Σάββατο 3 Απριλίου 2010

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΑΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010, ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ
Από τούτο εδώ το ρημάδι το ιστολόγιο, έγκαιρα και έγκυρα, είχαμε ασχοληθεί με τη σχέση Καραμανλή - ΕΕ και με θάρρος γράφαμε με ...γραφικότητα, ότι οι Ευρωπαίοι γύρισαν τη πλάτη στον χοντρόμπαλο και του τα έχωναν χοντρά, αποκαλώντας τη κυβέρνησή του συμμορία κλεφτών. Αυτή η στάση έριξε τη κυβέρνηση Καραμανλή και τίποτα άλλο.
=======================
Από τούτο εδώ το ρημάδι το ιστολόγιο, από τις πρώτες μέρες της κυβέρνησης του Τζέφρι Παπανδρέου, 4 ή 5 φορές, δείξαμε τις τρισάθλιες κινήσεις, επαφές, διαπλοκές και ανθελληνικές δηλώσεις, του Παπανδρέου, του Παπακωνσταντίνου, της Κατσέλη, του Πεταλωτή κ.ά. φρούτων της σημερινής κατοχικής κυβέρνησης Εβραίων και μασόνων. Κυρίως επικεντρωνόμουν στις απαράδεκτες δηλώσεις αυτών των "στελεχών" που επί μήνες έδρασαν σαν πράκτορες της Goldman Sachs, της Morgan Stanley, της J.P. Morgan, του Δ.Ν.Τ. κλπ διεθνών κερδοσκοπικών συστημάτων, τα οποία όλα ελέγχονται από τους Εβραίους
Ήσαν δηλώσεις, που γινόντουσαν υπέρ του κερδοσκοπικού κεφαλαίου και σε βάρος της Ελληνικής Οικονομίας και ήσαν αυτές που διόγκωσαν τα spreads, κυρίως μεταξύ των επιτοκίων (διαφορά) δανεισμού Ελλάδας και Γερμανίας, τόσο, που τώρα όλοι πλέον το αποκαλούν καραμπινάτο σκάνδαλο.
Πριν από 20-25 μέρες, ένας φίλος από την Αμερική, με ενημέρωσε ότι σε γνωστές ιστοσελίδες μεγάλων ΜΜΕ, γνωστοί δημοσιογράφοι-οικονομικοί αναλυτές, άρχισαν να κράζουν άγρια τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου, για τη "περίεργη" συμπεριφορά τους, γιατί με τις συνεχείς δημόσιες δηλώσεις τους, δημιουργούν το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα, από οποιονδήποτε άλλον. Οι αγορές συμπεριφέρονταν ανάλογα με το τι μαλακίες έλεγαν καθημερινά, αυτοί που κυβερνούν τώρα. Όλα αυτά τα δημοσιεύματα κατέληγαν με τον ίδιο τρόπο: "Επιτέλους σκάστε. Κύριε Παπανδρέου, όσο λιγότερο μιλάτε, τόσο το καλύτερο για την οικονομία της χώρας σας".
Εδώ, τα είχαμε γράψει σε πραγματικό χρόνο.
=============================================
Τώρα, ερχόμαστε στο νέο φρούτο, του οποίου ο διορισμός, ως Γενικού Διευθυντή στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Ο.Δ.ΔΗ.Χ.), ανακοινώθηκε στις 18-2-2010.
Όσα και αν ψάξετε, τον περιβάλει το απόλυτο σκοτάδι, παρά τη προσπάθεια να του πλέξουν φωτοστέφανο τραπεζοστελαχάρας. Όλη η επαγγελματική ζωή του (και πιο πάνω εικονιζόμενου), εμπεριέχεται στο παρακάτω ολιγόλογο βιογραφικό:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΤΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
(Ο.Δ.ΔΗ.Χ.)
Ο Πέτρος Χριστοδούλου αποφοίτησε από την ΑΣΣΟΕ και απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης με εξειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά και τις Χρηματοπιστωτικές αγορές. Ξεκίνησε την καριέρα του στο τμήμα trading της Credit Suisse First Boston, στο Λονδίνο το 1985. Έχει εργαστεί στην Goldman Sachs, στο Λονδίνο (1987‐1988), στην Goldman Sachs Καναδά (1988‐1989), στη JP Morgan, στο Λονδίνο (1991‐1998). Από το 1998 εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ως στέλεχος και στη συνέχεια ως Γενικός Διευθυντής Θησαυροφυλακίου, Παγκόσμιων Αγορών και Ιδιωτικής Τραπεζικής της ΕΤΕ.

ΠΗΓΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ....χα! χαχά!!!
Όλοι ανεξαιρέτως, όσοι ασχολήθηκαν μαζί του εντός κι εκτός Ελλάδας, δεν δίνουν παραπάνω, κανένα άλλο στοιχείο, καμιά άλλη πληροφορία, κι αυτό το θεωρώ πολύ ανησυχητικό.
===========================================
Τις τελευταίες 10-15 μέρες, Οι Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου κλπ, προφανέστατα λόγω του κραξήματος που ήδη έχουν εισπράξει, "φαίνονται" να μη μιλάνε πολύ στα ΜΜΕ για τη κατάντια τους και τη κατάντια της Ελληνικής Οικονομίας.
Είναι όμως πραγματικά έτσι???
ΦΥΣΙΚΑ, ΟΧΙ.!!!!!
Η γελοία συμπεριφορά, με δημόσιες δηλώσεις, του νεοδιορισμένου Γενικού Διευθυντή του ΟΔΔΗΧ, Πέτρου Χριστοδούλου, για έναν έμπειρο οικονομολόγο που τον βλέπει ή τον ακούει, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.
Βλέπετε, τα διεθνή ΜΜΕ και δημοφιλείς ιστοσελίδες και ιστολόγια, αυτή τη φορά αυτόν το έκραξαν αρκετά γρήγορα, αλλά εδώ είναι το λάθος.
Αν ο γενικός διαχειριστής του χρέους μας έκανε τα κόλπα του στα διεθνή ΜΜΕ από μόνος του και σε αντίθεση με τις εντολές και οδηγίες που έχει λάβει από τους ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ προϊσταμένους του (Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου),
ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, ΑΝΕΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ
ΤΙΠΟΤΑ.... ΑΧΝΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ.....
Μόνο κάτι αχνές και σαχλές διαρροές σε γνωστούς πλουτοπαπαγάλους, για δήθεν δυσαρέσκεια (σικ) του Παπακωνσταντίνου...... Εδώ ο κόσμος καίγεται, και χρεωκοπούν την Ελλάδα με βιασμό ψυχής και σώματος, και το "νινί" του Παπακωνσταντίνου χτενίζεται δυσαρεστημένο.......

Και ο Πέτρος Χριστοδούλου??? ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ τα άλλα κόλπα, τα μεγάλα και μετά το φιάσκο, ξεθάρεψε και προανήγγειλε δανεισμό σε δολάρια στο τέλος του μήνα......
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΩ ΕΞ ΑΡΧΗΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΓΙΑΤΙ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ

ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΤΟΤΕ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΒΙΑΙΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Ο Πέτρος Χριστοδούλου είναι ανααλώσιμος, είναι μια τρύπα στο ζωνάρι. Το πρόβλημά μας είναι να κατανοούμε ποιοι έχουν τη πολιτική βούληση και τη πραγματική εξουσία να μας εξωντώσουν σαν λαό. Αυτό κάνουν με περισσή λύσσα. Αυτούς πρέπει να στοχεύουμε ασταμάτητα, με απόφαση να καταστρέψουμε τα σχέδιά τους και τους ίδιους.

1 σχόλιο: