Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΟΙ "ΓΑΜΟΙ" ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Δημοσιοκαφρίλα του κώλου από τον “Αδέσμευτο Τύπο”, την Τάνια Μυλωνά (αλήθεια τι λέει η ΕΣΗΕΑ;) και ακροδεξιά blogs

Όταν η προπαγάνδα του ισραηλινού καθεστώτος χρησιμοποιεί και ελληνικά ΜΜΕ σαν τον «Αδέσμευτο Τύπο» και δημοσιογραφίνες του κώλου, αλλά και «πατριωτικά» blogs, για να δυσφημίσει τους απροσκύνητους Ελεύθερους Πολιορκημένους στη Γάζα, η ομολογία της ήττας είναι πραγματικότητα.
Η περιβόητη Μοσάντ βρήκε και στην Ελλάδα τους “συμπαραστάτες” της σιωνιστικής προπαγάνδας στην φυλλάδα του Ρίζου (Ομαδικός γάμος 450 ζευγαριών στη Γάζα με νύφες 4, 5, 6 έως 12 ετών!) και στο χώρο των «Ελληναράδων» bloggers, αυτών που διακηρύσσουν ότι γεννήθηκαν και θα πεθάνουν έλληνες…
Λοιπόν, αναπαράγουν φωτογραφίες από ομαδικό γάμο στη Γάζα, πολλών ζευγαριών ταυτόχρονα, και εμφανίζουν τα παρανυφάκια δίπλα στους γαμπρούς ως νύφες... και μιλούν για παιδοφιλία… χωρίς ίχνος ντροπής!
Πάλι καλά που δεν εμφανίζουν τις νύφες με τα αγοράκια και να μας πουν ότι ολόκληρες γυναίκες παντρεύονται μωρά!
Κρίμα στους καραγκιόζηδες bloggers της Ελλάδας.
Η απορία μας είναι, αν τουλάχιστον πήραν καλή αμοιβή από τη Μοσάντ και το εδώ πρακτορείο της την πρεσβεία, ή το έκαναν από “πατριωτική” συμπαράσταση στο ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς…
Όσο για την «κυρία» Τάνια Μυλωνά, που αναπαράγει πιστά τα δημοσιεύματα των ακροδεξιών blogs, δεν συγκινείται η ΕΣΗΕΑ, αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχει ένας σοβαρός δημοσιογράφος να τη βάλει στη θέση της.

* Ας μας επιτραπεί η φρασεολογία…
Αν αυτή η κυράτσα βάπτιζε το παιδί της γυμνό στην κολυμβήθρα, ή τη συνόδευε στο γάμο της ένα αγοράκι (το σύ ζυγο κοριτσάκι), θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε παιδόφιλη;
Ή αν τη βλέπαμε να πίνει ένα ποτό σε ένα μπαρ και γράφαμε ότι είναι πόρνη, θα της άρεσε;
Τέλος, είναι απλώς ηλίθια και "εξαντλεί" (όπως τελειώνει η Πετρούλα και η Τζούλια) το «δημοσιο-γραφικό» της δαιμόνιο στα ακροδεξιά blogs, ή τα πήρε από την ισραηλινή πρεσβεία και τη Μοσάντ;
Ότι και να έγινε από τα δύο, παραμένει μια ηλίθια κότα και κρίμα που αν ανήκει σε κάποιο δημοσιογραφικό σωματείο, δεν της κόβουν τον κώλο!
Τελικά, όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη...

=================================
Κάποια θέματα δεν με εμπνέουν, ή μου μυρίζουν περίεργα και αποκρουστικά.
Αυτό το θέμα του γάμου των νηπίων (γιατί για νήπια 6-8 χρονών πρόκειται) μύριζε σκατίλα εδώ και μια βδομάδα, που μου το στέλνανε, το πέταγα και μου το ξαναστέλνανε. Επτά (7) φορές το έλαβα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Οι τέσσερις ήσαν από αποστολείς που μου ξεφύτρωσαν από το πουθενά και είμαι σίγουρος ότι δεν θα μου ξαναγράψουν με το ίδιο όνομα.
Μου είπε και ο φίλος ο Μίμης ότι "αυτό το θέμα βρωμάει, γράψε κάτι". Μπορεί να μη το εκτίμησα και σωστά και θεώρησα δεδομένο, ότι εύκολα θα καταλάβαιναν όλοι,
ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ.
Στο 7ο e-mail δεν άντεξα και έστειλα τη παρακάτω απάντηση, στην οποία πιστεύω ότι τα λέω όλα. Διαβάστε την απάντησή μου:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ζ.......................
ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΕΣ 6 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΙΣ 4 ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΓΙΝΑΝ, ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ. ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ "ΕΙΔΗΣΗ".
ΤΟ ΠΙΟ ΥΠΟΠΤΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΘΕΛΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΑΥΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΝΘΑΝΟΝΤΑ ΑΝΤΙΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΜΟΥ.
ΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ, ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΌ ΚΑΘΕΑΥΤΌ, ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ "ΕΙΔΗΣΗΣ", ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΕ ΜΩΡΟΥ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΟΤΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ...ΑΓΟΡΑ.
ΜΗ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
ΘΕΛΩ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.
ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΘΕΩΡΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

=====================================
Τώρα, αν κάποιοι ανεγκέφαλοι ή αρωστημένοι, παίρνουν αυτή τη μπαρούφα και τη κάνουν σημαία για να τη συνδέσουν με τη λαθρομετανάστευση, μάλλον ζημιά μπορούν να κάνουν σε έναν δίκαιο αγώνα, γιατί χρησιμοποιούνται εμφανώς σαθρά εργαλεία.
Ας δούμε την επάνω φωτογραφία, να τη διαβάσουμε. Αφήστε τα μωρά. Σας δίνουν την εντύπωση ότι πάνε για γάμο οι κρεμανταλάδες???? Τους βρίσκεται και ανυπόμονους, να πάνε άρον-άρον και για το όργιο της παιδοφιλίας???? Μήπως δείχνουν ανθρώπους που κάνουν αγκαρία????
Γιατί διαβάζω και τη φωτογραφία???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ.

2 σχόλια:

  1. ΜπαρμπαΝίκο, τους ξεφτύλισε τους βλάκες το taxalia
    http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_6013.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί η αλήθεια πρέπει να μένει η αλήθεια σας στέλνω την σύνδεση του αυθεντικού άρθρου . Επικοινώνησα με το Παλαιστινιακό γραφείο Παρισιού γιατί μου μύριζε άσχημα και εμένα . Τα κοριτσάκια που βλέπουμε στις φωτογραφίες δεν είναι οι νύφες αλλά αδελφούλες η ξαδερφούλες(οι bridesmaids όπως λένε στα εγγλέζικα) , οι γαμπροί ΔΕΝ πήραν 500 ευρό για τον γάμο αλλά ΈΔΩΣΑΝ 500 ευρό και ο ομαδικός γάμος έγινε ακριβώς γιατί τα ζευγάρια δεν έχουν τα μέσα για χωριστό γάμο . Οι Παλαιστίνιοι είναι στην πλειονότητα μουσουλμάνοι και η παράδοση θέλει την νύφη να περιμένει σε άλλο μέρος και να γιορτάζει χωριστά με γυναίκες μόνο . Μεταδώσετε το παρακαλώ γιατί είναι μεγάλη αδικία για τους Παλαιστίνιους !

    Φιλικά από Βέλγιο !

    http://blogs.news.sky.com/foreignmatters/Post:dcc9d723-8046-4857-b618-5c1135ba6417

    ΑπάντησηΔιαγραφή