Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΣΤΟ "ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ" ΣΩΘΗΚΕ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΣΩΘΗΚΑΜΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ???

Μόλις κι ενημερώθηκε ο Τζέφρι Παπανδρέου, από τα νάϋλον τσόκαρα της Μπιρμπίλως, περί της απελευθερώσεως των Τεμπών κι όλης της Θετταλίας και της Άνω-Κάτω Μακεδονίας, με τη δημιουργία της ποταμίσιας παρακαμπτηρίου Εθνικής οδού (βλέπε ΕΥΓΕ!!! Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΕΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΑ ΤΕΜΠΗ. ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΣΙΑ... ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!), χέστηκε απ' τη χαρά και σκουπιζόταν ολοβραδύς με το εβραϊκό εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Πιστεύων ότι αυτό οφείλεται στα πολλά πολλαπλά ταξίδια του και στις οικονομολογικές γνώσεις και ευφυΐες του οικονομικού γενικού επιτελείου των γκαγκάδων, ξεσήκωσε από τα άγρια των χαραμάτων, τους Παπακωνσταντίνου, Κατσέλη, Λοβέρδο, Γκουσγκούνη (κι εμένα για το ....αποκλειστικό ρεπορτάζ), τους φόρτωσε με τα "ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ" και πήγαν ποδαρηδόν στα Τέμπη όπου και κατακρημνίσθηκαν στο παρά πέντε της καταστροφής μας και της πτωχεύσεως.
Ιπταθέντες και άνωθεν του Πηνειού, καμάρωσαν την 5μηνη επιτυχία τους, επί της οριστικής καταστροφής της Ελληνικής οικονομίας, ενώ αυτοί οι ίδιοι κορακολαλούσαν λέγοντες: "Δεν πτωχεύουμε..., δεν πτωχεύουμε..., δεν πτωχεύουμε.....".
Κι εκεί που πήγαμε να εισπράξουμε την ανάσα μας και την αναπτέρωσή μας, έρχεται η τάπα, αλά Φασούλα: "Για 'σας δεν ξέρουμε και πολύ το αγνοούμε. Εμείς τη μίζα μας τη πήραμε και σώσαμε την (δική μας) οικονομία και οικονομισιά".
Ο Τζέφρις ο Παπανδρέου έχει πάθει τη πλάκα του και γίνεται του διασυρμού του. Παρασυρμένος από το παρά πέντε του και τον άνεμο που διασχίζει το κανάλι των Τεμπών, κάθε πέντε λεπτά, ανεβοκατεβάζει τα spread, πηγαινοερχόμενος στο ΔΝΤ και στην ερωτευμένη Μέϊρκελ με το ψευδές κωλοδάχτυλο, ανάκατα. Αυτό έχει ανακατέψει και τη βούληση του εβραϊκού εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι παραμένουν αναποφάσιστοι και δεν ξέρουν ακόμα ποιο λάβαρο να διαλέξουν, μεταξύ ΔΝΤ και ΕΕ.
Ο κος Γκουσγκούνης εν τω μεταξεί, καθοδόν συνεβρέθει μετά αιγός, απεχώρησε μετ' αυτής, προτιμήσας να μη συμμετάσχει στη προπαγάνδα αποκαταστάσεως της κυκλοφορίας στα Τέμπη άνευ διοδίων. "Έχω σοβαρότερα από τον προτεταμένο δάκτυλο της Μέϊρκελ", δήλωσε ευθαρσώς οφ δι κάμερα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου