Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ CRYPTON O SUPER TSOUTSOUNEROS, ME TO SUPER ΣΚΛΗΡΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΩΝ 44.444 GB

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του πρακτορείου μοντέλων που εκδίδει όλες τις Τζούλιες, μετά τις τελευταίες αποτυχίες του επικίνδυνου βλακός, που φέρει το ψευδώνυμο "Χρυσοτροχιστής", ο εκ των ηγετών της Επαναστατικής Οργάνωσης των "TSOUTSOUNEROS", ο θρυλικός Super Tsoutsouneros, μόλις άκουσε ότι ο βλαξ ανακάλυψε τον σκληρό δίσκο του "Επαναστατικού Αγώνα", έλαβε υπό μάλης το Super Σκληρό Τσουτσούνι των 44.444 GB και αναχώρησε αίφνις, για τον κρυφό εξωπλανήτη CRYPTON.
Ο και Χρυσαργυρώνητος, συνεχίζει να ψάχνει καλαμιές σε μονοκατοικίες της Εκάλης, αλλά δυστυχώς, ακόμα και ο Κασιδόκωστας το γένος Λάτση, την έχει κοπανήσει σε χώρες μαγικές με άφθονα ξέκωλα χειμώνα-καλοκαίρι, για να ολοκληρώνει με τις γκόμενες και να κολάει ένσημα στη χαμένη στρατιωτική θητεία. Στη πρεμούρα του να παρουσιάσει έργο για να διασωθεί του Παγκάλου και να πιάσει τη πολυπόθητη βάση του 5, παραλίγο να συλλάβει και τη κόρη του Τζέφρι, που έπινε τον καπουτσίνο της στη πλατεία Κολωνακίου με τρεις χωροφυλάκους.
Ο
Super Tsoutsouneros, ενώ υπερίπτατο του Λυκαβητού, καθ οδόν προς τον εξωπλανήτη CRYPTON, πέταξε ένα δεμάτι με προκηρύξεις, στη καρδάρα του Χρυσοχοϊδη με τρεις οβίδες κάτουρο ΑΆΆ΄, και ξεκαθάριζε, ότι οποιοδήποτε τσουτσούνι κι αν εμφανίσει ο αποτυχημένος, δεν θα είναι των Tsoutsouneros, αλλά πλαστογραφία του φλώρου Άδωνις.
Εμένα, τέλος, όπως μου είπε ο
Super Tsoutsouneros, θα επιστρέψει γρήγορα, και θα οργανώσει τις τοποθετήσεις των ουρολογικών βομβών με τους συντρόφους του, εναντίον όλων των γνωστών στόχων του σάπιου καθεστώτος των λήσταρχων του Τζέφρι,
και έκλεισε με τη μαχητική φράση,
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου