Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Οι Επίσης Εβραιοκρατούμενοι Ελβετοί, Διευρύνουν Την Αγορά ...Προφυλακτικών, Σε Παιδάκια 12 χρονών!!!

Η Ελβετική κυβέρνηση παράγει πλέον μικρά προφυλακτικά, για τα αγόρια ηλικίας ακόμη και 12 χρονών!!!
Από την Αλεξάνδρα Williams

Extra small προφυλακτικά για τα αγόρια ηλικίας ακόμη και 12 χρονών, πρόκειται να πωλούνται στην Ελβετία, μετά από μια εκστρατεία ομάδας για τη σεξουαλική υγεία.

Ονομάζεται Hotshot, το προφυλακτικό έχει παραχθεί μετά από κυβερνητική έρευνα, που έδειξε, ότι οι ηλικίες 12 - 14 ετών δεν χρησιμοποιούν επαρκή προστασία κατά τη σεξουαλική επαφή.

Η μελέτη, που εκπονήθηκε για λογαριασμό της Ομοσπονδιακής Επιτροπής για Παιδιά και Νέους, πήρε συνεντεύξεις από 1.480 άτομα ηλικίας μεταξύ 10 και 20.

Καμπάνια: Τα μικρά Extra προφυλακτικά Hotshot, που παράγονται στην Ελβετία για τα αγόρια ηλικίας ακόμη και 12 (βλέπε εικόνααρχείου), διαπιστώθηκε, ότι περισσότερα παιδιά από 12 εως 14 ετών, κάνουν σεξ, σε σύγκριση με τη δεκαετία του 1990.

Η Nancy Bodmer, ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας στο Κέντρο για την Ανάπτυξη και τη Ψυχολογία της Προσωπικότητα στο Πανεπιστήμιο της Βασιλείας, είπε: "Το αποτέλεσμα που μας συγκλόνισε αφορά τα αγόρια, που εμφανίζουν προφανώς επικίνδυνη συμπεριφορά".

"Έχουν περισσότερο την τάση να μην προστατεύουν τον εαυτό τους. Δεν έχουν πολύ ανεπτυγμένη σεξουαλική γνώση".

"Δεν κατανοούν τις συνέπειες του τι κάνουν και αφήνουν τα νέα κορίτσια να ασχοληθούν με τις συνέπειες".

Η ελβετική ομοσπονδία του AIDS και δύο άλλες ομάδες που εργάζονται για τη σεξουαλική υγεία, αγωνίστηκε για να βγει το Hotshot παραγωγή.

Η Bettina Maeschli, μια εκπρόσωπος της Ελβετικής Ομοσπονδίας για το AIDS, δήλωσε: "Τα νεαρά αγόρια συχνά δεν μπορούν να βρουν ένα κατάλληλου μεγέθους προφυλακτικό".

Αρχικά 55.000 συσκευασίες που περιέχουν ένα μικρό και ένα κανονικού μεγέθους προφυλακτικά, κατασκευάζονται από την εταιρεία Lamprecht.

Θα πρέπει να πωλούνται ελεύθερα και η ομοσπονδία θα τα πουλά στο διαδίκτυο.

Η Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των ομάδων, θα πρέπει επίσης να αποστείλει τα προφυλακτικά, ώστε να μπορούν να ενημερώνουν τα αγόρια για τη σημασία της χρησιμοποίησης του σωστού μεγέθους.

Το όριο συναίνεσης στην Ελβετία είναι των 16 χρονών, αν και δεν υπάρχει τιμωρία, όπου η διαφορά ηλικίας είναι κάτω των τριών ετών.

Διαβάστε περισσότερα στη dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου