Σάββατο 3 Απριλίου 2010

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ?????

Πέρα από τη μικρή διόρθωση του τίτλου, όπου αντικατέστησα τη φράση "ΠΟΣΟ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΣΤΕ" με τη σωστή για σεμινάριο Χάρβαρντ "ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΤΕ", το μάθημα και το έντυπο σεμιναρίου είναι αυθεντικά και μου τα έστειλε ευγενώς, ο φίλος Κυριάκος.
Και μ' έτρωγε η περιέργεια, αυτή που σκοτώνει και γάτα. Και με κυρίευσε το άγχος......
Είναι δυνατόν, να αναμειχθεί, η Μάργαρετ, ο Νίκος, ο βλαμμένος θείος κι ο ίδιος ο εβραιογκαγκάς πρωθυπουργός, να κουβαλούν "δωρεάν" ολόκληρον Χαρβαρντίστα και προφέσορα, για να διδάξει τον στρατό του Τζέφρι, τη στιγμή που ο καθείς κι η καθεμιά τους, οξόν από εξώγαμα, διαθέτουν τουλάχιστον από 4 μεταπτυχιακά, κι εγώ, για άλλη μια φορά να χάνομαι στο σκότος μου????
Κυριάκο, σε υπερευχαριστώ.... Έχω συγκλονιστεί και δηλώνω πλέον Τζεφρικός της φανατίλας. Επιτέλους ήταν αυτό που μας έλειπε και από Τρίτη τα σπρεντς θα κρημνιστούν στα Τάρταρα. Τέτοια ευφυΐα, δεν τη περίμενα από τον Τζέφρι. Θα πρέπει να με μισούσε πάρα πολύ, για να μου το κάνει αυτό....
ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ Τ' ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.
Ούτε αντιγραφή δεν τους άφησε να κάνουν τους υπουργούς του Τζέφρι!!!!! Τόση, κι άλλη τόση αυστηρότης. Στο κάτωθι, τους δίνει και την απάντηση, γιατί έπρεπε να προλάβει ο καθένας τους, από μια σύσκεψη στο υπουργείο του.
Ζορίστηκα, δε λέω. Και τι να προλάβουμε να σκεφθούμε απ' εδώ και πέρα???
Το πότε θα τους ξαναβαθμολογήσει ο Πάγκαλος????
Κι αν αποθάνει ο Παπούλιας και μετακομίσει ο Πάγκαλος στη προεδρία της ξευτίλας????
Το πως θα πληρώσει τα έξοδά του ο Χαρβαντίστας, αφού καθώς μας λέγει ο ψεύτης Παπακωνσταντίνου, δεν θα τα πληρώσουμε εμείς????
Το αν θα πρέπει να αναβαθμίσει τα υπουργεία, σε Πρωθυπουργεία, για να τιθασεύσει τον πληθωρισμό των ηγετών????
Ευτυχώς που κυκλοφορούν ακόμα, πολλές ελεύθερες υπεράκτιες εταιρείες και θα βρεθεί λύση, αν όχι απ' τον Παπακωνσταντίνου, τότενες, απ' τη Κατσέλη, μη πω κι απ' τον υπερβάλλοντα ζήλο της Μπατζέλως ή της Μπιρμπίλως....
Τυχερούληδες και συνέλληνες!!!!! Πάλι θα περισωθείτε από τη παραμόσφωση της μόρφωσης των ηγετών της νάϋλον πρασινάδας μας!!!!!!!
===============================================
Και για να μη χανόμαστε στο τίποτα, με την ευκαιρία, διαβάστε και την ανάρτηση του Κυριάκου:

«ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΟΥ»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Απίστευτος και ανεκδιήγητος πολιτικός τσαρλατανισμός με εμπνευστή και ενορχηστρωτή το πρώτο βιολί του θιάσου.

Ήταν όμως και σαφέστατο δείγμα γραφής των προτεραιοτήτων της παρέας των ανικάνων που διαφεντεύουν τον τόπο μας.


γράφει ο Reporto

Μεγάλη Δευτέρα: φόνοι παντού. Ληστείες τσακίζουν απ άκρου σ άκρον τη χώρα, οι βόμβες των τρομοκρατών σπέρνουν το θάνατο, τα spreads «επιβραβεύουν» τον ταξιδιάρη πρωθυπουργό εκτινασσόμενα στα ύψη, παντού χαλασμός, η αποδιοργάνωση βασιλεύει.…

Κι αυτός…
Αυτός ο απίστευτος άνθρωπος…
Ο πλέον επικίνδυνος πρωθυπουργεύων που έχει γνωρίσει ποτέ χώρα σ αυτόν τον πλανήτη…
Αποφάσισε πως ήταν η πλέον κατάλληλη μέρα ν ασχοληθεί με την ταχύρυθμη εκπαίδευση των υφισταμένων του στην …πολιτική λαμογιά.

Κουβάλησε το φιλαράκι και μέντορά του τον κ. Ρόναλντ Χάϊφετζ (εάν εκ των γνωστών Χαρβαρντοθρεμένων), για υπερεντατικό ιδιαίτερο φροντιστήριο, με κυρίαρχο ζητούμενο την πολιτική εξαπάτηση.

Τι προσπάθησε να εμπεδώσει αυτός ο κύριος στους ανεπίδεκτους???

Προσπάθησε να τους μυήσει στην ικανότητα εξαλλαγής της ουσίας και του περιεχόμενου της πολιτικής εξαπάτησης λέγοντας πως: «όταν ανακάμπτει η οικονομία τα πράγματα δεν επιστρέφουν στην ομαλότητα και γι΄ αυτό θα απαιτηθεί ένα διαφορετικό σχήμα ηγεσίας».

Μ άλλα λόγια τους είπε:
«Καλά τα πήγατε με την επικοινωνιακή καταιγίδα και φορτώσατε στην κοινωνία που δεν ευθύνεται το κόστος διαχείρισης και εξόδου από την κρίση. Όταν η οικονομία ανακάμψει, φροντίστε να κατανείμετε τα κέρδη όχι σ αυτούς που πλήρωσαν για να έρθει η ανάκαμψη, αλλά σ εκείνους που δημιούργησαν την κρίση και ωφελήθηκαν απ αυτή»

Σεμινάριο για «ηγέτες» λοιπόν…
Για ηγέτες στην πολιτική …εξαπάτηση…
Σεμινάριο μεθοδολογικής τεχνογνωσίας στην πολιτική …λαμογιά…
Σεμινάριο για πασοκοθρεμμένους ηγετίσκους…

Διότι ένας ηγέτης αληθινός, σε άλλα πράγματα οφείλει να εντρυφήσει…

Στην πρωτοπορία του ως παράδειγμα ήθους και αυταπάρνησης…
Στην υποδειγματική του στάση την ικανή να εμπνέει και να συνεπαίρνει το λαό…
Στην γεμάτη αυταπάρνηση αυτοθυσία του…
Στην αληθινή σεμνότητά του….
Στην αδιαπραγμάτευτη φιλοπατρία του…
Στην ασυμβίβαστη και χωρίς εκπτώσεις εθνική του περηφάνια…
Στην καθαρή πολιτική του σχέση με το λαό και τους εργαζόμενους…
Στην καλή του σχέση με την παραίτηση και την πολιτική τιμωρία και όχι στον έρωτα με την εξουσιολαγνεία και το πλιάτσικο των αξιών.
Στην αστείρευτη αγάπη του για την πατρίδα του και το λαό της.

Ένας αληθινός ηγέτης δηλαδή, οφείλει να υποτάσσεται και να ορκίζεται, σε όλα εκείνα με τα οποία ουδείς ασχολήθηκε στο Πασοκοφτιαγμένο σεμινάριο για ηγετίσκους της πολιτικής λαμογιάς και της πολιτικής εξαπάτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου