Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ....ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ -- ΤΟ ΒΑΘΙ ΛΑΡΙΓΓΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! Οι "πραγματικά μεγάλοι", μπορεί να αργούν, αλλά δεν λησμονούν, να κλέβουν διαπιστώσεις και πολιτικές προβλέψεις-εκτιμήσεις των μικρώνε και τουλάχιστον, αφού δεν πάει άλλο, λένε τουλάχιστον τη μισή αλήθεια.
Έτσι και ψες, ο ηγήτωρ του δελτίου ειδήσεων του γκάγκστερ των ALTERινών, ανακάλυψε, ότι κάποιοι (!!! ΣΙΚ !!!), ψάχνουν να βρουν το ....βαθύ λαρύγγι, που, ""άκουσον-άκουσον" μιλάει πολύ και κάνει τα spreads να γκαυλώνουν, να σηκώνονται σαν έπαρση σημαίας ταξιτζούς τζους, τζους, να πρίζονται και να μας επαπειλούν με αυξημένους δανεισμούς χρεωκοπίας.
Εδώ είπαμε και ξαναείπαμε και ξαναουρλιάξαμε από μηνός παρελθόντος και αποφράδος Οκτώβρη, ότι Παπανδρέου και οι συν αυτόν και σαν αυτόν Εβραίοι και μασόνοι, Παπακωνσταντίνου, Κατσέλη, Λοβέρδος, Πεταλωτής, Γερουλάνος και ....Μπιρμπίλω, δρουν απροκάλυπτα και ομιλούν τα μάλα, σαν να θέλουν εξεπιτούτου, να μας χρεωκοπίσουν υπέρ των συμφερόντων, των εβραιοκατεχόμενων GOLDMAN SACHS, MORGAN STANLEY, J P MORGAN και των συν αυτών θυγατρικών κλεπταποδόχων και σεσημασμένων διεθνών ληστών και συνεταίρων του ΔΝΤ!!!!
Βοήθησε αρκετός κόσμος και άρχισαν εδώ και ένα μήνα να κράζουν σε ανεξάρτητα δίκτυα ΜΜΕ των ΗΠΑ, απ΄ευθείας τον Τζέφρι Παπανδρέου, γιατί και αυτοί συνειδητοποίησαν, ότι κάθε φορά που μιλούσε ο γκαγκάς Εβραίος πρωθυπουργός των Αθηνών (και μιλούσε αλλοπρόσαλλες μπούρδες που εξέθεταν την οικονομία της Ελλάδας σε χίλιους κινδύνους, κάθε μέρα - κάθε μέρα), τότε είχαμε αύξηση της απόστασης των
spreads, που σημαίνει βέβαιη χρεωκοπία και προσφυγή στο δολάριο, γιατί οι λοιποί Ευρωπαίοι δεν είναι και τόσο μαλάκες να φορτωθούν μια βέβαιη χρεωκοπία (να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί).
Όταν οι ξένοι μεγαλοδημοσιογράφοι έκραζαν από τις στήλες τους και τις ιστοσελίδες τους τους απατεώνες της κυβέρνησης των πράσινων απατεώνων, ο αληταράς και μεγαλοαπατεώνας Τζέφρι, συνεπικουρούμενος από τους πολιτικούς λεχρίτες της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ., συνέχιζε ασταμάτητα τον διασυρμό της χώρας μας, με τον γκάγκστερ της
GOLDMAN SACHS, τον οποίο διόρισε διαχειριστή του δημόσιου χρέους, τον Φεβρουάριο 2010.!!!! ΝΑΙ γαμώ τη φάρα του. ΝΑΙ!!! Δεν πάει άλλο και να λέμε τις αλητείες του και τις εν δυνάμει ληστείες, με το πραγματικό όνομά τους.
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ !!!!! Ο διάσημος χατζηπαπάρας του ALTER και οι συν αυτόν ανύπαρκτοι και εικονικοί .....οικονομικοί μαλακιστές, ανακάλυψαν αργά (γιατί εκτός από μισθοφόροι απατεώνες, είναι και διανοητικά καθυστερημένοι), ανακάλυψε το αυγό του Κολόμπο και του Κωστέτσου χωρίς μπουνιά στο μάτι.
ΤΙ ΕΙΠΕ, ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ????
ΟΤΙ, ο Τζέφρι έκανε υπουργικό συμβούλιο και συνέστησε στους μαλακισμένους και στις μαλακισμένες του, να μη μιλούν για την Ελληνική Οικονομία, γιατί κάνουν .....κακό!!!! ΝΑΙ,Τζέφρι σπίκινγκ τάδε.....
ΟΤΙ, όλοι ψάχνονται στο .....ΠΑΣΟΚ και όλους στο ΠΑΣΟΚ τους ψαχουλεύει το .....ΔΝΤ, για να βρεθεί επιτέλους το βαθύ λαρύγγι, το οποίο και λέει τα κακά πράματα για την Ελληνική Οικονομία και .....στριμώχνεται ο Τζέφρις με τα σηκωμένα
spreads!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΠ' ΑΥΤΑ, ή ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ?????
Εδώ, ξαναδείχνουμε τους τρεις βασικούς υπαίτιους και συμπληρώνουμε τη φερστ λίστα με την Μπιρμπίλω, γιατί είναι για τον Τζέφρι, κάτι πολύ περισσότερο από μια ανίκανη υπουργίνα της νάϋλον οικολογίας και πρασινάδας. Οι λοιποί εγκαστρίμυθοι του Υπουργικού συμβουλίου, που επίσης μιλάνε βλακωδώς, απλά είναι αναμεταδότες παλιάς τεχνολογίας και απλά το κάνουν για γλύψιμο και εξυπηρέτησε του γκαγκάδος αρχηγού τους!!!
ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου