Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ "AGOURI LEAR JET" ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΤΖΕΦΡΙ!!!!

Πριν από μισή ώρα και 15'', ο Ισραηλινός πρωθυπουργός των Αθηνών, διήλθε ξεσκίζων υπεριπτάμενος και τους αιθέρες της Θεσσαλονίκης, καθ οδόν για Βερολίνο, προκειμένου να συναντήσει τη συμπατριώτισσά του Άντζελα Μέϊρκελ.
Ο κος Παπανδρέου πριν από τη Μέϊρκελ, εθεάθηκε να καβαλάει πάνω από τον Πύργο τον Λευκό με επιτυχία, το τεράστιο "Agouri Lear Jet", που κατασκευάστηκε σε Γερμανικής ιδιοκτησίας αεροναυπηγία που γέρνουν προς το Ισραήλ και αποτελεί τη ναυαρχίδα των πρόσφατων εξαγγελθέντων μέτρων με το μέτρο.
Εντελώς συμπτωματικά, 17 συνταξιούχες του 1982 με 15ετία, στερημένες σεξουαλικά μεσόκοπες πλέον, είχαν παραταχθεί μεταξύ Λευκού Πύργου και Μακεδονία Παλλάς, και κουνούσαν δακρυσμένες σημαιάκια με τον ήλιο τον πράσινο, που είχε ξεβάψει και είχε γίνει μωβ.
Λίγο πιο κει, να εκεί δα, σαρανταπεντάρα υπουργός, ιδιοκτήτρια εξώγαμου με υπερκυβερνητικές ευθύνες, μόλις τελείωσε τη συγγραφή λόγου συνέντευξης και συνεύρεσης και τον έστελνε στους ουρανούς με e-mail. Μετά και λίγο-λίγο, ως αρμόδια και καθ' ύλην, έκανε δήλωση: "δεν ξέρω τι έγινε με την έγκριση των μεταλλαγμένων πατατών στις Βρυξέλλες, γιατ' ήταν βράδυ με σκοτάδια, αλλά σας διαβεβαιώνω στο λόγο της χαμένης παρθενίας μου απ' τον αγαπημένο μου, ότι η νάϋλον κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ουδέποτε και μέχρι τώρα και δεν ψήφισε και δεν εγκρίναμε ακόμα, τα μεταλλαγμένα αγγούρια. Ότι και όσα αγγούρια βλέπετε στο ξύπνιο σας και στους πιο άγριους εφιάλτες σας, να είστε σίγουροι ότι είναι Ελληνοϊσραηλινής παραγωγής. Όποιος δεν με πιστεύει, να ρωτήσει και τον Καρατζαφέρη ή τον Βελόπουλο".
Ο ΜπαρμπαΝίκος πάντως, σας είχε προειδοποιήσει κααι προεκλογικά για τα αγγουρόμετρα του Εβραίου Τζέφρι:
ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΜΗΚΥΒΕΡΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΚΑΙ Ο GEORGE ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου