Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΡΑΓΔΑΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ!!!!! ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ!!!!!

Μετά από μακροχρόνια έρευνα του Skordoboytsou University of America, ανακαλύφθηκαν εκτεταμένες πολιτισμικές επιρροές του Οθωμανικού Δικαίου επί πολλών φορέων επίκτητου Ελληνοφανούς πολιτισμού.
Το αμερικάνικο Γιουνιβέρσιτι, δεν αμέλησε να διανείμει δια του Ασοσιέντιντεντ Πρεσς και τη φώτο του εν θέματι ειδωλείου, δια απόσβεση πάσας αμφιβολίας.
Μετά από αυτό και από εκείνο, δικαιώνεται και επιστημονικά και αμερικάνικα, η ανάξια Γραμματεύς του Υπουργείου πρώην Εθνικής Παιδείας και νυν δια βίου αποβλακώσεως κα κα Δραγώνα, η οποία και έσπευσε να στείλει εισήγηση στο ΝΑΤΟ ΝΑΤΟ το βλήμα το ελληνάτο, για τον ταυτόχρονο σκορδοστολισμό του Ταγίπ μετά του Τζέφρι-Τζορτζ, προς αποφυγήν πάσης βασκανίας και ματιάσματος.
Φτου-Φτου-Φτου κι από μένα χοντροειδώς, να μη τους λησμονήσω!!!!!

3 σχόλια:

  1. Αλλο τουρκος, αλλο Ελληνας, ο πολιτισμος υπηρχε,υπαρχει και θα υπαρχει, αν καποιος ανοητος παει να συγκρινει ...ε τι να πουμε , ειναι το ρετιρε...αδειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΕΔΩ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΡΑΓΩΝΑ ή ΤΗ ---- ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή