Τρίτη 6 Απριλίου 2010

ΟΥΤΕ ΚΑΤΣΙΚΙ, ΜΗΤΕ ΑΡΝΙ. ΟΥΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ. ΜΕ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΠΛΗΣΤΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ.

Τα ιατρικά ανακοινωθέντα των κατεστραμμένων νοσοκομείων του ΕΣΥ, ήσαν σαφέστατα και κατηγορηματικά:
Ο αποτυχημένος υπουργός πριμοδότησης των εργοδοτών βιομηχάνων, καταβρόχθησε ο λιγούρης, τα ΜΠΟΝΟΥΣ που προόριζε για να ξεγελάσει τους συνταξιούχους του μέλλοντος με άδηλο μέλλον, κι αυτά καθό αχώνευτα, άρχισαν να εντεροανακατεύονται στα εντόσθιά του και να του προκαλούν ιλιγγιώδεις ταχύτητες στις βρομερές κλανιές του.
Ασυνήθιστος στις εκπλήξεις ο Λοβέρδας, ταράχθηκε και μέσα στα σκοτάδια της κυβέρνησής του, άρχισε να ψαχουλεύει, μπας και βρει Νοσοκομείο και γιατρούς χωρίς φακελάκι, γιατί είχε μόνο χοντρά μαζί και στο πανταλόνι.
Τώρα, να είσαι παραμορφωμένος και υπουργός του Τζέφρι και να μη σκαμπάζεις, ότι οι αξονικοί τομογράφοι των δημόσιων νοσοκομείων έχουν τις λυχνίες καμένες, είναι σοβαρό και κατακριτέο Με τη κοινή λογική να το πας, έπρεπε να λογαριάσει, ότι ήταν γνωστό στους πάντες, ότι οι ιδιώτες ιδιοκτήτες αξονικού, έχουν τον τρόπο τους να βγάζουν μεροκάματο, βρέξει-χιονίσει., ενώ του δημοσίου κείτονται χαμέ αναισθήτως και ξεροί και μαραμένοι.
Κι είναι δυο φορές κόπανος, γιατί έφαγε τα μπόνους παραμονής στην εργασία, καθήν στιγμή και ώρα εκκρεμούσε η τοποθέτηση των νέων Διοικητών νοσοκομείων.
Κι είναι και τσιγκούνης, γιατί, θα μπορούσε να διαθέσει 200-300 ευρά απ' τη κωλοτσέπη του και να πληρώσει τον ιδιώτη, για μια καλή αξονική. Τίποτα. Λες και μαζεύει τα προικώα του για τέλεση εβραϊκού γάμου.
Τέλος, και αφού τα Μπόνους βάραιναν και παρενοχλούσαν άνω και κάτω κοιλία, πήρε τη μεγάλη απόφαση να καταφύγει στη διαμεσολάβηση του Νοσοκομείου Νίμιτς, όπου και ο ιδιόκτητος γιατρός του, του οποίου το φακέλωμα, πάντα το εμπιστευόταν.
Αν και οι οφθαλμοί του επέστρεψαν εκ του αναποδογυρίσματος, ο Λοβέρδος δεν έκανε καμιά δήλωση, για το τι θα κάνει τα Μπόνους των υποψήφιων συνταξιούχων, όταν με το καλό του τα βγάλουν από τη κοιλιά.
Αν είναι να πάνε του σκασμού από μπόνους, εγώ λέω να τους τα δώσουμε να σκάσουν, να σωθούμε όλοι. Να δώσουμε και του Μητσοτάκη, για να μη κουράζεται με εαρινές και θερινές παρεμβάσεις σωτηρίας των απογόνων του.
Και να φύγουν.... Να πάνε αλλού......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου