Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΦΥΤΩΝ, ΚΑΠΡΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΟΥ??? ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΧΕΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΣ!!!

Από τη Δευτέρα μέχρι και σήμερα, βιώνουμε ένα πολύ, μα πάρα πολύ περίεργο αλληλοχάσημο, μεταξύ του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σ.ΜΕ.Χ.Α.) και του εγκάθετου των Εβραιων Αθηνών, στο Χρηματιστήριο (Ε.Χ.Α.Ε.) Σπύρου Καπράλου.
Εκτοξεύονται διάφοροι νερόβραστοι λεονταρισμοί, με πιο αιχμηρούς, αυτούς που λέγονται από τον Καπράλο.

Υπενθυμίζω ότι ο Σπύρος Καπράλος, είναι και Πρόεδρος της "Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Σήμερα η αποβλάκωσή μου ολοκληρώθηκε με όλα τα ΜΜΕ, να μου προβάλουν (....και προβάρουν?????????) τον Καπράλο μαζί με τον Ισίδωρο Κούβελο, να σουλατσάρουν με ένα τσούρμο κολαούζους στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, και
δεν ξέρω άλλους πόσους "δημοσιογράφους", για να ενημερώσουν το Πανελλήνιο:
1.-- ότι μας ....απελευθερώνουν το Καλλιμάρμαρο (το οποίο ένας αρχιμαλάκας της κουστωδίας των γλιφτών, χαρακτήρισε κοιτίδα του ....Ολυμπισμού!!!) και μας το ξεκλειδώνουν, για να μπαίνουν οι Αθηναίοι Αλβανοί, να κάνουν το κολατσιό
τους και τα υπόλοιπα, ένεκα ανάγκης.
2.-- ότι θα αρχίσουν να μας εκπαιδεύουν στο ολυμπιακό ιδεώδες, για να αναβαθμιστούν οι γνώσεις μας και εν γένει η ολυμπιακή καλλιέργεια και το πότισμα επίσης.
Άαααα.... Να μη ξεχάσω. Θα θυμάστε βέβαια, ότι ο Ισίδωρος και Κούβελος συνάμα, είναι και άντρας της Ντόρας (άρα γαμπρός του Μητσοτάκη), είναι και πρόεδρος άγνωστου αριθμού αθλητ
ικών Ομοσπονδιών, είναι και Πρόεδρος (λέει) της Διεθνούς ....Ολυμπιακής Ακαδημίας και εν γένει, είναι όπου δει Πρόεδρος και παράγοντας από κούνια.
Οι καιροί όμως είναι παμπόνηροι και περίεργοι.
>>>>> Η κυβέρνηση του Τζέφρι γενικά, είναι σε κατάσταση μόνιμου χαροπαλέματος, σε σημείο να προσφέρονται 2.619 ηγετίσκοι, και να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους, για να μπουν σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας της μάσας υπό τον Τζέφρι.
>>>>> Οι Δημοτικοί και Νομαρχιακού αρχόντοι είναι και αυτοί σε μια γενική ανυποληψία, με πάμπολα χρηματικά ελλείμματα, σκάνδαλα υπεξαιρέσεων και άλλα τόσα φτερουγισμένα προς άγνωστη κατεύθυνση χρηματικά αποθέματα και για τις μίζες τους, εγώ βρίσκομαι στο "δεν γνωρίζω δεν απαντώ".
>>>>> Επίσης, οι Δημοτικοί και Νομαρχιακοί αρχόντοι, με τη βοήθεια των φιλικών στο περιβάλλον τους εργολάβων, λόγω των επικείμενων εκλογών, έχουν ξηλώσει τόσες πλάκες πεζοδρομίων, που αν τις βάλεις στη σειρά θα κάνεις τον γύρο του κόσμου και έχουν ανοίξει τόσα χαντάκια, που φτάνουν και περισσεύουν για Μουσουλμανικό νεκροταφείο.
Μέσα σε τόσο αυτοδιοικούμενο οργασμό, μου μπαίνει ξανά πρόωρα το μαμούνι στο εγκεφαλικό και λέω:
Μπας ρε Καπραλοκούβελε, προβάρετε κι εσείς κοστούμι για κουβέρνο στο εβραίικο των Αθηνών???????
Μπας ρε Καπραλοκούβελε, προβάλετε κοστούμι Δημάρχου Αθηναίων ή Υπερνομάρχη?????
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το καπραλοκουβελάκι σας χτενίζεται?????
ΧΑ... ΧΑ-ΧΑ..... ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ...... ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ......... ΧΑ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου