Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ "ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΤΟΎΝΙΑΣ"

ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ "ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΤΟΥΝΙΑΣ"Από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης αθωώθηκαν οι εκδότες, οι δημοσιογράφοι και ο πολίτης

Πολλοί ήταν οι πολίτες που έσπευσαν σήμερα στα δικαστήρια της Κατερίνης, για να συμπαρασταθούν στους δικαζόμενους εκδότες και δημοσιογράφους.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης ύστερα από πολύωρη ακροαματική διαδικασία αθώωσε τους δημοσιογράφους και τους εκδότες (δίκη της "Πετούνιας"), οι οποίοι εκατηγορούντο από δημοτικούς άρχοντες ότι τους συκοφάντησαν και τους εξύβρισαν.

Η αθωωτική απόφαση είναι απάντηση σε όσα έχουν γραφεί, σε όσα έχουν ειπωθεί και σε όσα έχουν ισχυρισθεί και οι δύο πλευρές. Από τη δική μας πλευρά δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα παρά μόνο να διατηρήσουμε το δικαίωμα στη μνήμη για το πώς βλέπουν τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη ελάχιστοι δημοκρατικοί άντρες.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Και ο Θόδωρος Καρακούρης συμπληρώνει με σχόλιο που έστειλε και σε μένα:
ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Απέδειξαν ότι έχουν μεγάλα κόκαλα, όπως λένε και οι ΠΟΝΤΙΟΙ
Λέτε στο μπλοκ Πιέριοι ότι

Από τη δική μας πλευρά δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα παρά μόνο να διατηρήσουμε το δικαίωμα στη μνήμη για το πώς βλέπουν τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη ελάχιστοι δημοκρατικοί άντρες.

Τι θα πει αυτό. Δεν μπορΩ να το καταλάβΩ.
Αφήστε τις μνήμες και ελάτε να σΩσουμε τα βουνά Ολυμπο, Πιέρια και τον Τίταρο που κινδυνεύουν.....
Μόνος μου θα με πάρει περισσότερο χρόνο....

Και κάτι ακόμα. Συγχαρητήρια στους Δικηγόρους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου