Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙ TSOUTSOUNEROS. ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΧΕΣΤΡΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!!!

Μετά κωμικής ασέβειας:
Νέο εμπρηστικό χτύπημα από την Επαναστατική Οργάνωση των TSOUTSOUNEROS. Σήμερα Παρασκευή, 12-3-2010, ανήμερα της ορκωμοσίας του Προέδρου της κάλπικης δημοκρατίας μας, τα γεναία τσουτσουνέρια, πέτυχαν το ακατώρθωτο. Εισέβαλαν και κατούρησαν στη προεδρική χέστρα, την ώρα που ο Παπούλιας και ο συρφετός, είχαν πάει στο κενοβούλιο για ψεμορκία.
Επειδή οι φρεφοτρομοκράτες και τσουτσουνέροι κατελήφθηκαν από ακράτεια και η προεδρική λεκάνη στούμπωσε, άρχισαν δίκην λεόντων, να περιβρέχουν και να σημαδεύουν κάθε γωνιά και σημείο του πολυτελούς προεδρικού κατουρητηρίου, με το εμπρηστικό μέχρι και εκρηκτικό τους κάτουρο. Ήδη ο υπουργός ταγματασφάλειας, διέταξε ΕΔΕ, για να βρεθεί ποιος "ξέχασε" ξεκλείδωτη την πόρτα εισόδου και την αυλόπορτα επίσης.
Προς άρσιν πάσης αμφιβολίας, οι "τσουτσουνέροι" (κατ' άλλους τσουτσουνέρωνες), κατέγραψαν την ευθύνη τους στο αλαβάστρινο προεδρικό καζανάκι.
Εγώ και της περιεργείας μου, ψαχούλεψα τη κοινή γνώμη, όχι για την επιθετική ενέργεια των τσουτσουνέρων, αλλά για τον αν ο κόσμος και ο λαός ήξερε ποιος ορκιζόταν σήμερα για δεύτερη 5ετία. Ρώτησα μέχρι 19 ατόμους και σταμάτησα, γιατί θα έτρωγα και ξύλο, αφού το εξέλαβαν ως παρενόχληση. Στην αρχή, όλοι ανεξαιρέτως κουνούσαν επ' αγνώστω τους ώμους ανήξεροι και ήθελαν να φύγουν το τροχάδην Επιμένοντός μου, εξεγείροντο, καταλαμβανόμενοι από τους νεύρωνές τους.
Μόλις τους έδειχνα τη φωτογραφία του Παπούλια, με άφηναν και έσκιζαν μετά μανίας τον ορκισθέντα Πρόεδρο, στα δύο επί δύο και άλλα τόσα. Αποτέλεσμα δύσκολο. Ακόμα επεξεργάζομαι τα στοιχεία της έρευνας.............
Κατά τα άλλα??? Ο Παπούλιας ορκίστηκε (δεν ξέρω που, κι ας ήταν στη Βουλή ο Ιερώνυμος Λιάπης), στις 12 το μεσημέρι??? Λίγη σημασία έχει.
Στη συνέχεια και μετά την υποκριτική κατάθεση στεφάνου στο μνημείο, ο ορκισμένος εχθρός, αποσύρθηκε διαδοχικά σε δύο αυτοτελή και διαιρετά μπαράκια τύπου Κωλονακίου, για τη πρέπουσα προετοιμασία της δεξίωσης που θα επακολουθήσει.

Άντε και καλά κρασιά δισένδοξε πρόεδρε-παραβάτη.

1 σχόλιο:

  1. Μπαρμπα-Νικο
    Οχι πολλες φωτογραφιες με ξεβρακωτα μωρα γιατι σιγουρα θα μας περασουν για ......παιδοφιλους.

    Μιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή