Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΙΝΑΣ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ E-MAIL - ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΜΠΑΤΖΕΛΩ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ, ΤΑ......

.....ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ...
ΧΑ - ΧΑΧΑ - ΧΑΧΑΧΑ -ΧΑ
Έλαβα κι εγώ, όπως ένας ολόκληρος στρατός αφηρημένων bloggers, το παρακάτω ξεφτιλισμένο<ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ>> και τις δύο βλακωδέστατες υπουργικές φωτογραφίες της ξεχειλίζουσας από ανοησία υπουργίνας Μπατζελή με τους κολλητούς κολαούζους της.
Όπως βλέπετε, μας δίνει φωτογραφίες με το ...πολυτελές λαμπραντοράκι και μας λέει, ότι υιοθετεί κάποιο ....δυστυχισμένο αδέσποτο!!!!!
Στο τέλος, όλους τους εμπνευστές, τους έχει συνεπάρει η ομαδική μαλακία τους, ξεχνιούνται, γιατί συνήθισαν να μας θεωρούν λαό κάφρων και μας ξερνούν δια στόματος της ωραιοπαθούς Μπατζέλως:
τα ζώα συντροφιάς (((!!!!!!!!!!!!!!!))) αποτελεί δείγμα πολιτισμού αλλά και πράξη κοινωνικής ευθύνης......>>....
ΝΑΙ.... ΝΑΙ.... Σε δέκα αράδες ηλιθιότητας, το υιοθετημένο α
δέσποτο (που εμείς βλέπουμε ότι είναι εκρού λαμπραντόρ) έγινε (επιτέλους) ζώον συντροφιάς....... ΑΝΤΕ γ-------------
================================

Από Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος
pesydap@gmail.com>
Προς
"ΤΣΙΩΡΟΥ ΒΙΚΥ (ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ tsiorou@otenet.gr>.......
>>>>>......Προς
"avragioz.blogspot avragioz@gmail.com>,................

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κατερίνα Μπατζελή υιοθετεί τα αδέσποτα

Με την συμβολική και ουσιαστική ταυτόχρονα κίνηση υιοθεσίας ενός μικρού αδέσποτου σκύλου, από την ίδια και την οικογένειά της, η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, εξέφρασε με τον καλύτερο τρόπο την σταθερή βούλησή της να ενισχύσει και να θωρακίσει τις προσπάθειες για περίθαλψη και φροντίδα των αδέσποτων.

Αφορμή στάθηκε η επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΠΕΣΥΔΑΠ, που μετέφερε το αδέσποτο ζώο στο υπουργείο, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γρηγόρη Γουρδομιχάλη. Ο πρόεδρος για μια ακόμη φορά έθεσε στην υπουργό την επιτακτική ανάγκη να χρηματοδοτηθεί το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψη Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ) που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο, λόγω του ότι δεν έχει αποδοθεί ακόμα η προβλεπόμενη χρηματοδότηση από το νόμο 3170/2003.

Η κ. Μπατζελή δήλωσε ότι κατανοεί τα προβλήματα και ότι έχει δώσει συγκεκριμένες εντολές για την άμεση υπέρβασή τους. Η υπουργός ζήτησε από τον πρόεδρο του ΠΕΣΥΔΑΠ πίστωση χρόνου, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διεργασίες. Απαίτησε όμως σε κάθε περίπτωση να μην κλείσει το ΔΙΚΕΠΑΖ και να συνεχίσει να παρέχει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που μέχρι τώρα έχει καταγράψει στον τομέα της περίθαλψης των αδέσποτων ζώων.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικαστικών της υιοθεσίας και της παραλαβής του αδέσποτου, η υπουργός δήλωσε: «Η συμπεριφορά μας προς τα ζώα συντροφιάς αποτελεί δείγμα πολιτισμού αλλά και πράξη κοινωνικής ευθύνης. Οι τετράποδοι φίλοι μας δεν είναι παιχνίδι το οποίο απορρίπτουμε όταν το βαρεθούμε. Ως πολιτική ηγεσία θέλουμε να καταδείξουμε πόσο σημαντικό είναι να αντιληφθούμε το πρόβλημα και να φροντίσουμε όλοι ώστε να μειωθεί ο αριθμός των αδέσποτων-εγκατελλειμένων ζώων. Εξαντλώντας τις οικονομικές δυνατότητες που έχουμε στηρίζουμε τη δράση του ΠΕΣΥΔΑΠ και του ΔΙΚΕΠΑΖ καθώς η μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα από οργανωμένους φορείς αφορά την ποιότητα ζωής όλων μας».

================================

με εκτίμηση,
Μπανούσης Δημήτρης
Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης
τηλ. επικοινωνίας: 210-4015451, 6934748372
>>
================================
Καλά ρε αναπτυξιακέ μηχανικέ, η ΠΕΣΥΔΑΠ και η ΔΙΚΕΠΑΖ, γραφεία πραπαγάνδας της Μπατζελή είναι?????
Ρε δεν πάτε να κάνετε καμιά άλλη δουλειά????? Σας έχω δώσει δικαίωμα να με δουλεύετε?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου