Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.!!!!!

Αναθυμιάσεις σκανδάλων, μέσα από μια Σπαρτιάτικη ερώτηση, του Βουλευτή Λακωνίας ΠΑΣΟΚ, ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ, που κατατέθηκε στη Βουλή στις 24-11-2009, προς την πολιτική προϊσταμένη του διαφθορείου της οδού Αριστοτέλους.
Βλέποντας μια λεπτομέρεια (Σωματείο Φίλων των ..αρρώστων "ΙΑΣΙΣ"), θυμήθηκα τη φάμπρικα με αντίστοιχο σωματείο, που είχε φτιάξει άλλος αλητήριος στο Γ.Ν. Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Κάποιος έχει φτιάξει σχολή και κάποια τη συνεχίζει σήμερα, για μεταπτυχιακά.!!!
Λοιπόν για να μη πλατιάζουμε, η ερώτηξη του Βουλευτή μας πληροφορεί:
>>>>> Εξαφανίσθηκαν, ούτε 1, ούτε 2... ούτε 4 φάκελοι με ιατρικά ιστορικά ασθενών, του Αιματολογικού Τμήματος του "Λαϊκού" οίκου..... Εξαφανίσθηκαν ...444 φάκελοι ασθενών.!!!!
>>>>> Υπάρχει μπλέξημο γλουτών και ανωμαλία μεγάλη και ακατανόμαστη, μεταξύ Ιδιωτικής Κλινικής και του Δημόσιου Γενικού Νοσοκομείου "Λαϊκού" Αθηνών κι ότι η ιδιωτική κλινική εκμεταλλεύεται καταστάσεις με τον συγκεκριμένο γιατρό και κάνει τσάμπα εξετάσεις πελατών της στο Δημόσιο Νοσοκομείο, για δικό της όφελος, προφανέστατα οικονομικό. Τώρα, θέλω δεν θέλω, δεν μπορώ να μην αναφερθώ, στο ότι στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, εξακολουθεί και παραμένει διοικητής, ο ιδρυτής ΑΕ ιδιωτικής κλινικής, και η εταιρεία του στη κυριολεξία έχει μετατρέψει το Ιπποκράτειο του Δημοσίου, σε παραμάγαζο της ιδιωτικής κλινικής.... παρακάτω.
>>>>> Παρά τις διαμαρτυρίες ασθενών του "ΛΑΪΚΟΥ" Αθηνών, που δεν βρίσκουν τα ιστορικά τους, και ενώ έχει γίνει βούκινο, ότι τους φακέλους τους εξαφάνισε ο καθηγητής του Αιματολογικού και τους παρέδωσε στην ...ιδιωτική κλινική στην οποία εργάζεται με πιθανούς και άλλους του νοσοκομείου και του ΕΣΥ, που έχουν το ένα πόδι στη ιδιωτική κλινική, ...έτσι, για να μη κουράσει υπάλληλο του Δημόσιου νοσοκομείου, για ένα πααλιοαρχείο ο αχρείος.
>>>>> Το τελευταίο θέμα με το "φιλανθρωπικό σωματείο" με τις δωρεές αφελών προς αυτό, την διαχείριση 1.500.000 € και βάλε, ανεξέλεγκτο και αφορολόγητο, δήθεν για επέκταση κλινικής χωρίς δημόσιο έλεγχο από Ελεγκτικό Συνέδριο, είναι χοντρή απάτη, κατευθείαν για Εισαγγελέα. Θα μου πεις, ποιον???? Όλοι στέκονται στην ουρά και ονειρεύονται, ότι ένα μαγικό χέρι τους μετατρέπει σε ΣΑΝΙΔΑ σωτηρίας.... Δεν έχει σημασία. Εγώ είμαι υπέρ των δημοκρατικών διαδικασιών....
ΝΑΙ.!!!!! 1.500.000 € ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
Ο γκαγκάς λέει, ότι θα κάνει σύσκεψη πολιτικών αρχηγών με τον Παπούλια, για να "καταπολεμήσουν τη διαφθορά.... Λες και τον εμποδίζει κανείς τον κόπανο για να το κάνει!!!!!
Να μη ξεχάσουν να φωνάξουν Ρακιντζή και Σαμπατακάκη, να τους διδάξουν πως διπλώνουν τα υπέρδιπλα σκεπάσματα και κουκουλώματα.
Οι στυλοβάτες της διαφθοράς, παραμένουν στις θέσεις τους και κάνουν εισηγήσεις..... Τη μια για Ξεχωριστά εξειδικευμένα σώματα ελέγχου...... Την άλλη, για ένωση των διεφθαρμένων σωμάτων τους, δήθεν για καλύτερο συντονισμό.....
Για τον καλύτερο συντονισμό της απάτης και της διαφθοράς.

3 σχόλια:

  1. ΔΕν είναι η πρώτη φορά που οι ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΔΕΣ κάνουν ή έκαναν έρευνα στο ΛΑΙΚΟ. Την έρευνα που έκαναν το 2005 γιά τον ΠΑΓΚΑΛΗ και το ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ του ΙΑΣΗ την ξέχασαν στο Νοσοκομείο. Την ΑΛΛΗ έρευνα γιά το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ που είχε στήσει πάλι ο ΠΑΓΚΑΛΗΣ με τον συνεταιράκι του του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ στην πτέρυγα πολυτελείας των θέσεων ου ΛΑΙΚΟΥ (μόνο η ΔΙΚΗ του πελατεία νοσηλευόταν εκεί) ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΝ.
    Το ερώτημα είναι
    Η ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΛΑ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τα σκάνδαλα ΠΑΓΚΑΛΗΣ-ΛΑΙΚΟ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, προκύπτει ότι σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του ΕΣΥ υπάρχει ΙΣΩΣ ένα ΝΕΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ. Με όλα τα συνακόλουθα (συγκάλυψη, μαύρο χρήμα, μίζες, χρηματισμούς υπαλλήλων, διεφθαρμένους επιθεωρητές).
    Ποιός θα βάλει εκεί χέρι οπλισμένο με ένα νυστέρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΨΕΥΤΟΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ, ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΟΤΙ ΤΗΡΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΑ ΈΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑΣ, ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΣΕ E-MAIL, ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΕ ΜΕΝΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή