Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Η ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS, "ΠΟΥ ΠΑΣ ΞΙΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤ' ΑΓΚΑΘΙΑ" ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ, ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!!

Θρίαμβος για την Ελληνική Οικονομία, που επιτέλους θα τη δούμε παραπαίουσα (και παραπέουσα) στους κινηματογράφους τη νέα ταινία, με συμπρωταγωνιστές, τους διεθνούς πλέον φήμης, ηλίθιους και πανηλίθιους (με τη καλή ...πολιτική έννοια), George Papakonstantinou και Jeefrey Papandreou και gest-star τη Τζούλια.
Η νέα υπερπαραγωγή της Goldman Sachs, που είναι μια πραγματική Ρεβολούσιον (επανάσταση) στη χώρα των πανηλιθίων, θα φέρει τον δυναμικό τίτλο "ΠΟΥ ΠΑΣ ΞΙΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤ' ΑΓΚΑΘΙΑ ?" ρε μακάκα??? και θα αρχίσει να το παίζει αδιάκοπα, από πρωίας της Εθνικής 25ης Μαρτίου, με δομημένα και οικονομημένα ομόλογα, τα μισά εντόπια και Ευρωπαϊκά και τα μισά του ΔΝΤ σε ντόλαρς, που σε έναν χρόνο θα τα πληρώνουμε χρυσάφι, λόγω υπερτιμήματος. Ως μίζα συνεφωνήθηκε το ήμισυ του υπερτιμήματος (συναλλαγματική διαφορά), από την αύξηση της τιμής του ντόλαρ, το και οποίο, πιθανότατα επιτέλους θα φέρει, την επαναστατική κατάργηση των μισθών και συντάξεων.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, η κυβερνώσα παράταξη Εβραίων Φαρδοκωλονακίου, θα καταφέρει από το επόμενο Πάσχα (2011) να μας πλερώνει σε ύφασμα με τον πήχη, από εκλεκτά ρετάλια της Στοάς Καράσσο (Ερμού με ΜΠΕΝιζέλου Γωνία). Η γκόμενα του Βούγια, έχει αναλάβει να επεξηγήσει πολιτικά, στον λαό των καφενείων που έχουν γίνει καφετέριες καπνιζόντων με ΦΠΑ, τη κοινωνική αποδοχή, των κινέζικων υφασμάτων, στους λαθρομετανάστες που κρύβονται στην οδό Κασσάνδρου μέχρι να νομιμοποιηθούν και παρακολουθήσουν τη νέα ταινία του Πανηλιθίου, για τη ξιπολυταριά του και περί της καταγωγής των ηλιθίων και της ανάβασης των spreads του Κώνστα και του Αυτιά!!!!! στο ίδιο κανάλι Κουρή-Χατζηνικολάου!!!!!
Επειδή ως συνήθως τα ρετάλια της παρούσας κυβέρνησης ποτές δεν επαρκούν και συνεχώς μειούμενα είναι, καθότι και αχόρταγη η συμμορία του Τζέφρι, οι εναπομείνασαι νυκοκυραί αι και πλειονοψηφούσαι, απευθύνονται στα πανέρια με τα αμερικάνικα, για να βρουν το τέρι του ρεταλίσματος τους.
Ευτυχώς, ο Κωτσόβολος, ο Σαραφίδης και άπαντες οι εισαγωγείς ελληνικών του εξωτερικώθεν πριμοδοτούμενοι αιωνίως, μια στα ερκοντίσια, μια στα κομπιούτερς, μια στα ψυγεία, κατάθεσαν υποσχετικές, πως για κάθε προτοκισμένη άτοκη δόση, θα βάλουν πανέρια με ρετάλια ύφασμα (περισσεύματα της μισθοδοσίας μας και της συντάξεως) και θα σε αφήνουν να διαλέγεις δωρεάν το συμπλήρωμά σου.
Δυστυχώς, ο Βγενόπουλος λόγω συμμετοχής στη παραγωγή της επόμενης ταινίας των πανηλιθίων, ακόμα δεν ευκαίρησε να καταθέσει τον οβολόν του, στο νεοσύστατο Ταμείο, που έτσι κι αλλιώς ξεπήδησε από τη δική του ιδέα, της ....εθελοντικής φορολόγησης των πλουσίων. Ευτυχώς, ο Σάλας και τα άλλα παιδιά των πλουσίων το σκέπτονται..... πάντως.....
Ίσως........ Μπορεί........ Θα δούμε.......................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου