21 αιώνα, οι διαδηλωτές έδωσαν το μάθημα που του άξιζε, στον εγκάθετο Πρόεδρο των Τραπεζών στη ΓΣΕΕ!!!!!!
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ο εγκάθετος Γιάννης Παναγόπουλος της πουλημένης ΓΣΕΕ, επεχείρησε με το θράσος που τον διακρίνει, να καπελώσει τη διαδήλωση και να πουλήσει μούρη αρχηγίσκου και αυτόκλητου ομιλητή!!!!!!!! Ο κοπρίτης.......
Ο αγανακτησμένος λαός, αυτός ο ίδιος που ο λεχρίτης Πρωθυπουργός των Εβραίων βλέπει στον ύπνο του να τον συγχαίρουν και να του ζητούν και τα χειρότερα, ο λαός αυτός ο χαντακομένος από τον συρφετό των κλεφταράδων, τα πήρε στο κρανίο και του κατέβασε τον τσαμπουκά και το θράσος του στο πάτωμα, με μερικές ανάποδες, μπουγέλωμα, άγριο κράξημο και μπόλικο γιαούρτωμα.
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ - ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ
Ο εγκάθετος των Τραπεζών πρόεδρος της ΓΣΕΕ, μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής και μετά σε νοσοκομείο, προσποιούμενος τον τραυματία, αν και εδώ που τα λέμε, δεν θα μας πιάσει κι η στεναχώρια αν τραυματίστηκε ένας που στη συνείδηση του λαού είναι ένας αδίστακτος δολοφόνος της λαϊκής βούλησης και στυλοβάτης του σάπιου καθεστώτος, με τους οποίους, σαν καλά συνεταιράκια, οδηγούν έναν περήφανο λαό σε αργό εξευτιλιστικό θάνατο από πείνα, χειρότερη κι από τη γερμανοκατοχική.
Εύχομαι και στους υπόλοιπους εγκάθετους του καθεστώτος των ληστοσυμμοριών, και στα δικά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου