Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ιστορικός του Ισραήλ, Μάρτιν Βαν Karfeld: Αν Το Ισραήλ Βρισκόταν Σε Ανάγκη, Θα Εξαφάνιζε την Ευρώπη
Πολιτικά Theatrics Παρασκευή 12 Μαρτίου του 2010
Σχολιασμός:
--- Το άρθρο αυτό δείχνει, πώς ένας καθηγητής στο Ισραήλ λέει, ότι αν το Ισραήλ βρεθεί σε ανταγωνισμό με τους γείτονές του στη Μέση Ανατολή, θα πρέπει να καταστρέψει συνειδητά, την Ευρώπη καθώς και όλον το κόσμο. Το γεγονός ότι ο καθηγητής έχει δεχθεί λίγη κριτική εντός του Ισραήλ, είναι ένα ακόμη παράδειγμα, της απίστευτα κακής απειλής, που αποτελεί το κράτος του Ισραήλ και τη νοοτροπία των Εβραίων ρατσιστών. Ακόμη και αν η Ευρώπη, δεν είχε καμία σχέση (ανάμειξη) με τις απώλειες του Ισραήλ, στους πολέμους του με τα αραβικά έθνη, κάποιοι Εβραίοι πανεπιστημιακοί, ρίχνουν την ιδέα ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος, εναντίον εκατοντάδων εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων. Για άλλη μια φορά, γίνεται φανερή η μισανθρωπική στάση των Εβραίων και η ιδέα που έχουν για τον εαυτό τους, ότι μόνο η ζωή των Εβραίων αξίζει πάνω στη Γη. Θυμίζει ένα αξίωμα της Chabad Lubavtich, της ισχυρής παγκόσμιας Εβραϊκής εξτρεμιστικής οργάνωσης που λέει, ότι ο μοναδικός σκοπός της είναι, η επιβίωση στη γη μόνον των Εβραίων , ενώ οι μη-Εβραίοι, το 99,9 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού "τους έχει αρνηθεί ο Θεός". (Διαβάστε την εισαγωγή του βιβλίο "Εβραίοι Supremacism").
Φανταστείτε την αντίδραση για μια στιγμή, αν οι Ιρανοί πανεπιστημιακοί έλεγαν, ότι το Ιράν θα πρέπει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα για τον πυρηνικό εκβιασμό ή ακόμα και την πυρηνική καταστροφή του κόσμου, αν το Ιράν είχε απώλειες.
Τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν να πουν κάτι, σχετικά με αυτές τις απίστευτα κακές εκφράσεις, και οι χώρες, όπως η Γερμανία που εξακολουθούν να δίνουν στο Ισραήλ υποβρύχια, που μπορούν να μεταφέρουν πυρηνικές κεφαλές? Διότι τα Υποβρύχια, θα μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει το σιωνιστικό κράτος, για τον πυρηνικό εκβιασμό και τελικά, για ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα. Όλα αυτά, είναι μία ακόμη απόδειξη, ότι το Ισραήλ είναι ένας αδίστακτος εκβιαστής και είναι η μεγαλύτερη ενιαία απειλή για τον κόσμο.
Αποκάλυψη της Φαντασίας των Εβραίων:

JERUSALEM - Σημειώνοντας τις Ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις, ο ιστορικός Μάρτιν Βαν Karfeld δήλωσε, ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να βρεθεί μια μέρα στην ανάγκη, να εξοντώσει την Ευρωπαϊκή ήπειρο με όλων των ειδών τα όπλα του, συμπεριλαμβανομένου του πυρηνικού του οπλοστασίου, αν έκρινε ότι πλησίαζε η διάλυση του, τονίζοντας ότι το Ισραήλ θεωρεί, επίσης, την Ευρώπη ένα εχθρικό στόχο.
Αυτό ακούσθηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη Τύπου στην έβδομη Εβραϊκή ραδιοτηλεόραση και μεταφράστηκε την Τετάρτη στα αραβικά, από την ανάλυση πληροφοριών για τον τύπο και το κέντρο μελέτης.
"Έχουμε εκατοντάδες πυρηνικές κεφαλές και πυραύλους που μπορούν να φθάσουν διαφορετικούς στόχους, στην καρδιά της ευρωπαϊκής ηπείρου, καθώς πέρα από τα σύνορα της Ρώμης, την ιταλική πρωτεύουσα", είπε ο Karfeld, προσθέτοντας ότι οι περισσότερες από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες θα γίνουν οι προτιμητέοι στόχοι για την ισραηλινή πολεμική αεροπορία.
Θα μπορούσε να καταστρέψει όλο τον κόσμο.
Ο ισραηλινός ιστορικός επανέλαβε την ικανότητα του Ισραήλ να καταστρέψει ολόκληρο τον κόσμο, κάθε φορά που θα αισθάνεται ότι κινδυνεύει με εξαφάνιση η ύπαρξή του. Όσον αφορά τους Παλαιστινίους, ο ιστορικός είπε ότι το Ισραήλ αυτή τη στιγμή ακολουθεί μια συγκεκριμένη στρατηγική, που βασίζεται στην μαζική απέλαση του παλαιστινιακού λαού και έχει πρόθεση να εκδιώξει όλους τους Παλαιστίνιους χωρίς εξαίρεση, αλλά αναμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει αυτό το βήμα.
"Πριν από δύο χρόνια, υπήρχε μόνο ένα 7-8% των Ισραηλινών που πίστευαν σε αυτή τη λύση για τους Παλαιστίνιους και μόλις πριν από δύο μήνες το ποσοστό αυτό αυξήθηκε μεταξύ των Ισραηλινών στο 33%, αλλά σήμερα, σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Gallup, αυξήθηκαν σε ποσοστό 55%" τόνισε.
Επιδιώκει νέα ευκαιρία για τη σφαγή και την μαζική απέλαση. Ο ιστορικός τόνισε, ότι το Ισραήλ πρέπει να επωφεληθεί από οποιοδήποτε περιστατικό που θα του έδινε μια χρυσή ευκαιρία για να εκδιώξει τους Παλαιστίνιους, όπως συνέβη στη σφαγή Ντέιρ Γιασίν, το 1948.

Απαντώντας σε ερώτηση, αν το Ισραήλ φοβάται, μήπως χαρακτηριστεί ως (διεθνές) ποινικό αδίκημα, η απέλαση των Παλαιστινίων, είπε, "το Ισραήλ είναι ένα κράτος, που δεν νοιάζεται για το τι λένε οι άλλοι γι' αυτό και θα πρέπει να θυμηθούμε τη ρήση του πρώην υπουργού άμυνας Μοσέ Νταγιάν, όταν είπε ότι -"το Ισραήλ πρέπει να ενεργεί πάντοτε ως ένα άγριο σκυλί, διότι πρέπει να είναι επικίνδυνο στα μάτια των άλλων, ώστε να μη τολμούν να το πειράζουν"-".
ΠΗΓΗ: Political Theatrics Net

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ, ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΣ,
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΧΛΕΥΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή