Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ! Ποιοι βρίσκονται πίσω από τη συνομωσία; Ποιοι επιθυμούν αποκλειστικό πρωταγωνιστή στη διεθνή πολιτική τον Ερντογάν;

Την Ελλάδα κυβερνούν το Ισραήλ και οι ΗΠΑ;
Τα αργυρώνητα ΜΜΕ (σωστότερα Παραπληροφόρησης) πληρώθηκαν σε καλή τιμή για να αποκρύψουν τις ειδήσεις;
Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα τι «παιχνίδι» παίζουν και προς όφελος ποιών;

Κι όμως, το Κονβόι με τη βοήθεια προς τους Ελεύθερους Πολιορκημένους της Γάζας βρίσκεται στην Ελλάδα. Επικεφαλής ο βρετανός σοσιαλιστής βουλευτής George Galloway, που οδήγησε μέσα στην πολιορκημένη Γάζα κι ένα άλλο Κονβόι με βοήθεια (Μάρτης 2009)
Από χθες βρίσκονται στην Ελλάδα 80 φορτηγά από την Ευρώπη με ανθρωπιστική βοήθεια και διανυχτερεύουν στη Θεσσαλονίκη. Τα μέλη που συνοδεύουν το Κονβόι της ελπίδας ξεπερνούν τους 110 και φιλοξενούνται στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης (τουλάχιστον υπάρχουν φοιτητές και οργανώσεις, πέρα και έξω από τα θεσμικά κοινοβουλευτικά κόμματα που αδιαφορούν, ώστε να δείξουν πολιτική υπευθυνότητα).
Έφθασαν στην Ηγουμενίτσα και το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.
Φυσικά τα ελληνικά ΜΜΕ δεν γνωρίζουν τίποτα, οι καναλάρχες αγνοούν το γεγονός και τα ελληνικά πολιτικά ποιούν την νήσσα...…
Η Ελλάδα ήταν πάντα στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού και των Αράβων. Τώρα τι συμβαίνει, τι έχει αλλάξει;
Σήμερα στις 10:30 θα βρεθούν κάτω από τον Λευκό Πύργο και θα πρέπει κάθε ελεύθερος έλληνας να συμμετέχει. Να δοθεί μια «απάντηση» από τους πολίτες στο ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς και τις ΗΠΑ, που κυβερνούν τον τόπο μας και τα ΜΜΕ.
Καλούμε φίλους bloggers από τη Θεσσαλονίκη να συμμετέχουν και να δώσουν υλικό (φωτογραφίες, βίντεο) από το Κονβόι με την ελπίδα για τους αποκλεισμένους της Γάζας.
Γιατί αυτή η αδιαφορία; 80 φορτηγά με τρόφιμα και φάρμακα για να μπουν στη μαρτυρική Γάζα. 3 χρόνια αποκλεισμένοι 1,5 άνθρωποι, χωρίς τρόφιμα, φάρμακα, νερό, καύσιμα… Περνούν από τη «δημοκρατική» Ελλάδα, την Ελλάδα του Ανδρέα Παπανδρέου που σήμερα κλείνει μάτια, στόμα κι αυτιά…
Βέβαια, τη Δευτέρα αναχωρούν για την Αλεξανδρούπολη και στα σύνορα με την Τουρκία τους ετοιμάζουν υποδοχή ηρώων.
Χιλιάδες Τούρκοι προοδευτικοί θα τους υποδεχτούν και θα προσθέσουν στα 80 φορτηγά των Ευρωπαίων 120 τουρκικά φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα!
Ελλάδα ακούς, βλέπεις; Η Τουρκία του 2009 τολμάει ν’ αντιδράσει σε ΗΠΑ και Ισραήλ!

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ AVRAGIOZ δεν σταματά έτσι η γενοκτονία των Παλαιστινίων.Εμείς απλά τους γιατρεύουμε για τους ξαναβομβαρδίσουν οι Εβραίοι.Πρέπει να παρθούν μέτρα ενάντια στο εβραϊκό κράτος για να σταματήσει την σφαγή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ. Ο AVRAGIOZ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΙΣΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΜΙΣΗΤΟ" ΚΑΙ ΟΧΙ "ΑΓΑΠΗΤΟ".
    ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ.... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή