Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ - ΔΕΝ ΚΑΠΕΛΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙ - ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ


ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Τ' ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΘΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ:
ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΚΛΕΨΙΕΣ, ΠΟΡΝΕΙΑ, ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΉ κλπ)
ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΑ --- ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Δώστε τα όλα στους αμερικάνους να φέρουν λεφτά για επενδύσεις, ενώ ξέρει ότι θέλουν να έρθουν μόνο για εύκολη μάσα).
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Τ' ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩ ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ/ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΦΑΝΕΡΑ, ΠΛΕΙΟΔΟΤΟΥΝ ΣΤΗ ΒΙΑΙΗ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ,
>>>> ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

>>>> ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ
>>>> ΜΕ ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ
>>>> ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ
>>>> ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΧΙΛΙΩΝ-ΜΥΡΙΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ, ΑΦΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΣΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ

1 σχόλιο:

  1. (1) Φαίνετε πως δικαιώνετε ο ορισμός μου: Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2003 4:01 πμ ΕΛΕΓΑ:

    Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι υψηλής ποιότητος λογικής και αντικειμενικότητας με μπέσα και παρρησία να μην συμφωνούν οι απόψεις τους. Στην αντικειμενική αντικειμενικότητα δεν υπάρχουν πολλές αλήθειες, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ και οι απόψεις μας (τους) αναγκαστικά συμπίπτουν ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΔΙΚΉ. Η υποκειμενική αλήθεια εμπεριέχει τα συμφέροντά μας, τις απόψεις μας, την μόρφωση μας, τον εγωισμό μας κ.λ.π.

    Έλεγε πως οι φιλόσοφοι να γίνονται κυβερνήτες πρωθυπουργοί ηγέτες κλπ.



    (2) Η Ελλάδα ανήκει στους μαλακές της..... Πολιτικούς.

    =ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…… ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.



    (3) ΤΕΛΙΚΟΣ: Για ΟΛΑ φταιν οι κυβερνώντες οι νυν και οι απόντες, οι πεθαμένοι και οι ζώντες, την δυστυχία πάντα φέρνουν, και απ' τους λαούς ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ, τους ξεγελούνε και τους γδέρνουν.

    =Δις ευρώ το εξωτερικό ΧΡΕΟΣ που έχουνε οι κυβερνώντες, και από την ικανότητά τους απόντες, και ας αναδεικνύονται αυτοί η ίδιοι ως τσόντες.

    http://www.tzinis.blogspot.com/ www.tzinis.com tzinis@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή