Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗΣ Ο ...ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Τον θυμόσαστε??? Είναι ο ρασοφόρος που έγινε γνωστός, όταν στις διαδικασίες εκλογής αρχιεπίσκοπου, είχε αναλάβει εργολαβικά να ρίχνει λάσπη στους αντιπάλους, για λογαριασμό του Ιερώνυμου Λιάπη. Όταν πέτυχε ο σκοπός, άρχισε να διορθώνει λεκτικά, όλα όσα έλεγε πριν.
Από τότε, "διατήρησε" τη κακοφημία του, με συχνά συλλείτουργα με τους παπικούς και με την ανάδειξή του σε περισσότερο Βαρθολομαίο κι από τον ίδιο τον ....Βαρθολομαίο!!!!!
Αυτό το πρασινοχουντικό αστέρι, έχει καταφέρει να κάνει σε λίγα χρόνια, άνω-κάτω τη Καλαμάτα και τη Μεσσηνία γενικότερα. Ένα από τα τελευταία κατορθώματά του, είναι και η κόντρα με το γυναικείο μοναστήρι Κωνσταντίνου και Ελένης. Εκεί ο καίσαρας Χρυσόστομος Σαββάτος, έχει επιβάλλει στις μοναχές τη ποινή της ακοινωνησίας, κατηγορώντας τες για ότι μπορούσε να κατεβάσει η γκλάβα του.
Αυτό το πνευματικό σκοτάδι, μαθαίνω από τον
"Τourkofagos Νikitaras", ότι καταφέρνει το ακατόρθωτο. Μπορεί δηλαδή, να υπάρχει ταυτόχρονα στην Αθήνα και να ποιείται τον προφέσορα και συγχρόνως να είναι και στη Καλαμάτα και σε όλη τη Μεσσηνία και να ιερατεύει τον πάπα.
Αναρωτιέται ο φίλος αν είναι νόμιμο........... (εδώ γαλάω...).
Φίλε μου, για τη σαπίλα όλα είναι νόμιμα και το αισχρό υπάρχει στην ιδιότητα του "Πανεπιστημιακού" ταγού. Χίλια τούβλα, γλύφουν δεκάδες χιλιάδες κατουρημένες ποδιές, παίρνουν τον τίτλο και στη συνέχεια μπορούν να έχουν και όποια άλλη ιδιότητα γουστάρει η αχόρταγη ψυχή τους.
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ
Και να μπορούσε να γίνει.... Δεν του φτάνουν δυο τεράστια μισθά???? Με τις μονές, το πραγματικό του πρόβλημα είναι το οικονομικό ξεζούμισμα και όχι η απείθια, οι ύβρεις, οι προπηλακισμούς κι οι απειλές, όπως αναληθώς ισχυρίζεται.
Βοηθείστε Χριστέ και Παναγιά.
Σε κάθε Χριστιανό εύχομαι να μη συναντήσουν το δολοφονικό του βλέμμα.

1 σχόλιο: