Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΒΙΛΕΣ ΣΤΗ ΦΤΕΡΗ!!!!!

Ο αναγνώστης Θόδωρος Καρακούρης έστειλε τη παρακάτω καταγγελία:
"Παρ' όλο που επανειλημμένα τα προηγούμενα χρόνια βούιξε ο Τύπος και γενικότερα όλα τα μέσα ενημέρωσης, ότι στην Φτέρη Πιερίας χτίζονται ΒΙΛΕΣ χωρίς οικοδομικές άδειες, και μάλιστα ότι η μια απ' αυτές ανήκει στον Νομάρχη Πιερίας, καμιάς ελεγκτικής αρχής δεν ίδρωσε το αυτί.
Πάνω από 150 ΒΙΛΕΣ κτίστηκαν παράνομα και καθημερινά αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός τους, μιας και (αυτοί που κτίζουν) δεν χρειάζονται άδεια οικοδομής!!!
Μήπως θα έπρεπε ο κ. Εισαγγελεύς να ρωτήσει γι' αυτό το γεγονός, που αποτελεί Παγκόσμια πρωτοτυπία και παρανομία, τον Νομάρχη κ. Παπαστεργίου (να του πει) τι συμβαίνει???
Επίσης τα Λύματα αυτού του παράνομου οικισμού των οικονομικά κρατούντων που καταλήγουν???
Μήπως στο Φράγμα της Μόρνας, που το νερό της θα το πιει η Β. Πιερία???
Κατά τα άλλα όλα είναι Νόμιμα και ωραία.
Σημειωτέον, ότι δεν είναι Χωριό. Είναι μια έκταση πανέμορφη, καθαρά δασική, στο παλιό και εγκαταλειμμένο χωριό της Φτέρης, όπου μερικοί επιτήδειοι, με την ανοχή της Δ/νσης Δασών,
που σκανδαλωδώς κλείνει τα μάτια, όταν εκχερσώνουν Πεύκα και χτίζουν Βίλες σε περιοχή χαρακτηρισμένη ως Πυρόπληκτη!!!
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.....
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ????"
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΚΟΥΡΗΣ

"ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΜΙΚΡΟ, ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ, ΟΔΗΓΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (JEEP) ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ.
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒIΛΑ ή ΕΞΟΧΙΚΟ - ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΝΑΤΟΥΡΑ 2000).
ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΟΜΩΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ 200, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΟΡΟΦΑ ή ΜΟΝΟΟΡΟΦΑ ΚΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΒΙΛΑΣ - ΜΕ ΠΕΤΡΑ κ.τ.λ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΠΙΤΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..... Η ΦΤΕΡΗ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 50 χιλ. περιπου. ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΟ -ΒΕΛΒΕΝΤΟ- ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ, ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ, ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΦΙΛΕΤΑ.... ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΔΑΣΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου