Κυριακή, 11 Απριλίου 2010

ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: ΕΓΙΝΑΝ ....ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΠΛΑΚΩΜΑΤΑ

Μπένι-Θέμος στα χαρακώματα.....

Ανάβουν τα αίματα στη σύγκρουση Βενιζέλου-Αναστασιάδη. "Μπένι" και Θέμος είναι πληθωρικοί σε όλα τους και ήταν ζήτημα ημερών,η σύγκρουση να αγριέψει. Ο υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε ότι καταθέτει αγωγή εναντίον του ραδιοφωνικού σταθμού ΘΕΜΑ 9,89 ,του Θέμου Αναστασιάδη αλλά και του στρατιωτικού συντάκτη Μάκη Πολλάτου,για σχόλια που έγιναν σε δύο εκπομπές του Θέμου,σχετικά με τη σύμβαση που υπέγραψε ο Βενιζέλος για τα ναυπηγεία και τα υποβρύχια.

Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν αναφερθεί στις καταγγελίες που έγιναν στη Γερμανία για μίζες σε έλληνες αξιωματούχους ,για το πρόγραμμα των ναυπηγείων. Οι μίζες ,σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες δίνονταν μέσω της εταιρείας Ferrostaal. Η κριτική που ασκήθηκε στον Μπένι είχε να κάνει με το αν γνώριζε ή δεν γνώριζε τις καταγγελίες πριν υπογραφεί η σύμβαση και τέλος πάντων αναρωτήθηκαν γιατί μετά από την υπογραφή της συμφωνίας έστειλε επιστολή στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,με την οποία ζητούσε δικαστική συνδρομή από τη Γερμανία.

Ο Βενιζέλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε -η οποία θυμίζει περισσότερο κείμενο αγωγής- υποστηρίζει ότι οι όποιες καταγγελίες έγιναν μετά από την υπογραφή της συμφωνίας και πως έτσι και αλλιώς η μία υπόθεση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την άλλη. Και γιατί δεν βγαίνεις να τα πεις στην εκπομπή του Θέμου ,υπουργέ μου αλλά προτιμάς τα τραβήγματα στα δικαστήρια; Για σκέψου το,καλύτερα δεν είναι;

Αναρτήθηκε απο ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου