Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ....ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΗΝΕΚΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ!!!!

comodo
Εμείς δεν είμαστε απ' αυτούς κι από εκείνους που αφήνουν να αιωρούνται μικροσωματίδια υπαινιγμών και να καταπίπτουν καταγής και στο πάτωμα κορμιά κάθιδρα και μουσκεμένα.
Εισβάλαμε στον ΑΝΤ1 και συνεντεύξαμε τον Άδωνις και λύσαμε τα μυστήρια όλα. Για να μη εκτροχιαστούμε του θέματος, για το χαμόγελο της Τζοκόντας και για τον κώδικα ΝταΒίτζη θα εξηγηθούμε άλλη φορά. Οπότες εδώ και ενθάδε, πάμε κατ' ευθείαν στα βαρυσήμαντα και αποκλειστικά μας:
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Είναι αληθές κυρ-Άδωνι, ότι εσύ κατατρόμαξες και κατατρόπωσες τον Καρατζαφέρη και δεν τον αφήκες να προσλάβει την υποψηφιότης ΨιΨινάκη και πως τα κατάφερες ρε π;;;;;;;;;;;;;;
ΑΔΩΝΙΣ: Βεβαίως είναι πολύ απλό. Όταν το πληροφορήθηκα, λέω στον πρόεδρο: "Πρόεδρε, αρκετοί πούστηδες μαζευτήκαμε στο ΛΑ.Ο.Σ. Νιώθω πολύ σριμόκωλα, κι αν έρθει κι ο ΨιΨινάκης αναχωρώ προς άγνωστη Νέα Δημοκρατία. ή αυτός ή εγώ". Έκλασε πατάτες ο Πρόεδρος και έκλεισε το θέμα εκεί. Δε με ξέρεις καλά εμένα.... Άμα συγχυστώ, γίνομαι μεγάλη........
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Εκτός από "Μπουμπούκος", αληθεύει ότι για τη κα Μανωλάδου είσαι και "Κερατούκλης"???
ΑΔΩΝΙΣ: Δεν κατάλαβα την ερώτηξη και το υπονοούμενο... Για όλη την Ελλάδα με κοπιράϊτ και CE και 5ετή εγγύηση. Εγώ πάντα και ανέκαθεν ήμουν μεγάλος κερατούκλης.... Άλλωστε, πάντα ήμουν θαυμαστής του ωραίου ....φίλου. Με την κα Μανωλάδου είμαστε σε πλήρη σύμπλευση και αρμόνιο και έχουμε μάθει να μοιραζόμεθα τα πάντα!!!!
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Ξέρεις Άδωνις;;; Οι κακές γλώσσες του Διηνέκη, σε καταγγέλουσι, πως τάχατες και μαθές δεν αντέχεις τις ζήλιες σου και φθονείς τη κα Μανωλάδου και πως δήθεν είσαι δεμένος και φιμωμένος στο ροζ βρακί της..... Ομολογείς??????
ΑΔΩΝΙΣ: Ώωωωω, του ψεύδους το κορύφωμα. Δεν τη ζήλεψα τόσα χρόνια που το κάνει και χορεύει... Τώρα θα ζηλέψω??? ΧΑ, ας γελάσω δις ΧΑ-ΧΑ. Σας προανέφερα, ότι με τη κα Μανωλάδου μοιραζόμαστε τα πάντα. Κατ' αρχήν έρχομαι για τον χορευτή... Είναι ολοφάνερο, ότι τη κα Μανωλάδου, τη βλέπω και τη θαυμάζω περισσότερο στο σπίτι, όταν είναι ξαπλωμένη στο δικό της κρεβάτι.... Εδώ θαυμάζω τον παρτενέρ όταν με το ταλέντο του ξεδιπλώνει το ροζ στριγκάκι της καλλιτέχνιδος Μανωλάδου....
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Εσάς θα σας δούμε καμιά φορά στη πίστα, να χορεύετε με στριγκάκι και παρτενέρ?????
ΑΔΩΝΙΣ: Έχουμε καιρό..... Θα δούμε..... Στη πολιτική τίποτα δεν αποκλείεται, και με τον Καρατζαφέρη αρχηγό, έχουμε δείξει, ότι ξέρουμε από χορό.
=====================================
Άδωνις, έτσι και με διαψεύσεις, δεν θα σου ξαναπάρω συνέντευξη!!!!
........Όσο για τις εκλογές του Οκτωβρίου και την αιφνιδιαστική απόφασή του, τελικά να αρνηθεί στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, ευγενικά, την κάθοδό του στις εκλογές, τόνισε χαρακτηριστικά:
ΨΙΝΑΚΗΣ: «Ο Μπουμπούκος μου τα έκανε ΣΥΡΙΖΑ. Όταν μου έκανε την πρόταση ο κ. Kαρατζαφέρης, ο Άδωνις έγινε μπαρούτι. Είπε «αν τον πάρετε αυτόν, φεύγω». Οπότε πήρα τον (π…..) από μόνος μου. Μετάνιωσα που δεν πήγα στη Βουλή, γιατί και εκεί, μη νομίζετε, ένα μπουρδέλο είναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου