Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΣΤΕΙΣΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΥΑ/ΛΣ ...Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!
Είναι γνωστό ότι η παλινωδία και ο μη σχεδιασμός έχουν διακρίνει τον Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ κ. Χρυσοχοίδη , ειδικά δε όσον αφορά την διάλυση του Υπουργείου Ναυτιλίας.
Ο Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ μετά παρέλευση πέντε μηνών βρίσκεται ακόμα στην "αρχή" των επιδιώξεων του , αφού η διάλυση του τέως ΥΕΝΑΝΠ στο οποίο ανήκε μέχρι πρότινος και το ΛΣ ,έγινε με ένα προεδρικό διάταγμα (189/2009) το οποίο συντάχθηκε κατά κυριολεξία στο πόδι και αποτέλεσμα του οποίου ήταν η απόλυτη απαξίωση του ΛΣ......
Μέχρι και σήμερα ο Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ δεν έχει αξιωθεί παρά τις διαβεβαιώσεις των "υποσχέσεων" του , να συντάξει το "νέο Νομοσχέδιο" το οποίο θα ορίζει τις αρμοδιότητες του ΛΣ , και το οποίο σημειώνουμε ότι εδώ και εκατό περίπου χρόνια ήταν το καθ ύλην αρμόδιο για την χάραξη της Ναυτιλιακής πολιτικής της χώρας μας και του οποίου το έργο είναι γνωστό ως Το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΘΑΥΜΑ".
Άλλωστε και η κ. Κατσέλη όπου σε αυτήν πλέον υπάγεται το 'κομμάτι" του ΛΣ όσον αφορά την Ναυτιλιακή πολιτική ,έχει εκφράσει "ευγενικά" προς τον ΠΡΟ-ΠΟ το "αναντικατάστατο" των στελεχών ΛΣ καθιστώντας το όραμα Χρυσοχοίδη απατηλό ως προς την αντικατάσταση του στρατιωτικού προσωπικού με πολιτικούς υπαλλήλους όπως διατράνωνε κατά την ομιλία του στην παράδοση παραλαβή του νέου Αρχηγού ΛΣ.

Το "σχέδιο" της απαξίωσης του ΛΣ είναι αποκλειστικής εμπνεύσεως του Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ κ. Χρυσοχοίδη γιατί πως αλλιώς μπορεί να λογιστή η όλη στάση του όταν μάλιστα ο ίδιος έχει δηλώσει ότι «Λιμενικό Σώμα δεν υπήρχε, δεν υπήρξε ποτέ. Υπήρχε μια υπηρεσία του υπουργείου Ναυτιλίας που όμως ουδεμία σχέση είχε με την Ακτοφυλακή» (ποιαν ακτοφυλακή εννοεί άραγε?)

Σήμερα είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε τα ανομολόγητα σχέδια του Υπ. STAR σε βάρος της ίδιας της πολιτείας
.
Πληροφορίες θέλουν τον Υπουργό αλλά και το επιτελείο των στεριανών συμβούλων του να δρομολογούν μέσα από το αναμενόμενο νέο νομοσχέδιο που πρόκειται να "αναδιοργανωθεί" το ΛΣ την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΑΧΙΜΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ του ΛΣ. Μεταξύ αυτών που πρόκειται να καταργηθούν (υπάρχει σχετική εισήγηση)
είναι και η ΕΛΙΤ του ΛΣ η ΜΟΝΑΔΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ (ΟΥΑ με την οποία δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τα ρατσιστικά συνθήματα κατά την παρέλαση τους την 25η Μαρτίου).
Σήμερα και μετά από το συμβάν κατά την παρέλαση της ΜΟΝΑΔΑΣ η ΑΠΟΦΑΣΗ κατάργησης τους μάλλον ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ!!!
Οι παρατρεχάμενοι του Υπουργού μάλιστα κατόπιν της απόφασης για την απόδοση ευθυνών στους "υπαίτιους" της "εθνικής μας ξεφτίλας'" ...κάπως έτσι το παρουσιάζουν ο Υπουργός και οι κομματικοί του σύμβουλοι.....προέβησαν σε "ΕΡΕΥΝΑ" ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΈΝΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΥΑ ΤΟΥ ΛΣ!!! ώστε να "δέσουν' την "κομπόστα" ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ της!!!!

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΜΥΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ......ΑΠΛΑ ΤΟΥ "ΕΛΥΣΑΝ" ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΛΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ !!
Μετά την διχοτόμηση του ΑΙΓΑΙΟΥ από τον 25ο Μεσημβρινό και ανατολικά αυτού συνέχεια έχει και η αποδυνάμωση των φρουρών των βραχονησίδων μας !!!

1 σχόλιο:

  1. Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΣΑΦΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΛΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ, Η ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΕΡΔΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΙΟ ΑΠΑΛΑ..........., ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,(ΓΙΑ ΑΥΤΩΝ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΕΘΕΡΑ),.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή