Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΙΑ!!!!

Αναστεναγμούς Απόλυτης Ικανοποίησης
έβγαλε η περίεργη κυβέρνηση ηλιθίων του Τζέφρι, δια χειλέων Πεταλωτού.
Αιτία??? Το νέο μέτρο της ανάπτυξης του οικονομικού επιτελείου δούλων της Goldman Sachs, που έμοιαζε κατά πολύ με ξυλαγγούρι Μανωλάδας, που ξεπερνούσε το μέτρο κι έμοιαζε με συρμό του μετρό, του πιο σύγχρονου της Ευρώπης!!!!!
Η Υπουργός δεν την άντεξε την υπερβολική ικανοποίησή της και όταν της ζητήθηκε από τους αγνούς εκπροσώπους των ΜΜΕ (Αυτιά, Κώνστα, Χατζηνικολάου, Καμπουράκη κλπ), να περιγράψει το μεγάλο σαν ξυλάγγουρο Μανωλάδας συμβάν, αν και αποκαμωμένη από την εγκυμοσύνη του μέτρου και το τοκετό, φώναξε τες φιλενάδες της, κι όλες ομού και μαζί, αν και ξεχαρβαλωμένες, ξαπλωθήκασι ξεβράκωτες στους πάγκους, ους προορίζει η κυβέρνηση του Ισραηλιτικού έθνους των Αθηνών, δι ημάς τους κατωτέρους και μας τα έδειξε ούλα. Κι όταν εγώ λέω, "ούλα", εννοώ "ούλα" γιατί μας κλέβουν και τες μασέλες, να μη τις κουράζουμε άδικα.
Εγώ την πικράν αλήθεια θα την είπω, κι ας με κράξουν ως φίλα προσκείμενο προς τα αριστερά του Τζέφρεως. Πρώτη φοράν επεδείχθηκε η αλήθεια ολόγυμνη, από σεσημασμένο μέλος ληστοσυμμορίας. Μετά τα πολλαπλά φορολογικά χτυπήματα στο άδειο στομάχι μας, επιτέλους ήλθαν και τα αναπτυξιακά να μας αποτελειώσουν Και ένθα, η μπόχα της
Goldman Sachs και της Morgan Stanley, είχε πλημμυρίσει την αυλή, είχε γεμίσει ακόμα και τις άδειες φιάλες της ευφορίας μας.
Ο Λοβέρδος ζηλεύει την δημοσιότης άλλων και κάθε τρεις και λίγο, βγαίνει και ανακοινώνει νέες αυξήσεις των ορίων ηλικίας. Κάποια στιγμή, τον ρωτάει ο Μάκης, πότε θα βγει στη σύνταξη, κι ο μαλάκας του λέει στα 167...!!!!! Αυτός, θυμηθείτε τον, θα διεκδικήσει (σαν τον Σημίτη) θέση Προέδρου της Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου