Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΜΠΑΡΑΖ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ, ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΡΑΧΙΩΝΑ ΤΗΣ CIA

Επί 20 μέρες περίπου, παρατηρώ δημοσιεύσεις αναρτήσεων γνωστού ηλεκτρονικού ΜΜΕ, που είναι ταυτόχρονα, δημοσιογραφικό παρακλάδι της γνωστής CIA.
Πρώτο θέμα οι πράκτορες έχουν την οικονομική, πολιτική και κοινωνική ζωή του Μεξικού και οι αρνητικές δημοσιεύσεις τους θυμίζουν παραμονές άγριας αμερικάνικης επέμβασης.
Το επίπεδο φτώχειας του Μεξικού είναι γνωστό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί η κάθε μαγάλη ιντερνάσιοναλ συμμορία των ΗΠΑ, να του χρεώνουν, αυτά τα εγκλήματα, για τα οποία οι ΗΠΑ είναι πασίγνωστες.
Συγκεκριμένα γράφουν και ξαναγράφουν επίμονα, με τα πιο μελανά γράμματα, για την αθλιότητα της οικονομικής κατάστασης, για συμμορίες μεξικανών που από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί και φτου απ' την αρχή κάνουν ληστείες, απαγωγές και αμέτρητους ....αποκεφαλισμούς!!!!!! Το κυριότερο (που συγκινεί τους αμερικάνους οικογενειάρχες), χρεώνουν στους Μεξικάνους, σχεδόν το σύνολο της παραγωγής και διακίνησης ναρκωτικών.
Σας θυμίζει τίποτε αυτό?????
Μήπως οι Μεξικάνοι πάνε για εκλογές, κι αν δεν βγάλουν τις αμερικάνικες μαριονέτες, προειδοποιούνται ότι θα έχουν ένοπλα .....ξεμπερδέματα?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου