Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΛ (WALL STREET) ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΔΡΑΝΟ ΩΣ ....ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΜΠΑΝΑ!!!!!

Το ξαναείδαμε το έργο του αίσχους.
ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2009:
Η αναξιόπιστη από κάθε άποψη Υπουργός του ψευδοσοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ, Λούκα Κατσέλη, αφού με την υπόλοιπη παρέα του Τζέφρι-Τζορτζ Παπανδρέου των Αθηνών, καταξευτίλισαν τη χώρα με δημόσιες δηλώσεις και δημόσιες παραστάσεις σε διεθνείς οργανισμούς, με τα περί χρεωκοπίας της Ελληνικής Οικονομίας, βγήκε παγανιά στις έδρες των ληστοσυμμοριών που μας καταληστεύουν ανεξέλεγκτα, δήθεν για βοήθεια και ξένες επενδύσεις. Πρόκειται για επανάληψη για πολλοστή φορά, της πιο χυδαίας μορφής ξεπουλήματος της χώρας. Ποιος να μας πάρει στα σοβαρά, μετά από τέτοια ξεβρακώματα?????
Η Υπουργός, προχθές χτύπησε το θλιβερό καμπανάκι της, στη λήξη της συνεδρίασης της
Wall Street, στα πλαίσια της "Ημέρας Ελλάδας". Με την "ευκαιρία" η Λούκα Κατσέλη, με το σάλπισμα της Πανελλήνιας τούρλας από τον Τζέφρι και τους υπαλλήλους των Σιωνιστών κατακτητών, τριγύρισε τις γιάφκες της Bank of America, της Merrill Lynch, της Credit Suisse, της Barclay’s κλπ, και τους ανέπτυξε τα σχέδια της παραπέρα οικονομικής (μόνο?????) υποδούλωσης της χώρας μας.
Βεβαίως και θα τους πληρώσουμε κι από πάνω... Για καλό δεν πήγε.
Ήδη η άσχετη ως υπουργός, συνεχίζει τη πολιτικά αμαρτωλή περιοδεία της και τώρα μάλλον βρίσκεται στις αντίστοιχες γιάφκες του ίδιου οικονομικού σιωνιστικού κατεστημένου και των εφοπλιστών συνεργατών τους.
ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2007:
Το αντίστοιχο Νεοφιλελεύθερο χτύπημα και πήδημα επί Νεοδημοκρατίας, το είχαμε από τον φωστήρα Αλογοσκούφη, όταν αρχές του Νοέμβρη του 2007, πήγε μαζί με τον Καπράλο (του Χρηματιστηρίου Εβραίων Αθηνών) στη
Wall Str για να χτυπήσει το καμπανάκι της δικής του χρεωκοπίας στα οικονομικά της χώρας μας.
Διοργανωτής εκθέσεων των πανελλήνιων φαλιμέντων, είναι η
Capitallink.
Αναρτήθηκε μετά από ειδική ανταπόκριση του ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

1 σχόλιο:

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΤΣΙΦΟΥΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΧΛΕΜΠΗ. ΤΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΤΣΙΛΙΖΕΙΣ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1:
    ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ ΤΩΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ, ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝΩΝ. ΣΤΗ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ, Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. ΚΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΙΠΕΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2:
    Ο ΘΕΟΣ ΚΟΠΑΝΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΣΙΩΝΙΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΤΟΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΒΡΑΙΙΚΗ "ΚΑΤΑΓΩΓΗ" ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3:
    ΣΗΜΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΑΙΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ 2 ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΩ 2 ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΥΣΣΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ. ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή