Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΟΙ??? ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕ??? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ???

ΕΝΩ Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ... ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ "ΞΑΝΑ-ΒΟΛΕΨΕ" Ο ΜΠΕΖΑΣ!!!
Γράφει ο Βαγγέλης Αναστασίου από το "Ράδιο-Ηγουμενίτσα"

Βουίζει ο τόπος για την προκλητική ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ. της ΟΛΗΓ Α.Ε. με την οποία μετατάσετε η Αθηνά Καρβούνη - Μπέζα, από το Υπουργείο Οικονομίας στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Πρώτα βρήσκεται έναν Βουλευτή και τον παντρεύεστε, "δουλεύετε" στο Πολιτικό του γραφείο για 2 χρόνια. Αμέσως οταν περάσουν τα 2 χρόνια, αυτόματα αποκτάτε το δικαίωμα για μόνημη θέση στο Δημόσιο. Έτσι, βάζετε τον Άντρα σας τον Βουλευτή να σας διορίσει μόνημη στο Δημόσιο. Για παράδειγμα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς!Από εκεί βάζετε ξανά τον Άντρα σας να σας μετατάξει, για παράδειγμα, στο Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών στο οποίο είναι, για παράδειγμα, Υφυπουργός. Αυτό ήταν. Τι και εάν η εργασία σας είναι στην Αθήνα;Εσείς συνεχίζεται να κατοικείται στην Ηγουμενίτσα. Αλλωστε αρμόδιος να σας ελέγχει είναι ο σύζηγος.Τώρα έαν αλλάξει η Κυβέρνηση και ο άντρας σας απομακρυνθεί από το Υπουργείο στο οποίο εργάζεστε, μην χολοσκάτε! Βάζετε ξανά τον άντρα σας να σας μετατάξει στην Πόλη όπου ζείτε, για παράδειγμα στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αφού είστε τυχερή και δεν έχει αλλάξει η Διοίκηση και το Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας. Απλό δεν είναι;Ισως η μόνη δυσκολία είναι στο που να βρείς να καλοπαντρευτής ένας Υπουργό.

ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΛΗΓ
Τα μέλη του Δ.Σ. θα έπρεπε προ μηνών, αφού είναι διορισμένα με …κομματικά κριτήρια, να είχαν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους. Δεν το έκαναν. Δικό τους το πρόβλημα, κυρίως το κοινωνικό. Όμως η Προϊσταμένη Αρχή τους, τους έχει αφαιρέσει αρμοδιότητες για αποφάσεις που επηρεάζουν την λειτουργία της Α.Ε. Γνωρίζουν λοιπόν τα μέλη του Δ.Σ. πως η …μετάταξη ενός υπαλλήλου γεννά δικαίωμα κατάληψης μόνιμης οργανικής θέσης; Που σημαίνει ουσιαστική πρόληψη μόνιμου προσωπικού χωρίς τη διαδικασία του ΑΣΕΠ ή της 6μηνης δοκιμασίας;
Δηλαδή, με λίγα λόγια πρόκειται για… παράνομη απόφαση;
Είναι απαραίτητη λοιπόν η παρέμβαση της Εισαγγελικής Αρχής.
Άραγε ποιος ή ποιοι θα πληρώσουν τη… νύφη;

1 σχόλιο:

 1. Ο Μπέζας κατέθεσε αγωγή εναντίον του Β. Αναστασίου,αλλά δεν απαντά επί της ουσίας για την μετάταξη της συζύγου του !!!


  Αγωγή για ηθική βλάβη, κατέθεσε εναντίον του δημοσιογράφου Βαγγέλη Αναστασίου, ο πρώην Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αντώνης Μπέζας.

  Ο κ. Μπέζας προσέφυγε στην δικαιοσύνη για το δημοσιεύμα που αφορά την μετάταξη της συζύγου.

  Στην ανακοίνωση που απέστειλε όμως στα ΜΜΕ της Ηπείρου, δεν λέει απολύτως τίποτε για την..."ταμπακιέρα".

  Έγινε ή όχι η μετάταξη αυτή;

  Με ποιά κριτήρια;

  Μπορεί ένα Δ.Σ που έχει διορισθεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση να παίρνει τέτοιες αποφάσεις;

  H μετάταξη της γεννά δικαίωμα κατάληψης μόνιμης οργανικής θέσης,που σημαίνει ουσιαστική πρόληψη μόνιμου προσωπικού χωρίς τη διαδικασία του ΑΣΕΠ ή της 6μηνης δοκιμασίας;

  Αντι λοιπόν να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις,ο κ. Μπέζας έκανε την παρακάτω δήλωση:
  «Πιστεύω ότι στη Δημοκρατία ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει και να ισχυρίζεται κάθε τι το αντίθετο προς τις δικές μου σκέψεις και απόψεις.Οι αποδιδόμενοι όμως στο πρόσωπό μου, ακόμη και μετά τις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, προσβλητικοί και απέχοντες της αλήθειας ισχυρισμοί, η εμπάθεια, οι υπαινιγμοί και οι χαρακτηρισμοί των εντύπων και των μέσων γενικότερα της εταιρείας «Α. Αναστασίου και Σία Ε.Ε. Ραδιοτηλεοπτικές, Διαφημιστικές και Εκδοτικές Επιχειρήσεις», συνθέτουν ένα πλέγμα ηθικής και κοινωνικής απαξίας, που εντελώς αδικαιολόγητα πλήττει τη θέση μου στη θεσπρωτική κοινωνία και την παρουσία και δράση μου ως πολιτικού και επαγγελματία.
  Τα δημοσιεύματα και οι αναφορές των συγκεκριμένων μέσων είναι αντίθετα προς τα ήθη του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, καταπατούν την αλήθεια και τη δημοσιογραφική δεοντολογία και υπερβαίνουν κατά πολύ τα όρια της ανοχής που τα δημόσια πρόσωπα οφείλουν να επιδεικνύουν εξαιτίας της παρουσίας τους στο δημόσιο βίο.
  Ταυτόχρονα, η γενικότερη δυσφημιστική και διαστρεβλωτική δραστηριότητά τους, υποβαθμίζει το επίπεδο της δημοσιογραφίας στο νομό, συνιστά τροχοπέδη στην πορεία της Θεσπρωτίας προς το μέλλον και αποτελεί ανοικτή πληγή στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος σε τοπικό επίπεδο.
  Για αυτούς και μόνο τους λόγους και προκειμένου να αποκαλυφθούν και οι τυχόν πίσω από τη συγκεκριμένη εταιρεία κρυπτόμενοι, κατέθεσα σήμερα αγωγή εναντίον της για ηθική βλάβη.
  Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη αποτελεί δικαίωμα κάθε ανθρώπου, που προσπαθεί με εντιμότητα να επιτελέσει το καθήκον του, που ενδιαφέρεται για το αύριο του τόπου του ενώ ταυτόχρονα συκοφαντείται σκόπιμα και στοχοποιείται για να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες.
  Είμαι βέβαιος ότι η αλήθεια θα λάμψει και η όλη λασπολογία θα καταρρεύσει γιατί υπάρχει η Δικαιοσύνη ».

  ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΛΩΣΕ:
  Β.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: "ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ κ. ΜΠΕΖΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ? ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΗΝ Α. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ BLOG: 892fm.blogspot.com?
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ "ΗΘΙΚΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ" ΤΗΝ Α.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ? ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ? scripta mane - Ακόμα και εάν είναι Email!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή