Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

MASSIMO TARTAGLIA, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ - ΤΟΝ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙ ΤΡΕΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΗΡΩΑ MASSIMO TARTAGLIA, που έσπασε το σάπιο φασιστικό σύστημα της Ιταλίας, στο διεφθαρμένο πρόσωπο του αρχιμαφιόζου Μπερλουσκόνι.
Ήδη το Ιταλικό φασιστικό καθεστώς, με σπασμωδικές κινήσεις, ανακοίνωσε ιατρικό ιστορικό, για να μειώσει τη τεράστια πολιτική σημασία της ηρωικής και γενναίας πράξης του Ταρτάγκλια.
Ακόμα και αληθινά να είναι, τα περί ολιγοήμερης νοσηλείας του Ταρτάγκλια, δείχνει το βρόμικο πρόσωπο του Ιταλικού φασισμού της μαφίας του Μπερλουσκόνι. Με ποιο δικαίωμα δημοσιοποιήθηκαν απόρρητα προσωπικά δεδομένα, ανθρώπου υπό κράτηση?????
Πόσες φορές έχει νοσηλευθεί σε τρελογιατρούς ο Μαφιόζος Μπερλουσκόνι???? Γιατί δεν δημοσιοποιούν τον ιατρικό φάκελο του τρελού Ιταλού Πρωθυπουργού?????
Όποιος κι αν είναι, ότι κι αν έχει κάνει, όπου κι αν ανήκει, ο
Massimo Tartaglia είναι ήρωας και έκανε αυτό που θα ήθελαν να κάνουν εκατομμύρια Ιταλοί, τους οποίους οι νοθείες της Μαφία, τους έχουν δεμένους χειροπόδαρα, στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στον καθημερινό εξευτελισμό. Του βγάζω το καπέλο για το τεράστιο θάρρος του και την αξιοπρέπειά του!!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. Αντε και στα δικα μας.
    Ν' αρχισουμε απο Δραγωνα λετε ή απο Κοκλα;
    Και μετα σειρα οι Παρατηρητηριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή