Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

"Οι Προδότες Είναι Μεταξύ Μας!!!" Λέει η Sibel Edmonds και δίνει όλα τα ονόματα!!!!
Από Brad Friedman
March 01, 2010 - "Hustler" - Μάρτιος 2010 -
H Sibel Edmonds,
πρώην μεταφράστρια του FBI, ισχυρίζεται ότι οι παρακάτω κυβερνητικοί αξιωματούχοι, έχουν δεσμευθεί (συνεργαστεί) σε αριθμό πράξεων για προδοσία. Είναι οι νομοθέτες Dennis Hastert, Bob Livingston, Dan Burton, Roy Blunt, Stephen Solarz και Tom Lantos, καθώς και τουλάχιστον τρία μέλη του στενού περιβάλλοντος του George W. Bush: οι Ντάγκλας Φέιθ, Paul Wolfowitz και Marc Grossman. Αλλά είναι η Sibel Edmonds αξιόπιστη;
"Απολύτως, αυτή είναι αξιόπιστη", είπε ο γερουσιαστής Chuck Grassley (R-Iowa), στην εκπομπή "60 Minutes" του CBS, όταν ρωτήθηκε γι 'αυτήν το 2002. "Ο λόγος που νομίζω πως είναι πολύ αξιόπιστη είναι, γιατί οι άνθρωποι εντός του FBI έχουν επιβεβαιώσει πολλές φορές την ιστορία της". Αξιοσημείωτοι είναι οι ισχυρισμοί της Edmonds, για δωροδοκίες, εκβιασμούς, διείσδυση στη κυβέρνηση των ΗΠΑ και κλοπή των πυρηνικών μυστικών από ξένους συμμάχους και εχθρούς, που συγκλόνισαν την κυβέρνηση Μπους. Στην πραγματικότητα, ο Μπους και η "εταιρεία" του, εμπόδισαν πράγματι την Edmo
nds, από το να λέει στον αμερικανικό λαό, ότι ήξερε- μέχρι τώρα.

Ο John M. Cole, ένας με 18χρονη εμπειρία Counterintelligence του FBI και βετεράνος στις
υπηρεσίες αντικατασκοπείας, αποκάλυψε τον πανικό των ανώτερων υπαλλήλων για το Echelon, όταν η Edmonds αρχικά άρχισε να το συζητά ξανά το 2002. "Λοιπόν, το Προεδρείο θα πρέπει να βοηθήσει να συνεργαστούμε, για να ασχοληθούμε με κάποια Sibel". Ο Cole, είπε ο εκτελεστικός βοηθός του FBI, του είπε τότε, "γιατί δεν θέλουν αυτά να βγουν και να λέγονται δημόσια".
Αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να "διώξουν από τη δουλειά τη Sibel", διότι, όπως φαίνεται, έψαχναν να κάνουν μια συμφωνία. Η (
Sibel) Edmonds λένε, έψαχνε να εκθέσει αυτό που πιστεύεται ότι είναι η άσχημη αλήθεια για τη διείσδυση στη κυβέρνηση των ΗΠΑ των ξένων κατασκόπων. Είχαν τη δυνατότητα, ισχυρίστηκε η Edmonds, να έρχονται σε επαφή με υψηλόβαθμους αξιωματούχους των ΗΠΑ, και να αποκτούν εμπιστευτικές θέσεις σε εγκαταστάσεις πυρηνικών όπλων, μεγάλης εθνικής σημασίας.

"Όλοι, σε επίπεδο κεντρικών γραφείων στο Προεδρείο, ήξεραν ότι όσα έλεγε, ήταν εξαιρετικά ακριβή" είπε ο Cole πρόσφατα. "Προσπαθώ να σκεφθώ τρόπους, να διατηρηθεί όλο αυτό το πράγμα ήσυχο, γιατί δεν θέλαμε να βγει
να τα πει η Sibel".
Σε ένορκη κατάθεσή της για την Εκλογική Επιτροπή του Οχάιο, που υπάρχει σε μια πρόσ
φατη βιντεοσκοπημένη απόθεσή της, είναι τόσο συγκλονιστική και τρομακτική. (Η Edmonds ήταν ο μάρτυρας αστέρι του Κογκρέσου για την υποψηφιότητα David Krikorian, σε σχέση με μια επίσημη καταγγελία, που έγινε με πρωτοβουλία Εκπροσώπου κ. Jean Schmidt [R-Ohio]. Αμφισβήτηση της το 2008, με ένα φυλλάδιο του Krikorian, είχε κατηγορηθεί η Schmidt, για αποδοχή "χρήματος του αίματος" από τα τουρκικά συμφέροντα, για να βοηθήσει το μπλοκ στη Βουλή, (να περάσει) το νομοσχέδιο, που αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους το 1915). Η κατάθεση της επετράπη να προχωρήσει από τη διοίκηση Ομπάμα, ο οποίος επέλεξε να μην επικαλεστεί τα δρακόντεια και ελάχιστα γνωστά "κρατικά μυστικά Privilege" για να τη φιμώσει, όπως και η προηγούμενη διοίκηση είχε κάνει, δύο φορές.
Η Edmonds κατέθεσε ότι ο Congressman Dennis Hastert (R-Illinois), πρώην Πρόεδρος της Βουλής, είχε κατηγορηθεί ότι συμμετείχε, σε "διάφορες υποθέσεις" διαφθοράς, για λογαριασμό των τουρκικών παραγόντων, σύμφωνα με πληροφορίες αυτή ισχυρίζεται ότι έχει ακούσει ενώ μετάφραζε, για την ανάλυση αντικατασκοπίας του FBI για υποκλοπές, που καταγράφονται από το 1996 μέχρι το 2002. Ανέφερε για "αποδοχή μεγάλων ποσών για δωροδοκία σε μορφή μετρητών ή μετρητών που νομιμοποιήθηκαν" σε συνδυασμό με την ικανότητα "να κάνουμε να συμβούν ορισμένα favors.make, γιατί συμβαίνει ορισμένα από αυτά, να είναι για το [Συμφέρον] της τουρκικής κυβέρνησης".
...................... ..................... ...................

Οι κατηγορίες εναντίον του Hastert περιλαμβάνουν την αποδοχή περίπου μισού εκατομμυρίου δολαρίων σε δωροδοκίες. Παρόλο που αρκετές πηγές του FBI, ενισχύουν τους ισχυρισμούς της Edmonds, ο καλύτερος δικηγόρος του Hastert, αυτό που θα μπορούσε να κάνει ήταν ν
α προσφέρει άρνηση nondenial στις επιβαρύνσεις. Αλλά η απόδειξη, όπως λένε, μπορεί να είναι στα μετά-Κογκρέσου αποτελέσματα. Η Edmonds, όπως είχε προβλέψει χρόνια νωρίτερα, ο Hastert -που αποχώρησε από το Κογκρέσο το 2007- κάνει τώρα με 35.000 δολάρια το μήνα lobbying, με παλιούς συναδέλφους του, ως καταχωριμένος ξένος παράγοντας για την τουρκική κυβέρνηση.
>>>>
ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΩΡΘΩΣΗ.
Πρώην βουλευτή Bob Livingston (RLouisiana), ο οποίος ορίστηκε να γίνει πριν από την Πρόεδρο Hastert μέχρι αποδεικτικά στοιχεία για τη σεξουαλική υπόθεση αποκαλύφθηκε από τον Larry Flynt, αυτή που περιγράφεται στην κατάθεση Edmonds, όπως ότι συμμετείχε σε "δεν είναι πολύ νομικές δραστηριότητες για λογαριασμό των ξένων συμφερόντων" πριν λήξη της θητείας του το 1999. Κατόπιν, είπε, Livingston ενεργήσει "ως αγωγός to.further ξένων συμφερόντων, τόσο ανοιχτά και μυστικά," και επίσης έγινε τόσο παρασκηνιακώς και "γενεσιουργό" που εκπροσωπούν την τουρκική συμφέροντα.

Σύμφωνα με Edmonds, Roy Blunt Εκπρόσωπο (R-Missouri)-που ενδέχεται να θέσει υποψηφιότητα για μια θέση Γερουσία των ΗΠΑ το 2010, ήταν "η δικαιούχος των δύο νόμιμα και παράνομα raised.
campaign δωρεές from.Turkish οντότητες. Edmonds ισχυρίστηκε επίσης ότι η σκληρή δεξιά Εκπρόσωπος Dan Burton (R-Indiana), ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μομφής του Προέδρου Μπιλ Κλίντον, η οποία πραγματοποιείται «εξαιρετικά παράνομες δραστηριότητες" και τις μυστικές έρευνες που ήταν "κατά των πολιτών Ηνωμένες Πολιτείες" και "κατά του συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών "."

Edmonds όνομα δήθεν προδοτικός Δημοκρατών. Είπε ότι ο πρώην Νέα Υόρκη Congressman Stephen Solarz, τώρα επίσης λομπίστας, "λειτούργησε ως αγωγός για την παροχή ή τη νομιμοποίηση παράνομων εσόδων από εισφορές και άλλα δωροδοκήσει [s, καθώς και εκβιασμού] σε ορισμένα μέλη του Κογκρέσου." Και, σύμφωνα με Edmonds, τα τέλη του Κογκρέσσου Tom Lantos (D-California) είχε πει να έχουν εμπλακεί σε "δεν only.bribe [ry], αλλά also.disclosing [η] υψηλότερο επίπεδο προστασίας των ΗΠΑ νοημοσύνη και τα όπλα της τεχνολογίας πληροφοριών, τόσο σε Ισραήλ και την Τουρκία [και] άλλη πολύ σοβαρή εγκληματική συμπεριφορά. "

Η πιο ανοιχτά λάγνος των ισχυρισμών που εμπλέκονται Εκπροσώπου Jan Schakowsky (D-Illinois), ο οποίος είναι "παντρεμένος with.grown παιδιά, αλλά αυτή είναι αμφιφυλόφιλος," σύμφωνα με Edmonds. Ο καταγγέλλων FBI περιέγραψε πώς Schakowsky ήταν "γαντζώθηκε" από τούρκους πράκτορες να έχουν λεσβία "σεξουαλική σχέση με έναν από τους κατασκόπους," και "το σύνολο των επεισοδίων σεξουαλική συμπεριφορά τους ήταν ότι, επειδή γυρίστηκε το σύνολο bugged.to house.was να χρησιμοποιηθεί για ορισμένα πράγματα που ήθελαν να ζητήσουν. "

Edmonds σημειωθεί, ωστόσο, ότι δεν "γνωρίζει εάν αυτή [Schakowsky] έκανε τίποτα παράνομο εκ των υστέρων" από το Edmonds απολύθηκε από το FBI πριν από την εκμάθηση τι ήρθε από τη συγκεκριμένη εγκατάσταση. Οι Τούρκοι, είπε, την πρόθεση να επιτύχουν σε Schakowsky σύζυγό του, των ομάδων συμφερόντων των Robert Creamer, ο οποίος τον Απρίλιο του 2006 άρχισε να υπηρετούν πέντε μήνες στη φυλακή (και 11 μήνες κατ 'οίκον κράτηση) για το check-kiting και παραλείποντας να εισπράττουν παρακρατούμενο φόρο.
Γραφείο Schakowsky έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς. Ως επικεφαλής της υποεπιτροπής της αμερικανικής Βουλής Πληροφοριών επιτροπής για την εποπτεία και την Έρευνα, Schakowsky αναμένεται να διοργανώσει ακροάσεις σχετικά με κάποια από τις αποκαλύψεις του πρώην υπάλληλος του FBI, αλλά αυτή δεν έχει. Έχει επίσης αρνήθηκε Edmonds πρόκληση να αναλάβει μια δοκιμή P
olygraph και δεν έχει εναχθεί ενώπιον της ακόμη για δυσφήμιση, καθώς ο καταγγέλλων αμφισβήτησε της να κάνει.

Πιο ανησυχητικές καταγγελίες Edmonds, ωστόσο, ενδέχεται να είναι κατά των υψηλών αξιωματούχων που διορίζονται στην κυβέρνηση Μπους. Ανάπτυξη με βάση τη μαρτυρία αυτή που προβλέπεται στο ένορκη κατάθεση της, είπε ο Phil Edmonds American Conservative περιοδικού Giraldi-α 17 ετών της CIA αντιτρομοκρατικές αξιωματικός-πολύ ειδικές λεπτομέρειες υποτιθέμενων προδοτικός καθεστώτων που διαπράττονται από πάνω μέλος και αξιωματούχοι του υπουργείου Άμυνας. Όπως έχει ήδη επισημανθεί, αυτές περιλαμβάνονται Ντάγκλας Φέιθ, Paul Wolfowitz και, ίσως κυρίως, πρώην Αναπληρωτής Υφυπουργός Marc Grossman, το τρίτο κατά σειρά υψηλότερο αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μπους.

Η Edmonds είπε ότι Feith και Wolfowitz συμμετείχαν σε σχέδια για να σπάσει το Ιράκ σε προτεκτοράτο των ΗΠΑ και της Βρετανίας, πολλούς μήνες πριν από την 9 / 11. Επίσης ισχυρίστηκε ότι το δίδυμο ανταλλάξει πληροφορίες με Γκρόσμαν για το πώς να εκβιάσει διαφόρων υπαλλήλων και ότι Grossman είχε δεχθεί μετρητά για να βοηθήσει προμηθεύονται και πωλούν πυρηνική τεχνολογία όπλων στο Ισραήλ και την Τουρκία-και, από εκεί, για να την ξένη μαύρη αγορά. Υπάρχει η τεχνολογία θα πρέπει να αγοραστεί από την υψηλότερη προσφορά, όπως το Πακιστάν, το Ιράν, η Λιβύη, Βόρεια Κορέα ή ενδεχομένως ακόμα και την Αλ Κάιντα.

Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι Edmonds Γκρόσμαν, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του μέλους Τμήμα, είχε δώσει από διπλωμάτες Τουρκίας προς την πραγματική ταυτότητα της εικονικής εταιρείας μυστικής της CIA Βάλερι Πλέιμ γενεσιουργός του Wilson, Brewster Jennings & Associates, μια πλήρη τρία χρόνια πριν από τους που outed δημοσίως από αρθρογράφος Robert Novak. Αυτό από μόνο του, σύμφωνα με Τζορτζ Μπους, θα αποτελούσε πράξη προδοσίας που πραγματοποιούνται από «την πιο ύπουλη των προδοτών.

Πρώην αξιωματικός της CIA αντιτρομοκρατία Giraldi συνόψισε γνωστοποιήσεις Edmonds να μου χωρίς περιστροφές: «Αυτή ήταν μια μαζική συντονισμένη προσπάθεια για κατασκοπεία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της πυρηνικής μηχανικής μυστικά από ξένους πράκτορες, οι οποίοι κατεστραμμένο με επιτυχία οι ανώτεροι κυβερνητικοί υπάλληλοι και οι νομοθέτες στο Κογκρέσο μας. Είναι τόσο απλό."

Σύμφωνα με αποχαρακτηρισμένα εκδοχή του 2005 Τομέας Δικαιοσύνης έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή, οι ισχυρισμοί Sibel Edmonds είναι "αξιόπιστος", "σοβαρή" και "ένταλμα ενδελεχή και προσεκτική εξέταση από το FBI."
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ >>> Larry Flynt.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου