Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ - Η ΜΟΣΑΝΤ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ!!!

Ισλαμοφοβία, Άγνοια ή Προπαγάνδα?
Έτσι τσεκάρησα ένα γάμο, που διοργάνωσε η Χαμάς στη Γάζα, όπως και εσείς.
Tim Marshall August 04, 2009 8:26 AM (από τότε έεεε????)

Το κόμμα, προετοίμασε 450 γαμπρούς, μπροστά από τα 5.000 περίπου επισκέπτες, ενώ οι νύφες ήσαν αλλού. Είναι ο τρόπος που τα πράγματα γίνονται έτσι εδώ, Προσωπικά είμαι υπέρ της ανάμειξης των δύο φύλων (στη γιορτή-εκδήλωση αυτή), αλλά δεν είμαι έτοιμος να το υποστηρίξω, παρά όταν θα είμαιστε περισσότεροι.

Πάνω στη σκηνή εκεί, είναι έτοιμοι για μουσική και χορό. Καθένας έχει μια καλή στιγμή, ακόμα και για μένα, αν και οι "robocops" της Χαμας, με κάνουν λίγο νευρικό. Σίγουρα η Χαμάς έχει ανάμεσά της και ψυχρούς δολοφόνους, που πιθανόν φροντίζουν να υποστηρίζουν τη δολοφονία των παιδιών στο Ισραήλ, αλλά βεβαιωθείτε αν (πράγματι) καταπατούνται τα δικαιώματα των γυναικών, γιατί (διαπιστώνω) ότι πολλοί από τους οπαδούς τους, είναι μόνο οι απλοί άνθρωποι. Και χρειάζονται ένα διάλειμμα.

Οι άνδρες και οι γυναίκες κάθονται, οι περισσότεροι αγνοούν τις ομιλίες, ορισμένοι αγνοούν ακόμα και τις προσευχές. Τα πυροτεχνήματα εκρήγνυται συνέχεια, οι επευφημίες ξεκινούν, και τον Μάρτιο οι πρόσκοποι της Χαμάς, χτυπούν τύμπανα, εξετάζοντας κάθε λεπτομέρεια (καταλαβαίνεις) ότι στο μέλλον οι μαχητές της Χαμάς θα είναι περισσότεροι. Στη συνέχεια οι γαμπροί, ηλικίας περίπου 18 έως περίπου 28 χρονών. Κρατούν από τα χέρια, τις μικρές ανιψιές και τις ξαδέρφες τους, μικρά κορίτσια ηλικίας από περίπου 3 έως 8 χρονών, που έγιναν το πολύ εννιάχρονες, φορώντας τα λευκά "νυφικά".

Μέχρι να πάνε όλοι στο στάδιο, οι επευφημίες και μουσική φούντωναν όλο και πιο δυνατά. Τα κορίτσια έχουν το χρόνο της ζωής (μπροστά) τους, αλλά, που να πάρει, είχαν βαρεθεί μετά από λίγο, και κατέβηκαν από τη σκηνή και άρχισαν να χορεύουν μεταξύ τους και να παίζουν παιχνίδια.

Σας εκθέτω τα σχετικά με αυτό το γεγονός, για να το θέσουμε σε ένα (πραγματικό) πλαίσιο, λέγοντας ότι έλαβε χώρα (συνέβη) μόλις ένα μίλι από τα ισραηλινά σύνορα και ήταν ένα μήνυμα από τη Χαμάς, για να δείξει ότι εμπιστοστεύεται τη δύναμη της και το μέλλον των μαχητών της. Ω!, και ότι οι νύφες ήσαν αλλού. Αρκετά απλή η εξήγηση.

Ποτέ δεν φαντάσθηκα για μια στιγμή, ότι τα μικρά κορίτσια θα μπορούσε αργότερα να περιγράφονται στη bloggersphere ως νύφες! Πόσο αφελής είμουν.

Δεκάδες, και εννοώ δεκάδες, των δικτυακών τόπων, πήραν το βίντεο της εκδήλωσης και έγραψαν μακάβριες ιστορίες για παιδεραστία των μελών της Χαμάς, με πρωτοσέλιδα για "450 νύφες-παιδιά", καθώς και ατελείωτες αντιγραφές, για το πόσο αηδιαστικό αυτό ήταν, που έδειξε πως το Ισλάμ είναι διεφθαρμένο, επαναλαμβάνοντας αυτά επ 'άπειρον. Από Site σε site, διαστρεβλώθηκε η ιστορία, με τη σύνδεση, από μία εντελώς λανθασμένη εστία με φορτίο σκουπιδιών στην επόμενη. Θα δώσουμε πίστωση για Tundra Tabloids που τουλάχιστον κατέβασαν το βίντεο, αλλά οι περισσότερες περιοχές (διαδικτύου) μόλις επανεπενδύονται με ανεξάρτητη (παραπληροφόρηση).

Πέρασα μερικές ώρες επισκεπτόμενος ιστοσελίδες και άφησα σχόλια όπου θα μπορούσα. To μικρό αποτέλεσμα. Αντ 'αυτού έλαβα μια σταθερή ροή βιτριόλι. Η "καλύτερη" (χειρότερη) απάντηση ήταν σε μια τοποθεσία (ίντερνετ), που τη διαχειρίζεται μια Debbie Schlussel. Ο τύπος που το δημοσίευσε, είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για τις λεπτομέρειες. Η λεπτομέρεια είναι το γεγονός ότι τα κορίτσια δεν ήταν οι νύφες.

Έδειξε πόσο ορισμένοι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ανοησίες σαν αυτή, δεδομένου ότι εκ νέου ισχυροποιούν τις προκαταλήψεις τους, πάντα σαν ένα πράγμα διασκέδασης, που άνετα κάνουν. Αλλά η Χαμάς, και οι τζιχαντιστές, όσο κι αν έχουν κάνει αρκετά φοβερά πράγματα, δεν έχουν να κάνουν κάτι εναντίον αυτών. Τα περισσότερα από αυτά που διάβασα τελικά, ήσαν απερίσκεπτα, χαροπά, με έντονη ισλαμοφοβία, από ανθρώπους που δεν γνώριζαν τίποτα απολύτως, σχετικά με την αραβική λαϊκή κουλτούρα. Γράφουν, όπως πραγματικά θέλουν να πιστεύουν, ότι δηλαδή, επειδή υπάρχουν παραδείγματα νύφες μικρής ηλικίας, αυτό σημαίνει (γι αυτούς), ότι σε όλους τους γάμους, οι νύφες είναι παιδιά.

Μερικές περιοχές (ίντερνετ) έφθασαν στο σημείο να παραπονιούνται, ότι τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης ήταν συνένοχα στην παιδοφιλία, επειδή είχαν αναφερθεί στον ομαδικό γάμο, αλλά παρέλειψαν (τα ΜΜΕ) να αναφέρουν ότι τα μικρά κορίτσια επρόκειτο να βιαστούν εκείνο το βράδυ. Και έτσι συνέχισα, και για.

Ίσως ήμουν σίγουρος, ότι θα υπολόγιζαν το γεγονός, ότι οι νύφες ήταν αλλού. Είναι δυνατόν να μην ήξεραν?. Αλλά ποιος θα πιστέψετε, έναν δημοσιογράφο που πήγε στην εκδήλωση, ή μια απελπιστικά φτωχή έκδοση του δημοσιογράφου πολίτη (blogger), που παραβρέθηκε στο (ισλαμικό) σπίτι, μέχρι να γίνουν τα πράγματα, χωρίς κανέναν έλεγχο, και εν γνώσει του ή σκόπιμα, γράφει υστερικά τις αντι ισλαμικές ανοησίες,

ΠΗΓΗ: SKY NEWS

Μου το έστειλε ο/η φίλος Mha yai είπε...

Γιατί η αλήθεια πρέπει να μένει η αλήθεια σας στέλνω την σύνδεση του αυθεντικού άρθρου . Επικοινώνησα με το Παλαιστινιακό γραφείο Παρισιού γιατί μου μύριζε άσχημα και εμένα . Τα κοριτσάκια που βλέπουμε στις φωτογραφίες δεν είναι οι νύφες αλλά αδελφούλες η ξαδερφούλες(οι bridesmaids όπως λένε στα εγγλέζικα) , οι γαμπροί ΔΕΝ πήραν 500 ευρό για τον γάμο αλλά ΈΔΩΣΑΝ 500 ευρό και ο ομαδικός γάμος έγινε ακριβώς γιατί τα ζευγάρια δεν έχουν τα μέσα για χωριστό γάμο . Οι Παλαιστίνιοι είναι στην πλειονότητα μουσουλμάνοι και η παράδοση θέλει την νύφη να περιμένει σε άλλο μέρος και να γιορτάζει χωριστά με γυναίκες μόνο . Μεταδώσετε το παρακαλώ γιατί είναι μεγάλη αδικία για τους Παλαιστίνιους !

Φιλικά από Βέλγιο !

http://blogs.news.sky.com/foreignmatters/Post:dcc9d723-8046-4857-b618-5c1135ba6417

3 σχόλια:

  1. Μπαρμπα Νικο να μην στεναχωρησουμε τον εδωδιμο σαγιαν ελεεινο, καταπτυστον προβοκατορα του ισραηλ και μη εξεραιτεον παπατζη Ζ.......
    Σε κατι αλλα Μπλογκς τονε ξεβρακωσανε και τον πασαλειψανε με βαζελινη.
    Αναμενει πελατες ξεβρακωτος!
    Οσοι "πιστοι" προσελθετε!


    Christaki Voulgari apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
    ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΗ ΣΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ.
    ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ.
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗΣ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟ.
    ΣΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδερφέ μου Μπαρμπανίκο θέλω να εκφράσω μια απορία.
    Τους Εβραίους και τους Αμερικάνους τους έχω σίγουρα για ικανούς και τόσο τιποτένιους συκοφάντες ώστε να κάνουν προπαγάνδα κατά της μισητής τους ΧΑΜΑΣ. Κι εγω υποψιάζομαι ότι είναι στημένη η δουλειά. Ομως αδερφέ μου μου έχει προξενήσει ιδιαίτερη εντύπωση και η αντίδρταση των Παλαιστινίων. Θα την χαρακτήριζα από υποτονική έως ανύπαρκτη. Ναι δέχομαι ότι αποκλείεται ένας περήφανος λαός να δεχόταν τον εξευτελισμό της παιδεραστίας και της προβολής της μάλιστα σε τέτοιο βαθμό. Και μάλιστα οι Αραβες γενικότερα δεν έχουν δείξει τέτοια δείγματα. Φυσικά το Ισλάμ το θεωρούσα και το θεωρώ την πιο βάρβαρη και απάνθρωπη θρησκεία όμως έχω τύχει σε γάμους Αράβων και κάθε άλλο μου φάνηκε ότι η νύφη ήταν κρυμένη!!!

    Φυσικά ξέρω ότι στο Ισλάμ υπάρχουν διάφορες αιρέσεις (Σουνίτες, Σιίτες κλπ) και η κάθε μια έχει ίσως δικούς της κανόνες. Παρόλα αυτά έχω 2 ενστάσεις. Πρώτον θα μπορούσαν να δείξουν μια μακρινή (μαζική) έστω φωτογραφία των ζευγαριών ή και των νυφών χωρίς να θιχτεί το θρησκευτικό τους συναίσθημα. Θα μπορούσαν να δείξουν μια φωτογραφία της τελετής με τα ζευγαρια από την ίσω πλευρά ώστε να μην φαίνονται τα πρόσωπά τους. Το βίντεο που κυκλοφορεί το έχει τραβήξει Παλαιστίνιος, μιλούν Παλαιστίνιοι για την τελετή (ομολογώ ότι δεν βρήκα κάποιον να το μεταφράση να μας πει τουλάχιστν τι λένε) και δεν φαίνεται πουθενά καμιά ενήλικη κοπέλλα νυφη!!!!

    Το οτι πληρώνουν οι γαμπροί στο Ισλάμ το γνωρίζω και γι αυτό και μόνο από την πληροφορία ότι τους έδωσαν 500 Ευρώ (όπως λένε τα περίεργα δημοσιεύματα) φαίνεται ότι μάλλον το έχουν βάλει το χεράκι τους οι Εβραίοι. Γι αυτό και πιστεύω ότι όντως οι γαμπροί πλήρωσαν 500 ευρω.

    Τελοσπάντων τελικά πιστεύω ότι όλο το θέμα στηθηκε από τους Εβραίους αλλά οι Παλαιστίνιοι έκαναν σοβαρά λάθη στην "άμυνά" τους. Μια φωτογραφία της τελετής του γαμου ή ένα βίντεο του γάμου (κι όχι του ξεχωριστού γλεντιού ανδρών και γυναικών) θα κατατρόπωνε και θα ξεμπρόστιαζε μια και καλή τους συκοφάντες......

    Με τις υπερβολές και την απανθρωπιά του Ισλάμ έχουμε φτάσει να πιστεύουμε σχεδόν καθε μ.......α και ανωμαλία που μας πλασάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή