Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΕΓΚΥΡΟ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΓΚΑΓΚΑ ΕΒΡΑΙΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗ ....ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.

ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΟΟΟοοοοο.......
Δεν είμαστε καθόλου, μα καθόλου καλά.
Εκεί που ο αρχιγκαγκάς Εβραίος πρωθυπουργός των Αθηνών, πίστευε ότι θα πετύχαινε εύκολα τους βρώμικους στόχους των χρηματοδοτών του και θα εξασφάλιζε εύκολα τα τυχερά του, μετά το ξεβράκωμά του, που κατέληξε και αυτό να γίνει παγκόσμιο, άρχισε να ζορίζεται.
Μπορεί να είναι αρχιγκαγκάς, αλλά του έχει απομείνει "αραιά και που" η αίσθηση του πόνου. Τον νιώθει μέσα του και του έχει γίνει αδιέξοδο!!!!!
Εκεί στις μεγάλες σφίξεις, τις άνευ αποτελέσματος, οι πλησιασμένοι ειδήμονες μετά και άνευ χαρτοφυλακίου και τύπου Παπακωνσταντίνου (φτου... φτου... φτου, μη πάθω), σχεδόν τον έχουν πείσει, να εμφανίσει ο μαλάκας τον εξαναγκασμό στη ξεφτίλα προσφυγής στο ΔΝΤ, σαν ....επιτυχία, ή σαν ...φυγή προς τα εμπρός, ή και σαν δείγμα ....Εθνικής ανεξαρτησίας...... Έλεος.....
ΤΡΙΤΗ ή ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ:
Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΑΠ' ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΝΤ) ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ!!!!

Και να ήταν καθαρός (που σαφέστατα αμφιβάλω), με τέτοιες και τόσες μαλακίες, πείτε μου ποιος να τον πάρει στα σοβαρά.
Το είχα πει πολλές φορές για τον Καραμανλή. Το ξαναλέω για τον Παπανδρέου: Αν είμασταν ευνομούμενο κράτος, εκατό φορές θα είχε επέμβει ο Εισαγγελέας του ανώτατου δικαστηρίου.
Και επειδή δεν αντέχω άλλο, προσθέτω στους απανταχού καραγκιόζηδες, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΕ. Αίσχος σας ρε!!!!! Καίγεται το "Ελληνικό Σύμπαν" και επί ένα χρόνο τουλάχιστον, δεν λέτε απολύτως τίποτα και τα ξέρετε όλα.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΟ ΔΝΤ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΥΣΣΟΔΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΙΞΠΗΡ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ;
    ΠΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΥΛΟΚ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΕΜΠΟΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ;

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
    ΥΙΟΥΣΟΥΡΙ ΤΟ ΛΕΝΕ.

    ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή