Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

"ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΞΕΧΕΙΜΩΝΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ"

---ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ FUNDS ΘΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ !!!!

---Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ή ΜΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.

-- Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ [ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ], ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ:

-ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΝΕ, ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟ Β. ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ [ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΡΟΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Β. ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ, ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ] ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ [Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΡΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ], ΘΕΛΟΥΝ Ν’ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΓΑΙΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ…..

-ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΥΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ [ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ-FUNDS] ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ [ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΗΛΕΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΚΛΠ], ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

===>> ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ [ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΤΕ, ΑΤΕ, ΤΤ, ΟΠΑΠ, ΚΛΠ] Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΕΣ, Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!!!

- Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΗΣ ΓΗΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ «ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ» ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

- ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ [ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ]. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ -ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ- ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΚΛΠ ΕΡΓΑ????

- ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΔΙ' ΑΥΤΗΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΟ ΙΡΑΚ/ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ [ΒΑΓΔΑΤΗ/ΒΑΒΥΛΩΝΑ], ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ/ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. [ΜΕΤΑ, ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η Β.ΑΦΡΙΚΗ].

- ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΗΔΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ ΠΛΟΙΑ.

Το κείμενο στάλθηκε από τον φίλο ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ

=======================================================

Είναι κι αυτά, μερικές σκέψεις και συγκροτημένες επιγραμματικές αναλύσεις, που συμπληρώνουν το παζλ της πολιτικής αλητείας των 30 τελευταίων χρόνων.

ΠΡΕΠΕΙ να τους τσακίσουμε και να τους εξαφανίσουμε, γιατί το κόστος θα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Ο κάθε απατεώνας, όταν δεν σπάσει η κεφάλα του για να χυθούν τα σκατά της κεφαλής του στο πάτωμα, αποθρασύνεται και θα σε γονατίσει για πάντα στη σκλαβιά που ήδη βιώνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου