Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, Η ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ NOVARTIS ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

Είχα γράψει τη Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2009:
ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ "NOVARTIS" ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ!!!!!

Από το σύνδρομο παραλυσίας Guillain-Barré πάσχει το Υπουργείο Υγείας.

Πρακτικές Μονοπωλείου και Χειραγώγησης της αγοράς φαρμάκων από πολυεθνική!!!.............. -- .............. .............Στα πλαίσια μιάς τέτοιας συνεργασίας, θα γίνεται ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ σε αρχείο με το όνομα EUTOS όλων των περιπτώσεων χρονίας λευχαιμίας στην Ελλάδα. Η καταγραφή περιλαμβάνει και αιμοληψία με αποθήκευση του DNA των ασθενών από την νόσο. Η εταιρεία NOVARTIS θα προσφέρει την "ΔΩΡΕΑΝ" μελέτη του DNA πασχόντων με σκοπό την "καλύτερη μελέτη και αντιμετώπιση της νόσου".

Στην πραγματικότητα αυτή η φανφάρα αποβλέπει στην προώθηση προϊόντων της NOVARTIS και στον αποκλεισμό από την αγορά φαρμάκων κατά της λευχαιμίας άλλων φαρμακευτικών εταιρειών και ομοειδών προϊόντων. (οπως π.χ. το............ ......... .............. ..............

Έρχεται τώρα ο φίλος Τourkofagos Νikitarasκαι υπενθυμίζει:
"Έχετε καταγγείλει την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ME ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΒΑΡΤΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΟΦ ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ" ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ EUTOS.
EΤΣΙ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΤΑ ΕΧΕΙ H ΕΤΑΙΡΕΙΑ NOVARIS ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΚΟΠΟ (ΠΩΛΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ=ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΑΚΙ)
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ???????
ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΕΣΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ NOVARTIS ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ....
ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???? ΜΗΠΩΣ ΤΟ 30% ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΣ????????
Φίλε "Τουρκοφάγε Νικηταρά" τα γράφεις καλύτερα κι από μένα. Σε διορθώνω μόνο, στο γεγονός ότι στην Αγγλία οι τιμές των φαρμάκων είναι πολύ μικρότερες από τις τιμές Ελλάδας και παρ' όλα αυτά, οι Άγγλοι τις θεωρούν φουσκωμένες και ζητούν 30% μείωση. Κατά τη γνώμη μου, οι μίζες εδώ, φτάνουν στο 50%.
Αντέχουν οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου να μας δώσουν στοιχεία, για τους τζίρους και τους φόρους εισοδήματος των φαρμακοτριφτάδων?????
Όσο για το άλλο ερώτημά σου, για το τι κάνει η πολιτεία με την ασυδοσεία της NOVARTIS (μάλλον κυβέρνηση - γιατί η Ελληνική πολιτεία είναι υπό ξένη κατοχή), τι να σου πώ?????
Επειδή απάντηση δεν υπάρχει για το συγκεκριμένο θέμα ....διαπλοκής, θα σου "δείξω" ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα:
Χθες ένα μωρό, αφού το περιέφεραν σε 5 (ΝΑΙ σε ΠΕΝΤΕ) Νοσοκομεία, κατέληξε (πέθανε) στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Με λίγα λόγια κανένας αλήτης δεν ήξερε που το έστελνε και γιατί το έστελνε και τι τύχη θα είχε το μωρό, κάθε φορά, εκεί που το ....έδιωχναν!!!!!!
Σε ένα ευνομούμενο κράτος, την ίδια μέρα θα έπρεπε να είχαν γίνει καμιά δεκαριά συλλήψεις για δολοφονία.
Σε ένα ευνομούμενο κράτος, θα έπρεπε αυτοστιγμή, να είχε παραιτηθεί, σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Αντί οποιασδήποτε υγειούς αντίδρασης, άκουσα αποσβολωμένος τις μουλάρες του Υπουργείου, απλά να ανακοινώνουν τη διενέργεια έρευνας.........
Ένα σάπιο καθεστώς, φίλε μου "Τουρκοφάγε Νικηταρά", είναι πανταχού σάπιο και βρωμερό. Όταν η νέα σαπίλα, διατηρεί επί μακρόν, τους ίδιους σάπιους ελεγκτικούς μηχανισμούς, μη περιμένεις θετικές και υγειείς αντιδράσεις και λύσεις. Τα διεφθαρμένα καθεστώτα, μόνο με έναν τρόπο ανατρέπονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου